nejsi přihlášen

Príchody z akcií a Vaše stavy

posláno: 21. December 2014 13:18
Slušná galerka se sešla, i Kurt Cobain došel ze záhrobi za Tebou, a byl odejit.. 4
vzkazů: 1049 | odkud: GASTROFA SILESIA / APPLE COMMANDO | registrován od: 8. July 2009 23:04 | poslední návštěva: 7. April 2026 22:05
posláno: 23. December 2014 06:32
Bohužel jsem se na celou akci tak těšil, že jsem vyrazil pro jistotu už v pátek. Předpokládal jsem, že to dám, ale nakonec byl démon alkoholu silnější než já. Čehož je výsledkem 3 500 Kč propitých, příchod domů v 11:30 v sobotu, nějaké fekálie na mém oblečení, tradičně plno ostudy, když jsem například v 10:30 volal svým rodičům, ať mi jedou hlídat dítě, že budeme se ženou pít alespoň týden. Nakonec úlohu rodičů zastoupili sousedi, kteří za odměnu dostali po flašce z mého sklípku. laugh Řada zahraničních hovorů a nakonec rozbitý záchod, když jsem se po uklouznutí na tekutině, kterou jsem čůral vedle, držel závěsné skříně nad mísou, se kterou jsme nakonec na tu mísu spadli. mask

Alespoň už zase vím, proč je dobrá abstinence. Jako ratlík se třepu ještě dneska.
vzkazů: 1596 | odkud: Z kraje Petra Bezruče | registrován od: 2. May 2005 16:49 | poslední návštěva: 28. October 2017 07:53
posláno: 23. December 2014 06:39
Tímto jsem se chtěl všem oficiálně za mou neúčast omluvit. uhoh no
vzkazů: 1596 | odkud: Z kraje Petra Bezruče | registrován od: 2. May 2005 16:49 | poslední návštěva: 28. October 2017 07:53
posláno: 31. December 2014 14:57
Včerejší oslava Silvestra s mými bývalými kolegy z práce a s jednou kolegyní v centru Ov. (Po letitých zkušenostech slavím radši Silvestra o den dříve). 4 Slibujíc, že si s kolegyní užijeme krásný večer, jsme podcenili její formu a kolegyně byla již ve 22 hod. mrtvola. 4

Poté chlastání na Stodolní ve formě Jägermeister, pivo a šampus. Cca ve 3 ráno jsem byl již v jiné dimenzi, hovoříce například s nějakými turisty z Verony, jestli nejsou z Veneto Fronte Skinheads. 4 Bohužel nebyli. 4 Pak vysvětlování problematiky ZOG nějakým úřednicím, které si očividně přišly odpočinout od svých starých. Přitom z čista jasna otázka mého kolegy, jestli jim může vylízat pipinky. 4 Cesta domů mi trvala 4 hodiny, kdy jsem v návalu emocionálního záchvatu hodil telefon po jisté osobě. Bohužel telefon trefil strom a našel jsem z něho jenom baterku. Pak ještě high kick do stromu, po kterém se mi zase povolily vazy v kotníku, takže teď zvažuji výlet na traumatoligii. none

Jinak od dnešního dne nasazuji několikaměsíční detox, tj. žádný alkohol, vepřové, smažené a sladké. Alespoň se zase pročistím. Potřebuji to jak sůl.
posláno: 31. December 2014 16:25
ANO- laugh laugh laugh laugh
" Helga ve thetta ok hindra alla illska" HATE IS MY BUSINESS
vzkazů: 1438 | odkud: BRUDER SCHWEIGEN | registrován od: 19. September 2007 09:52 | poslední návštěva: 12. June 2016 08:22
posláno: 31. December 2014 20:28
To nesmís udelat, konecne to tu zase zije 4
sXe je pro slaboduché jedince, kteří se nedovedou pod vlivem alkoholu ovládat!
vzkazů: 3412 | odkud: West fans FCB - Alkogang Buldok | registrován od: 27. April 2004 08:59 | poslední návštěva: 18. April 2026 19:23
posláno: 1. January 2015 10:53
4 . Bohužel už se stalo. Silvestr byl již ve znamení abstinence.
posláno: 1. January 2015 15:05
A. Ty bys mohl vyprávět na Silvestra místo Menšíka 2
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů: 5385 | odkud: Strašnice | registrován od: 25. June 2003 22:56 | poslední návštěva: 18. January 2017 15:50
posláno: 18. January 2015 11:32
Au,au,au, plesová sezona začala. Veškeré mé obavy se samozřejmě opět naplnily a přitom vše začalo tak nevinně popíjením piva a Jacka. Došlo na přemety a vyvrcholením byly 2 skoky z pódia do plesové davu, kde mě nikdo nechytal. Vše provedeno do judo kotoulu. První skok ok. Z druhého lehký otřes mozku a bohužel zlomená klíční kost. oko dead No pain, pokračovalo se dál za zpěvu z reportoáru mých přátel z Petržalky (WRE) a vše bylo zakončeno naším bojovým baníkovským chorálem od skupiny Landser (text radši nebudu uveřejňovat...). Každopádně jsem se díky oněm skokům, přemetům a vybraným písničkám stal objektem žen všech věkových skupin, což na druhou stranu nemůže překousnout má žena, zvláště když se mnou flirtovaly sousedovy dcery. 4

Nicméně v rameni bolest jak hovado, tak volám drožku nebo bráchovi a jedu na pohotovost... dead To zase budou mít ze mě v práci radost... rolleyes
posláno: 18. January 2015 18:03
Včera jsem po nějaké době zavítal do Třince na koncert. Vzhledem k dlouhé absenci na území Goralie mě skoro všichni vítali větou "Czeszcz, poj na pulke". Půlku koncertu jsem tedy strávil na baru, pak v mezipatře, kde se chlastali domoviny, co kdo přinesl. Ještě jsem měl drobný konflikt na hajzlu s někým, bo jsem mu řekl, že jestli mu přijde divné chcaní do umyvadla, tak je teplouš. Mezitím jsem zjistil, že už odešel člověk, u kterého jsem měl spát, naštěstí jeho ex měla klíče, tak mě tam zatáhla ještě s dalšíma 4 lidma, následně v šest ráno se tam přišli vyspat další dva, co hulákali na celé kolo, než jim někdo otevřel. Po probuzení to tam vypadalo jak někde ve squatu, všude po zemi lidi, jeden se vzbudil pod stolem nahatý, věděl, že ho svlíkla jedna slečna, ale na otázku, jestli ji šukal odpověděl "a či ja vim....". Hlavně matka od našeho hostitele byla celkem nasraná, uvítala nás větou "Vy zasraní čuráci, to kurva když jste ožralí, tak neumíte být ticho? A ty R. ty jsi čurák na entou, jak jsi řval pod okny"

Takže jsme šli hned na pivo (já už jen colu) a ted jsem na tréninku málem chcípnul saint
vzkazů: 3412 | odkud: West fans FCB - Alkogang Buldok | registrován od: 27. April 2004 08:59 | poslední návštěva: 18. April 2026 19:23
posláno: 22. January 2015 16:04
31.12: "Jinak od dnešního dne nasazuji několikaměsíční detox". 18.1 "Au au au plesová sezona začala..." laugh laugh já ženě také sliboval že od nového roku budu sekat latinu a už mám dva černé puntíky. Ale počítám s tím, že jak budou tři tak se to automaticky maže saint
sympatický notorik hledá sponzora
vzkazů: 112 | odkud: ze SKaly | registrován od: 25. November 2009 13:17 | poslední návštěva: 28. November 2016 08:08
posláno: 24. January 2015 08:22
To byl pouze takový úlet. V abstinenci se jede dál. Dneska další ples, tak budu na sodovce. Ostatně vzhledem k tomu, že musím mít pravou ruku v bandáži a v pravém úhlu, tak nemám ani jinou možnost... Nicméně už jsem se stal místní legendou, protože z jeviště u nás šipky zatím ještě nikdo neskákal. Dokonce si o mně povídaly i babky před místní Jednotou. laugh
posláno: 24. January 2015 10:08
ANO : To by se za Husáka nestalo angry angry
Es gibt ein Reich,wo alles rein ist.Es hat auch eine Namen : Totenreich.
vzkazů: 13439 | odkud: Hatred City | registrován od: 5. October 2003 17:21 | poslední návštěva: 25. December 2016 14:27
posláno: 24. January 2015 11:39
ANO: Jj, ty vesnické drby fungují skvěle.. yes yes

Já měl kdysi u nás v hospodě na návštěvě dva krátce střižené kamarády, no nějak se nepohodli s místními mládenci a vznikla z toho taková menší strkanice.. saint je sice fakt, že celou melu završil jeden z kamarádů vytáhnutím kudly (bez použití), takže některý místní dobrovolník neprodleně přivolal PČR, ale jinak se nic zvláštního nestalo.. winkgrin

no a následovala u nás protiskinheadská kampaň, kdy bylo barvitě líčeno, jak ti rasisti přijeli vymlátit místní nálevnu, dvacet lidí se bilo vevnitř, dvacet venku atd.. laugh cool
...ještě dnes mě srdce bolí, když vidím fotku rudé vlajky nad Berlínem vlát... // "Národ se stotisíci práskači bude nutné mravně převychovávat aspoň po tři generace, než se z toho vzpamatuje.."
vzkazů: 930 | odkud: Ostrau | registrován od: 20. August 2007 10:39 | poslední návštěva: 21. January 2017 12:12
posláno: 26. January 2015 19:00
Nemluvě o tom, jak jsi měl nutit jednu postarší madam, aby prohlédla důkladně střed Tvého pozadí ... laugh laugh
vzkazů: 1049 | odkud: GASTROFA SILESIA / APPLE COMMANDO | registrován od: 8. July 2009 23:04 | poslední návštěva: 7. April 2026 22:05
posláno: 26. January 2015 19:19
Asi si vzala moc osobně větu "polib mi prdel..".. 2
...ještě dnes mě srdce bolí, když vidím fotku rudé vlajky nad Berlínem vlát... // "Národ se stotisíci práskači bude nutné mravně převychovávat aspoň po tři generace, než se z toho vzpamatuje.."
vzkazů: 930 | odkud: Ostrau | registrován od: 20. August 2007 10:39 | poslední návštěva: 21. January 2017 12:12
posláno: 8. February 2015 01:07
Dneska jsme měli průběžné "měření" našeho sportovního týmu. Po všem to začalo chlastáním whiskey, následně kokotinama s kettleblem, hovadinama na hrazdě, vše provázanaé chlastem, což vygradovalo grcáním do popelnice, už se těším na zítřejší trénink 1
posláno: 1. March 2015 14:05
odchod před 22:00 do báru že si dám 3,4 pivka a do půlnoci max chci být doma. 4 pivka jsem splnil + 4 "kýble" rum cola s kolegou bar jsme v 5 ráno zavřeli...a domu došel v cca půl druhý odpoledne kdy jsem navštívil i babču na obědě 4 trošku únava
Sude náš, jenž jsi naražený, roztoč se pivo tvé, bud vůle tvá, bud po všech restauracích a hospodách,a odpust nám naši žízeň, jakož i my odpouštíme našim číšníkum a neuved nás na záchytnou stanici, ale zbav nás všech abstinentů
vzkazů: 2017 | odkud: tam kde slunce nesvítí | registrován od: 12. December 2005 20:07 | poslední návštěva: 26. June 2017 09:55
posláno: 8. March 2015 07:59
Tak jsem zvědavý na vzkaz od pana Ašáka, již včera v 18:30 vypadal ve velice dobré formě. 4
posláno: 1. May 2015 12:29
Tak jsem to zase jednou přehnal. Ale vše pěkně popořádku.

Již včera jsem měl celý den v práci takový blbý pocit. Však to znáte. Možná to způsoboval ten samotný den 30. dubna. Vždy jsem v tomto období plný melancholie, většinou přemýšlející o tragických dnech roku 1945. Také včera tomu nebylo jinak, nicméně po příchodu z práce jsem vzal syna na šaškárnu zvanou 70. výročí osvobození Ostravy. Ostatně mám pár kamarádů, věnujících se vojenské historii, tak jsem to bral s ohledem na mou divnou náladu jako příjemně strávené odpoledne. Nicméně co pak, po návratu z akce. Nebylo o čem přemýšlet, vždyť se pálily čarodějnice. Proto jsem na večer s rodinkou vyrazil na tuto akci.Kolem mě samí dobří lidé, proto se to pilo jedna báseň. Nicméně kolem půlnoci jsem se dostal do rozhovoru se starousedlíkem, probíraje tématiku fitness atd. Jaké bylo mé překvapení, když ze starousedlíka nakonec vypadlo, že jsou jeho rodiče německé národnosti, a že celá naše obec byla německá, což lze poznat i dle dnešního vzhledu. Mimo jiné mi bylo také řečeno, že mu i samotní Pražáci z práce potvrdili, že taková pěkná vesnička se jen tak nenajde. A to u nás v Sudetech! Tématikou celkem zaujat, jsem hlavně pochválil 100% árijský ráz naši vesnice a pomalu a postupně jsme začali konverzovat německy. S tímto jazykem nemám ostatně problém, když se jím v podstatě živím. Ostatně babička byla říšská Němka (ta s čepkou na hlavě, foto je z roku 1939 http://www.imgup.cz/image/S6J ) a také prarodiče z druhé strany měli dříve s Němci dobré vztahy. Například dědovi odkázal jeho německý kamarád v roce 1945 polovinu majetku s tím, že jak se poměry vylepší, vrátí se. Bohužel se již s ním děda nikdy nesetkal a já tak mohu do dneška obdivovat u babičky například krásnou skříň z období Bidermaieru. Jak již bylo tedy zmíněno, nálada byla opravdu skvělá, která se zlepšovala po každém vypitém doušku. Jak už to tak na vesnici bývá, jenom u piva se nezůstalo. Sem tam nějaká ta půlka, ke které jsem navíc vypil cca během jedné hodiny lahvinku lahodného bílého vína - pozdní sběr, neznám nic lepšího - no a dostal jsem zase do staré dobré nálady - kopy do stromu, přemety atd. Ti co mě znají, ostatně ví. To by ale nesměl jeden místní provokatér ke mně přijít se slovy, co já, jako "náplavenina", vlastně vím o nacistických zločinech. Odpověděl jsem, že s Neználkem se o takovýchto věcech odmítám bavit, neboť uslyším jenom věci dnes a denně omílané v médiích. Nicméně mě jako slušného Čecha, jehož praděd neměl s hebrejským etnikem zrovna nejlepší zkušenosti ( http://www.imgup.cz/image/S6Z ) a jenž se zasloužil o rozvoj češství za Rakouska na Těšínsku jako málokdo (například byl jeden ze zakladatelů orlovského Sokolu), trošku rozhodilo pár skutečností. Proto jsem dal Neználkovi standardní výchovný pohlavek. Ho to ale nějak rozčepířilo a chtěl si něco dokázat. Pár lehkých, jak by řekli policajti, hmatů a chvatů však neználka paralyzovalo. Bohužel jsem v tomto emocionálně vypjatém okamžiku nezůstal jenom u Neználka a odneslo to i pár lidí, kteří jako chtěli, ať toho nechám. Výčepní to například odnesl lehkým spánkem. Takže trošku ostuda, možná se i někteří lidé ve mně zklamali, že jsem takto reagoval. Pak už si toho moc nevybavuji. Nicméně pořád nevím, jak jsem přišel k vymknutému kotníku (naraženému?! Diagnózu zatím neznám, ale bolí jak zkur...) a naraženému zápěstí. Možná mi to udělal ten strom, který mi stál v cestě. uhoh
posláno: 1. May 2015 16:20
ANO: Ty jsi ďábel.. laugh laugh laugh

Jinak já se právě z takovýchto důvodů podobným akcím v naší vesnici vyhýbám.. uhoh uhoh devil
posláno: 2. May 2015 07:14
Buldok: No, to budu muset začít také dělat, respektive budu na nealku.
posláno: 2. May 2015 07:22
No to právě dost dobře nejde.. Vždy se najde nějaký dobrák, který tě zlomí aspoň na jednu štamprlu.. winkgrin

A pak už se vezeš.. Znám to moc dobře.. none
posláno: 2. May 2015 07:43
A to je právě ten průser. A na rovinu, na vesnici se nedá nepít. To jsi pak úplně za podivína. Zkoušel jsem to a ti dobráci tě tak dlouho přemlouvají, až si s nimi něco dáš. A pak, jak jsi podotkl, se už vezeš. Naštěstí byl při té události úplně každý na sračky, takže všichni mají všechno v mlze a bude se o mně mluvit pouze tak cca týden, než udělá ostudu zase někdo jiný. 4
posláno: 13. July 2015 20:27
Dneska návrat z Masters of rock, jako obvykle jsem jel už ve středu, abych si vybral stejný flek, jak loni a jaké bylo milé překvapení, když na stejném místě byla také partyja z Prievidze, s nimiž jsem si už minulý rok užil spoustu legrace, stavba stanu tedy začala trochu později, neboť jsme museli dát panáka na uvítanou, kterých však bylo trochu více, pak už to byla klasika prvního dne, tedy několik flašek u sousedů, přesun do party stanu a poté ještě přesun na flašku ke stanu, večer jsem zakončil pádem na stan a zlomení tyčky. Druhý den jsem tedy jakž takž opravil stan a pak už to byla klasika, spánek cca ve tři, vstávání v osm díky sauně ve stanu a po celý den pijatyka, žravka atd. V pátek jsem dokonce stihl třikrát vystřízlivět a třikrát se ožrat, tento rok jsem dokonce viděl asi 10 kapel, možná víc, což je úspěch oproti loňským 3. Co mi letos chybělo byly demence s dýmovnicemi, neb kamarád, který je vozí byl věčně našrot a nezvěstný, ačkoliv jich několik s sebou měl.

Festival jsem šel zakončit pozdravem k sousedům, kdybychom se náhodou ráno neviděli a na rozloučenou jsme dali asi ve 4 za hodinu flašku hrušky a borovičky, po nichž jsme chytli slinu a šli ještě do party stanu, ráno mi bylo celkem blivno, což jsem tedy zakončil grckou přímo na louce, což mohli všichni, co si balili stan sledovat.

Celkově to byla to velice kloudná dovolená, už se moc těším na další ročník yes
posláno: 15. August 2015 14:27
Pro Ašáka: včera perfektní chlastačka s čurákem. Škoda, že si byl nějde v hajzlu. Mohla být ještě větší sranda. 1
posláno: 18. October 2015 22:02
minulý víkend jsme jeli s pár klukama do Chomutova na hokej. Kdy na cestu jsem umíchnul dvě dvoulitrovky rum cola. Kolega ještě vezl flašku tulamorky. Zjištění že je hokej vypodán nám nedalo a zavolali jsme si Jirku Lálu k jednomu vchodu který nás tam protáhnul o to větší radost že si nás opravdu nevšimli žádní pořadatelé i když jsme nesli tři dvoulitrovky s colou a flašku tulamorky kdy po nás každý divně koukal. Hokej veselo pilo se. Po hokeji se šlo ještě na fotbal. kde bylo zase veselo pilo se kluci z chomutova přinesli další rumy s colou do toho už se jeli i pivka. Po fotbale směr hospoda další pívka a první konflity protože osazenstvu se nelíbili projevy sympatie jednomu hodnému pánovi. cesta vlakem do Mostu v klidu na nádraží zase nějaký problémy. Domu se ještě nechtělo tak se šlo ještě do báru na kýbl vodky se semtexem. Doma jsem se popral s futrama naražená půlka xichtu a roztžené obočí 4 týden uplynul jako voda. Včera jsem se po né moc dlouhém překecávání nechal pozvat na "rodinnou" oslavu narozenin. Odchod z bytu v 8 večer Takže klasika jsem si vypil svojí flašku rumu, pak pivka pálenky dvě flašky tlamolepů. Ve 3 ráno jsme se s kámošky mámou přemístili do nonstopu protože už doma nebylo co pít. Pokračování piva různý panáky. ukončilo se to někdy v 7 ráno kdy se kámošky máma zvedla se slovy jdu blejt. já šel rovnou k babče na oběd a měla ze mě tuze velkou radost když mě viděla. domu jsem se dostal až okolo 6 večer po fotbale. a potřeboval bych tlačítko restart dead
Sude náš, jenž jsi naražený, roztoč se pivo tvé, bud vůle tvá, bud po všech restauracích a hospodách,a odpust nám naši žízeň, jakož i my odpouštíme našim číšníkum a neuved nás na záchytnou stanici, ale zbav nás všech abstinentů
vzkazů: 2017 | odkud: tam kde slunce nesvítí | registrován od: 12. December 2005 20:07 | poslední návštěva: 26. June 2017 09:55
posláno: 18. December 2015 09:30
Cca po dvou letech jsem se byl podívat v Aši, kde to vypadalo následovně:

Pátek: Příjezd s kocovinou, díky koncertu Citronu předešlý den, odbyl jsem si také premieru v grcání v Pendolinu neb mi jaksi nesedlo pivo na zpravení. Následně třídní sraz a pyjatyka do tří do rána.

Sobota:Ranní koštovačka meruňkovice s otcem, večer se sestřenicí návštěva hospody, kde obsluhovala celkem popitá servírka. Po vypití množství piv přišla servírka s účtem, kde byly dvě piva. Na připomínku, že jsem jich měl určitě víc odvětila "No, tak vám je tam nenapsali, což mě nezajímá, takže platíte jen dvě"

Neděle:Sport v podobě běhu cca 15 km se sestřenicí po místních kopcích, následně posezení s otcem v hospodě, kde došlo k vypití asi 8 piv a stejný počet panáků.

Pondělí: Výlet do Chebu, nejdřív v hospodě několik piv, poté přesun do Albertu, koupě 2 flašek tulamorky a jejich pití na bytě. Ráno po probuzení proběhla snídaně zbytku tulamorky.

Úterý:Již zmiňovaná snídaně v podobě tulamorky, doma neustálé přikrmování pivem, aby mi nebylo blbě, po obědě jsme šli s otcem do hospody na šipky, kde se to zvrtlo, při cestě domů jsem ještě skončil u souseda na košt pár panáků slivovice.

Středa:Výlet do Mariánských lázní, jen lehce pár piv, pak večer ve Františkových lázních taky pár piv, kde jsem se dozvěděl od pana J., že pro někoho, kdo topí dřevem je hromada dříví stejné bohatství, jako hromada flašek whiskey

Čtvrtek: Chtěl jsem být hodný a nikam nejít, otec mě přemluvil, abych s nim šel na jedno, poté přišel ještě kamarád, čímž se to mírně protáhlo, po příchodu domů cca v osm najednou sms od kamarádky, zda nechci jít na jedno, přemluvila mě a šlo se ještě do knajpy, takže spánku zase moc nebylo.

Kdybych to měl shrnout....vskutku efektivně strávená dovolená saint
posláno: 19. December 2015 08:21
Ašák: a já mám výčitky, když si jednou za dva týdny zajdu na pivo. 4
posláno: 20. December 2015 08:35
Ašáku ty jsi prostě v tomhle směru chlastací nesmrtelný terminátor! winkgrin
pustek mistr pralesa!!!!
vzkazů: 1374 | odkud: OSTRAWA - Pustkowecz | registrován od: 10. May 2005 13:56 | poslední návštěva: 29. January 2019 18:49
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.