posláno:
15. July 2010 08:28
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/extremni-levice-organizuje-tabory-s-vycvikem-boje_175422.html už se to pomalu rozjíždí.
Jak jsem psal, nejdřív za pomocí jedněch sejmou jednu stranu a pak přijde na řadu ta druhá. Jsem zvědav, kdy dojde na rozhánění AFA kempů...
Normálně bych se tomu smál, ale jestli systém opravdu skřípne i tyhle debílky, co si hrají na revoluci než nastoupí u tatínka ve firmě, tak mám celkem blbí tušení, jak to bude pokračovat.
Jak jsem psal, nejdřív za pomocí jedněch sejmou jednu stranu a pak přijde na řadu ta druhá. Jsem zvědav, kdy dojde na rozhánění AFA kempů...Normálně bych se tomu smál, ale jestli systém opravdu skřípne i tyhle debílky, co si hrají na revoluci než nastoupí u tatínka ve firmě, tak mám celkem blbí tušení, jak to bude pokračovat.
A co jako?
vzkazů:
2560
| odkud:
Most
| registrován od:
28. October 2005 02:33
| poslední návštěva:
23. February 2014 17:48
To, že to byli neonacistí se pozná podle toho, že hajlovali? A Jiří Kára je taky neonacista? A vůbec, aby k napsání článku stačil plk v anonymní internetové diskuzi, tomu se říká vařit z vody. Vůbec poslední dobou to jde s žurnalistickýma schopnostma antify od 10ti k 5ti...
:laugh
mám namysli vzhled, hudu by mohla zavřít) Ještě, když mu nestojí péro