nejsi přihlášen

Cikáni

posláno: 17. August 2012 11:40
http://www.youtube.com/watch?v=tMK6bcVmYpo&feature=relmfu laugh laugh laugh akoze robit takyto klip je fakt laugh laugh laugh napr. cas 2,54
s dovolenim,s dovolenim,s dovolenim...uhni kurva!!!
vzkazů: 225 | odkud: village brigade | registrován od: 25. September 2009 10:50 | poslední návštěva: 16. January 2017 16:36
posláno: 19. August 2012 22:18
Fakt nechápu rasistickou Krupku, v mém městě, když dostanu nápad jít si udělat táborák a opéct kousek psa třeba na tramvajových kolejích v centru města a přizvat k tomu dvacet kamarádů a pak se opít, dělat bordel a pokřikovat na lidi kolem, tak mi v tom nikdo nebrání, ani se blbě nedívá. No ale možná to bude tím, že jsem privilegovaný gadžo, který nikdy nepoznal, co znamená rasová diskriminace confused
Spes non confunditur, vincit potentia fati!
vzkazů: 1193 | registrován od: 5. November 2008 14:19 | poslední návštěva: 5. April 2015 16:21
posláno: 20. August 2012 00:57
a zas těm chudimkám někdo ubližuje sotva se ututlala přednadražní tak hned se začne zas na nějaký čas řešit Krupka. Nevim jestli je normlaní si vytahnout gauč, židle apod a zevlovat před barakém. si tam řikam na co vubec cigani maj byty viz příklad

když jedu do práce přes Přívoz (čtvrt v Ostravě) v 12:00 sorta lidi sedi na židlích před barakem když se z prace vracim cca kolem půlnoci ta sama sorta lidi sedí na stejnem místě sick
vzkazů: 1309 | odkud: Silesia | registrován od: 28. December 2004 10:48 | poslední návštěva: 23. August 2016 19:18
posláno: 20. August 2012 10:35
Eeej, Waky more, na co chodiš do prace? A co to je ta prace, dyk gadžove to furt mluvi, love dava socijalka ne…

Přednádraží neutichlo, akorát se poskládala nějaká skupina dobrovolníků a předplatili cisterny s pitnou vodou, tudíž není důvod dělat rozruch.

Oni tam posedávají, protože tohle byl typický zvyk jejich etnika. Když se někde zaparkovala maringotka, rozeběhla se smečka po vesnici a po polích, pobrala od drůbeže přes hospodářské plodiny až po vybavení domácností vše, co nebylo pevně spojeno se zemí a než stihlo přiběhnout císařské vojsko a zahnat tu pakáž do řeky, podobně jako sarančata, když všechno sežrali a zlikvidovali, odtáhli jinam. Komunisti je vyhnali z maringotek do bytů a donutili je pracovat, demokraté jim milovanou práci vzali a místo toho jim začali násilím vnucovat peníze…takže co mají chudáci celý den dělat?!
vzkazů: 1193 | registrován od: 5. November 2008 14:19 | poslední návštěva: 5. April 2015 16:21
posláno: 20. August 2012 11:08
Tal: ano musim ti dát za pravdu že si žijou jinak stim kočovaním ale nejde mě do hlavy nedavno když jsem četl v jedno magazinu článek o Slovenských romech jak žijou v chatrčích a ve stejné vsi žije cca 30 romu v normaních domkach maji práci atd. Oni by jim stačilo jen jedno děláš venku bordel rušiš nočni klid, litaj ti tu děcka nechodí do školy tak ti vezmem socialku a myslim že by se hned i začli chovat ale možná se jen pletu uhoh

a trocuhu usměvně mě vždycky pobaví jak čtu nějaky článek jak cigani měli rozepři provokovaii je skini kanady, maskače no prostě skin jejich věta a nebo viz přednadražní projiždělo tu auto skinu. By mě zajimalo kde ty skiny oni vidi ja sem naposled tak oblečeneho skina viděl možná před pěti lety laugh
vzkazů: 1309 | odkud: Silesia | registrován od: 28. December 2004 10:48 | poslední návštěva: 23. August 2016 19:18
posláno: 20. August 2012 11:31
Nepleteš, cikán je obecně velmi dobře adaptovatelný druh, ač má své hranice. Znám pár rodin, které se živí normální prací, sice mají hromady děcek, ale starají se o ně a když se jim podaří zapadnout mezi „gadže“, snaží se pokud možno vůbec nevyčnívat a splynout. Některých z nich jsem se i ptal, co si myslí o všech těch neziskovkách, vládních agenturách, nadacích atd., všichni do jednoho řekli, že to jsou píčoviny, ze kterých žijou jen flákači, zloději a vychcánci, někteří z nich – a to mě fakt pobavilo – začali nadávat na to, jak cikáni (!) zneužívají sociální systém a státní rozpočet.

Kdyby těchhle několik výjimek potvrzujících pravidlo vytáhli a dali jim veřejně prostor ve sdělovacích prostředcích, aby prezentovali sami sebe a svůj postoj k téhle problematice, tak ze dne na den pominou všechny důvody pro jakékoli speciální zacházení, pomoci, dotace atd. a to nelze dopustit, protože na tom profituje obrovské hejno parazitů.

Ty zvěsti o „skinheadech“ jsou lži, je to součástí jejich „public relations“ a způsob, jak zaujmout. Osobně jsem byl na Přednádraží jen jednou v průběhu roku 2009, tuším červenec to byl, míjel jsem tu oblast náhodou a docela mě zaujala tím, jak vypadala, tak jsem se tam trochu porozhlídnul. Blbě sice čuměli všichni, ale nikdo neřekl půl slova.
posláno: 26. August 2012 09:38
http://www.topky.sk/cl/11/1321976/Ultrapravicovy-Jobbik--Neprisposobivych-Romov-chce-dat-na-adopciu...

"Musíme ich požiadať, aby adoptovali niekoľko sto tisíc našich občanov na niekoľko rokov a pokúsili sa ich vzdelávať v európskej kultúre. Akonáhle uspejú, uvítame ich späť,"
http://udalosti.badatel.sk/272/mena-clenov-vlady-ktori-hlasovali-za-prelety-nato/
vzkazů: 492 | odkud: BA | registrován od: 13. October 2007 20:42 | poslední návštěva: 11. December 2014 14:44
posláno: 26. August 2012 11:05
A voni je mrdnou sem 4
Nože,nůžky BRÓÓÓSÍM!!!
vzkazů: 423 | odkud: Hodowitz | registrován od: 25. July 2012 20:19 | poslední návštěva: 22. August 2013 17:51
posláno: 27. August 2012 12:29
…tak já zrovna byt sháním a necelých třista papírů mám na účtu, ale když ty Teplice jsou tak daleko no

Jde na to špatně, ale za to se vzhledem k věku nemusí stydět. Někdo by mu měl poradit, aby je neprodával, ale začal pronajímat zlodějům/asociálům/dealerům/recidivistům/azylantům nebo nějaké podobné špíně, obecně označované jako „sociálně vyloučení“, za tuhle sortu hradí nájmy v plné výši sociální pobočky pro hmotnou nouzi. Když si řekne o patnáct klacků měsíčně, tak Demeter ochotně zaběhne na úřad a těch patnáct klacků mu donese. Demetera to nebolí, akorát Bílý králík se dočká dalšího zvedání daní. Nebude ovšem protestovat, už to zažil tisíckrát a dokud nevymře, bude to zažívat donekonečna dead
posláno: 28. August 2012 10:45
vyber z diskusie:

Ti mladí intelektuálové si nedají pokoj. Nejdřív jeden cestou z přednášky, ještě stále revolučně naladěn, hodí cihlu na policejní auto a pak utíká do svého oblíbeného šachového klubu, kde jeho kamarádi okamžitě přeruší četbu Dostojevského jakož i vzrušené debaty nad nejžhavějšími novinkami v oblasti jaderné fyziky a jdou svého druha bránit. Přitom jsou to samí vzdělaní a slušní lidé z úplných rodin s dobrou pověstí, o čistém trestním rejstříku nemluvě!

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh
http://udalosti.badatel.sk/272/mena-clenov-vlady-ktori-hlasovali-za-prelety-nato/
vzkazů: 492 | odkud: BA | registrován od: 13. October 2007 20:42 | poslední návštěva: 11. December 2014 14:44
posláno: 28. August 2012 22:23
Mŕtvy cigáň , dobrý cigaň eek
vzkazů: 36 | registrován od: 26. August 2012 22:11 | poslední návštěva: 11. January 2017 03:41
posláno: 29. August 2012 10:54
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/28-08-2012/hanba-pre-slovakov-do-pasov-si-pripisovali-neexist...

ani nie tak clanok, ako diskusia pod nim...co uz si tie svine prizivneicke dovoluju, slovne napadat z FB prihlasenim slusnych ludi co to kritizuju, ten skurveny stat im dodava svojou necinnostou cim dalej tym viac sebavedomia..

inak k eduardovi vokalovi..velmi prijemny , rozumny a inteligentny clovek, bodaj by bolo takychto ludi v politike co najviac
Ai, zde leží zem ta, před okem mým selzy ronícím,někdy kolébka, nyní národu mého rakev....
vzkazů: 2373 | registrován od: 22. October 2005 06:18 | poslední návštěva: 8. March 2018 17:57
posláno: 30. August 2012 21:19
No to aby si vedel do buducna co ta caka, rozjebes ciganov a s kludom odides s vytrznictvom 2
vzkazů: 3022 | registrován od: 25. July 2003 16:32 | poslední návštěva: 14. November 2015 07:58
posláno: 2. September 2012 03:14
je to trochu nevkusne odomna ale len tak dalej cigosi. narod ceskoslovensky je sice tichy a obcas pripominajuci tupe ovce ale ked sa naseru bude to stat zato - ten cas sa pomalu prichadza a bude to vesele

- a ked ne tak ať se propadnudnáu s Albrightovou do pekla nech ju jebem bejsbolkú po hlave
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.