posláno:
28. May 2007 18:18
nema chybu ;o)))))))) 19. a definitivna vypoved Hedvigy M. > > Po rozhovore s psychologom som si spomenula, ze rano ked som isla na > skusku > som sa bala ze ma prepadnu a tak som sa chcela poistit a na tricko som si > napisala doma Madari za Dunai atd, ... aby si mysleli, ze som Slovenka. > Cestou z Trhovej Hradskej, som si uvedomila, ze by mi mohli ukradnut aj > doklady. Preto som na najblizsej poste hned rano svoje doklady strcila do > obalky oblizala vcetko co sa oblizuje a poslala som si to domov. Odtial je > DNA. Potom ma prepadli ked poculi, ze hovorim po madarsky s tymi dvoma > sympatickymi ludmi, co chceli vediet cestu do Ersekujvaru tj.Novych > Zamkov. > Potom na mna kricali na slovensku po slovensky. Ked som vyzliekla sako > aby > videli, ze som slovenka podla napisu, tak sa nasrali, ze ich Madarka > dobehla, ukradli mi nausnice a retiazku, zbili ma a jeden povedal, ze > budeme > ju kopat len tak trocha, tam kde uz ma tie modrinky, aby sme nezanechali > stopy. Potom vytiahli dosticku, strcili mi ju pod bluzku, aby nezanechali > stopy, a od zlosti ten napis este raz obtiahli gulickovym perom, ktore mi > vzali. Potom som utekala do skoly a zabudla som v tom strese, ze som si > doklady uz poslala prozretelne domov a ze mi ten napis len obtiahli mojim > perom. Bola som v strasnom strese. To predsa nie je klamstvo, dokazem to > po > zacviku aj na detektore, ze neklamem. Okrem toho mne sa vsetko strasne > rychlo hoji zvlast na tvari. Inak sa uz nepamatam na nic.
že majú Američania Chucka Norrisa a Česi majú Cimrmana (?!) Lenže Slováci majú Hedvigu! Hedviga dokáže pomocou slín druhýkrát nalepiť známku. Na stotinu milimetra presne! Keď Hedviga telefonuje, nevie o tom ani jej mobilný operátor. Hedviga ma modriny o veľkosti trojkorunáčky. Hedvige tečie z vagíny krv z nosa. Keď ide po parku Hedviga, chodia tadiaľ autá. Hedviga má spor s jazykovedcami a Dunaj píše s i. Keď Hedviga dostane nakladačku v tráve, jej blúzka je čistejšia ako pred ňou. Hedviga má vlastného advokáta, aj keď ju nikto z ničoho neobvinil. Keď je Hedviga napadnutá, nevolá políciu, ale ide na štátnice. Hedvige posielajú útočníci doklady do dvoch dní. Z vedľajšej dediny. Hedvige sa vracia pamäť tesne po predložení dôkazov. Často. Hedviga má dosť energie na odpovede iba vtedy, keď pozná odpoveď. Na Hedviginom chrbte sa dá písať krasopisne... aj s podprsenkou. Keď prší, Hedvige zmoknú iba topánky. Hedviga nosí doklady v obálke od ľudí, ktorí ju dokopali. Keď si Hedviga rozkusne peru, má zakrvavené celé telo. Hedviga chodí tri roky na nemčinu a nevie ani slovo po nemecky. Hedviga má právnika, ktorý povie, že podá sťažnosť proti zastaveniu trestného stíhania a na druhý deň sa vzdá obhajoby. Hedvige vypĺňa žiadosť o pas človek, ktorý ju o osem rokov dobije. Hedviga si zadblokuje bankomatovú kartu tak, že o tom nevie ani samotná banka. Hedvigine sliny majú schopnosť dostať sa aj na tie časti obálky, ktorú neolízala. Keď Hedvige ukradnú hodinky, na druhý deň ich už má na sebe. Keď Hedviga schudne o šesť kíl, preruší na rok štúdium. Hedviga je génius - dokáže zostaviť identikit neexistujúcich ľudí. Hedviga nepozná číslo na políciu. A nevolá jej počas štátnych sviatkov. Keď Hedvige strhnú náušnice, nezostane po tom na jej ušiach ani stopa. Hedviga je presvedčená, že vie oklamať detektor lži. Hedviga hovorí pravdu.
vzkazů:
1671
| registrován od:
11. September 2005 17:59
| poslední návštěva:
20. May 2013 14:29