nejsi přihlášen

Pozvánka na demonstrace, přednášky - info o uskutečněných akcích

posláno: 18. November 2009 08:59
Na parník jsem nakonec nenastoupil - zdálo se mi to jako snadná kořist, což se nakonec potvrdilo. Už po odjezdu lidí prosakovala informace, že hned jak se vrátí, obklíčí je zásahovka a znemožní jim přesun na Národní třídu. No jinak k té DS, to co předvedla včera, to bylo prostě fiasko. Špatná organizace, špatné vedení, špatný lidi. DS se zdiskretizovala sama. Ten svůj potenciál, už jí vyhasl a teď to budou zase demošky o pár lidech, stejně už přesvědčených. Normální lidi tahle strana už těžko osloví...
Staň se tím, čím jsi!
vzkazů: 815 | odkud: Srdce Evropy | registrován od: 25. July 2004 16:31 | poslední návštěva: 24. July 2014 06:14
posláno: 18. November 2009 09:31
moon: tak ber to ze oni tu akci ani nemeli povolenou tak v ramci moznosti to nebylo nejhorsi..a kolik lidi se tam seslo...

vec ijna je ze 99% agro co na narodni bylo byli členové a funkcionáři DS. Oni ani dobre nepusobili lidi od hlavy az k pate v cernym s cernyma brylema a piskacema na rukou a tech bylo taky dost..

jinak sem nepochopil proc se slo na tu naplavku a nezustalo se na Palackyho..
Co je na světě nejlepší? Porazit nepřátele, hnát je pak před sebou a slyšet pláč jejich žen a dětí.
vzkazů: 1968 | odkud: ACS | registrován od: 1. July 2008 23:21 | poslední návštěva: 17. February 2017 07:55
posláno: 18. November 2009 10:47
protože sme na tý náplavce měli zadržený kamarády
vzkazů: 2734 | registrován od: 8. November 2004 12:43 | poslední návštěva: 21. August 2019 21:30
posláno: 18. November 2009 12:04
Fakt je, že ono se z parníku na žádnou Národku jít nemělo, plány byly úplně jiné 1 Zajímalo by mě, nakolik by byla možná domluva s lodivodem, že nás nechá vystoupit jinde, to by pak byla docela legrace. Námět k zamyšlení do budoucna saint

Dobrá byla i diskuse s velitelem zásahu asi po hodinovém zadržování:

"Na základě čeho nás tady zadržujete, jsme zajištění nebo zadržení?"

"Ne, na základě zákona o policii."

"A jakého paragrafu?"

"Ééééé, nóóóó, to by vám stejně nic neřeklo" a tak dále 4 Dobrý argument pro odmítnutí sdělení důvodu - fízl usoudil, že by dotyčnému to sdělení nic neřeklo. Jsem zvědavý, jaký názor na to bude mít, respektive jak to zamete pod koberec Inspekce ministra vnitra 4
Pokud otevřeš židovské noviny a je ti v nich spíláno, nežil jsi předchozí den nadarmo. ||| Zákony ani kriminál na nás už neplatí, my zůstanem vždy věrní a splníme své poslání!"
vzkazů: 1974 | odkud: Z let 1933-1945 | registrován od: 21. April 2004 22:27 | poslední návštěva: 19. March 2018 18:00
posláno: 18. November 2009 12:09
Ještě jeden malý poznatek - vystříkat robocopy pepřákem je velmi dobrá a efektivní taktika, zvlášť když se jim to nakouří přímo pod plexisklo 1 Je to jedna z mála lehce dostupných a přitom použitelných zbraní, která na ně platí.

Doporučuji do budoucna využívat ve větším množství yes
Pokud otevřeš židovské noviny a je ti v nich spíláno, nežil jsi předchozí den nadarmo. ||| Zákony ani kriminál na nás už neplatí, my zůstanem vždy věrní a splníme své poslání!"
vzkazů: 1974 | odkud: Z let 1933-1945 | registrován od: 21. April 2004 22:27 | poslední návštěva: 19. March 2018 18:00
posláno: 18. November 2009 12:16
S-D:je i spousta dalších věcí,které by se měly používat - po zkušenostech ze včerejška by měl rapidně narůstat počet trestních oznámení na zasahující policajty doložené fotografiemi a videozáznamem
Každá akce vyvolává reakci
vzkazů: 989 | registrován od: 18. February 2007 10:23 | poslední návštěva: 27. July 2021 04:48
posláno: 18. November 2009 12:26
Souhlasím, jen jsem se po novelizaci zákona o svobodném přístupu k informacím přeorientoval z podávání trestních oznámení na podávání stížností. V zásadě jde o totéž jen pod jiným názvem 1 Argumentace je stejná, výsledky (zametení pod koberec) rovněž a mně jde primárně o kopie spisů, což je v režimu správního řádu relativně snadné a v režimu 140/1961 Sb., potažmo 106/1999 Sb. relativně složité (nebavím se o teorii, ale praxi) 2
posláno: 18. November 2009 13:50
Když se na to podívám jako nezúčastněný člověk, jen z pohledu médií, tak mi to jako fiasko nepřijde.

1) Ta plavba mi přijde jako zajímavý nápad, bohužel o ní samotné moc informací není. Takže pokud jsem dobře pochopil, bylo to koncipováno tak, že loď naloží účastníky, loď poodjede, na ní se vystaví transparenty, a přednesou zesílené projevy, směrem ke Karlovu mostu, k nábřeží apod. To mi přijde zajímavé. To, že ty fízlové pak bránili vystoupení, je jen důkaz, že se tady nic z pohledu pořádání demonstrací od 17.listopadu 1989 nic nezměnilo, ba snad je to i horší.

2) Část DS, je také docela zajímavá, dokonce bych řekl, že to byla nejzajímavější část oslav na Národní, bo jinak fiasko v projevech, které předváděli bývalí komouši jako Klaus, Paroubek, dále sraní si do huby Havlem, asi nic zajímavého nebylo. Vandas měl tedy sice svůj klasický stále se opakující projev, ale zrovna na 17.listopad se hodil snad lépe než kdy jindy.

To, že pak s vlajkama DS mávali při té šarvátce s tím antifákem (?), to už je jiná.

Jinak ta šarvátka s tím novinářem, to spíš vypadá, jako kdyby klasicky nějaký investigativci, strkali své fotoaparáty před ksicht. Takže holt dopadli jako tenkrát s Topolánkem.

SD: a jaké máš výsledky? 1
faber est suae quisque fortunae
vzkazů: 2396 | registrován od: 10. April 2004 01:28 | poslední návštěva: 29. December 2017 21:05
posláno: 18. November 2009 14:06
Včera by bývalo bylo ideální žádné ohlášené akce nedělat, zamíchat 500 lidí do hlavního průvodu a spustit nějaké akce s transparenty atd. až tam. Zhruba taková byla i původní myšlenka, která se ale postupem času nějak vytratila... Proti tomuhle se dá policejně zasahovat velice těžko.

Ta loď nebyla špatný nápad, jen to chtělo vystoupit jinde a nechat ke 150 čekajícím čurákům v antonech připlout prázdnou loď 4 Je fakt, že dvě hodiny bezdůvodně zadržovaní lidé se provinili jen tím, že vystoupili z lodi - proto se o tom taky nikde nemluvilo, nebo mluvilo jako o "extremistech, kterým policie zabránila napadnout průvod" - média včera zvládla propagandistickou úlohu celkem dobře.

Siegfried: Obecně mám výsledky velmi dobré 1
posláno: 18. November 2009 14:06
taky nechápu proč pičujete do karlinera, to že NS je banda dementů co neví nikdy jak se maj oblíkat je k pláči rolleyes a to bohužel i lidi kteří mají něco v hlavě... sick
Každý je svého štěstí strůjce
vzkazů: 2832 | odkud: OBĚTI DEPRESÍ- division Prag | registrován od: 13. May 2004 14:43 | poslední návštěva: 12. February 2012 12:32
posláno: 18. November 2009 14:09
začíná se mi zdát, že Dělnická strana se transformuje na oděvnickou značku pro dementy a vybírá si data pro své akce, která se příliš nehodí, páč oslabují jiné - důležitější - akce(např. Otrokovice či včerejšek, kdy mělo spousta lidí hokej v tom, kdy kde je jaké demo)...
vzkazů: 2734 | registrován od: 8. November 2004 12:43 | poslední návštěva: 21. August 2019 21:30
posláno: 18. November 2009 14:14
jsou to dementi, kdyby udělali demo vysloveně proti komunismu na 17.listopadu tak je to bomba a věřím že se češi přpojí, takhle se k téhle sebrance "bombraků" "lidí "žiju black blockem 365dní v roce" a "nosim pouze značku hadrů DS" jen kretén...
Každý je svého štěstí strůjce
vzkazů: 2832 | odkud: OBĚTI DEPRESÍ- division Prag | registrován od: 13. May 2004 14:43 | poslední návštěva: 12. February 2012 12:32
posláno: 18. November 2009 14:54
včera docela velka brutalita acabů vuči klukum z odporu!! sick sick rozjebat je všechny srače oplastované!! jinak před akci strašne zmatky v organizaci to byla jedina chyba celeho dne!!
1919% ANTI Slovácko
vzkazů: 494 | odkud: Zlín - Stánkaři | registrován od: 9. November 2009 23:56 | poslední návštěva: 27. March 2020 23:57
posláno: 18. November 2009 14:59
parník byl jasný všem, na co je to akorát dobré, proto jsme se rozhodli tam nejít. oblečení účastníků pořád stejné jako na každé akci. nejvíce zářili příznivci ds, do té jejich šály se musel zamilovat každý1 nejvíce se těším na fotografie a videa z nábřeží. snad už z toho normálové pochopí, jak si s nimi dělají media co chtějí rolleyes bohužel tomu chyběla ta organizace... lidi se sami nedokáží dát dohromady pro pár spontánních akcí
Do prdele! Proč toho blbce rovnou nezastřelím?! Uhni mi z cesty, Rogere! Já ho rozstřílím! Bude to vypadat jako sebevražda!
vzkazů: 131 | odkud: bílá Evropa - Slezsko | registrován od: 30. September 2009 23:57 | poslední návštěva: 15. February 2011 15:16
posláno: 18. November 2009 14:59
Docela mě v Olmiku dostal Písničkář Dědeček svým tvrzením, že to že může v Olomouci na náměstí v tento den vystoupit je projev té největší svobody. sick Když polezu jako on Havlovi a podobným šmejdům dvacet let do prdele, tak mě třeba taky nechaj vystoupit laugh
vzkazů: 253 | odkud: Olmütz | registrován od: 4. June 2004 09:12 | poslední návštěva: 25. November 2013 18:59
posláno: 18. November 2009 15:17
pořád se nějak nemůžu dočíst o té zadržené čtyřicítce neonacistů s holemi...kamenech, demolovaných autech a raněných policistech, jak nám média podsouvala ve včerejších on-line reportážích
vzkazů: 508 | odkud: Liberec | registrován od: 5. June 2003 06:14 | poslední návštěva: 6. April 2026 22:24
posláno: 18. November 2009 15:41
Mě by spíš zajímalo , kde jsou videa, jak neonacisti napadají civilisty a pak by mě ještě zajímalo, jak policie přišla na to, že neonacisti chtěli napadnout průvod oslavující 20 let "svobody" shy Pochybuju, že by si media podobné záběry nechali pro sebe1
A co jako?
vzkazů: 2560 | odkud: Most | registrován od: 28. October 2005 02:33 | poslední návštěva: 23. February 2014 17:48
posláno: 18. November 2009 15:43
-nechaly
A co jako?
vzkazů: 2560 | odkud: Most | registrován od: 28. October 2005 02:33 | poslední návštěva: 23. February 2014 17:48
posláno: 18. November 2009 15:50
Temno:nechala 4
všechno má svůj čas a spěchat nemá cenu.
vzkazů: 220 | odkud: odjinud | registrován od: 1. July 2009 00:16 | poslední návštěva: 17. June 2015 17:23
posláno: 18. November 2009 15:53
trapas winkgrin
A co jako?
posláno: 18. November 2009 15:59
proč by se měli někde objevovat takovy videa, zabery? reportáž o tom jak jsou zlý už proběhla a to stačí...viz 1984 od orwella
for Max R. - "NIKDY SE NESTAV MEZI TRPASLIKA A JEHO NENAVIST!" - Dwarfs 4 Dwarfs ! ASANACE 1977-2009-2010-?? "Hledejte, ale nedoufejte, naděje nás opustila"
vzkazů: 1168 | odkud: F.H.K. | registrován od: 11. June 2004 22:48 | poslední návštěva: 16. August 2010 09:30
posláno: 18. November 2009 16:41
Podla mna media presne ukazali co chceli, pri kludnej demo a oslave 20 vyrocia slobody primiesali valiaci sa dav s pokrikom antifa ha ha ha, mlatenie novinara z novy, mlatenie dajakej socky......v tomto pripade si myslim ze vsetci to skor pochopili inak a prislo im ze vlastne nikto z vyssie uvedenych ucastnikov vlastne slobodu nechce. uhoh
Po prešovčanoch, sú druhým najvačšim problémom na východe cigáni.
vzkazů: 2446 | odkud: Terasa district - PB ´98 | registrován od: 16. June 2003 19:05 | poslední návštěva: 11. June 2014 14:09
posláno: 18. November 2009 17:01
je ,,fajn" že sme včera mohly oslavit 20 let svobody, no nevim já se teda moc svobodně necítim sick
водка
vzkazů: 303 | odkud: BGB | registrován od: 12. June 2006 14:37 | poslední návštěva: 16. September 2014 08:26
posláno: 18. November 2009 17:44
Ono se to dalo tak trochu čekat,ale srát na to.Hnutí aspoň ukázalo že není mrtvý,jak občas někteří zmrdi tvrdíCo se medií týče tak taky klasika.

Tý kritiky mi přijde trochu moc,navíc se kritizují vesměs samý prkotiny.Média by z toho udělala druhej holokaust za každejch okolností a kdyby se šlo protestovat ve fracích proti vybíjení tuleňů v Arktidě tak media by z toho udělala že demonstrujem za jejich vyhubení,protože za války nacisté zplynovali miliony nevinných dětí a každý kdo je proti současnejm vládcům tak je přece potencionální likvidátor židů,tuleňů a všech svobodných tvorů... 4

Co se DS týče,tak media je vykreslují již delší čas jako primitivní agresivní rasisty,no a když to uvidí takovej 16ti letej agresivní primitiv Jožka Obezlička z Bzenca,kterého starší bratr byl "kdysi dřív skýn,tož sa k k temu taky přidá" atd.

a s tímhle obrazem se ztotožní,tak tam přijde.Je to pro něj nejsnažší cesta "k hnutí".Problém je spíš,že tam na takový exoty nikdo správným směrem nepůsobí.Ale stejně je to jedno,prostě někteří přestaňte brát DS extrémně vážně,lidi z hnutí jsou k ní kritičtější než normálové,a nezapomeňme že je i velké množství voličů pro které je tahle strana srozumitelná(sám vidím odezvy když do hospody nebo do práce donesu DL nebo nějaký jejich letáky) a zejména že význam této strany je někde trochu jinde než v tom co tam Vandas řekne nebo kolik skínů bude na demo nebo že chvílema vařejí z vody a melou sračky...

A jestli někoho serou tak ať na ně kašle a nerozčiluje se,není to zdraví a infarkt za to nestojí 4

Ono je v dnešní době těžký něco vymyslet,nejlepší by bylo úplně rezignovat na veškeré vnější znaky které nás odlišují,ale stejně si myslím že státní složky těch pár stovek kverulantů vždycky nějak vyřeší a stoprocentní návod nebo rada co a jak udělat neexistuje.....
Sionismus není názor,sionismus je zločin...
vzkazů: 932 | odkud: z jinýho světa | registrován od: 2. June 2003 21:30 | poslední návštěva: 19. September 2019 18:39
posláno: 18. November 2009 21:06
me se to taky libilo..lepsi nez jet na super mega den svobody kde chcípnul pes jako na podobnejch akcích.

jinak DS chcou válku skínu proti maničkám asi

laugh
Co je na světě nejlepší? Porazit nepřátele, hnát je pak před sebou a slyšet pláč jejich žen a dětí.
vzkazů: 1968 | odkud: ACS | registrován od: 1. July 2008 23:21 | poslední návštěva: 17. February 2017 07:55
posláno: 18. November 2009 21:21
angry.boy:netvrdil jsem že nemá Karliner pravdu,jen jsem napsal něco k těm jeho neustálím komentářům ke všemu a ke všem i když se ho to netýká.

A myslím si že zrovna jeho se to nedotklo.
Casa Pound
vzkazů: 1436 | odkud: veteranos pirates | registrován od: 10. April 2007 13:06 | poslední návštěva: 19. June 2016 13:51
posláno: 18. November 2009 21:31
Rád bych zde také napsal pár řádků ke včerejší akci... Už na Hlaváku mne zarazilo, když chvíli po nás dojel vlak a z něj vylezlo asi 20 agroskínů. V tu chvíli se mi udělalo opravdu nevolno. Když si ještě k tomu každý z nich koupil hned plechovku piva, nebylo už co řešit. Vyrazili jsme za nimi v závěsu a vyslechli si zvuky opic, nějaké popěvky, no prostě jak kdyby šli po vesnici z hospody. Když jsme pak došli na Národní třídu, čekali tam další agroši z DS. S jedním z toho hlaváku se dokonce velice přátelsky hned zdravil Vandas. Je vidět, že mu to ani trošku nevadí, že tito lidé dělají DS akorát ostudu. Projevy jsem neposlouchal, vnímal jsem spíše okolí. Kdybych se měl vyjádřit k tomu "pochodu", tak zas vepředu agroši, kteří verbálně napadali novináře. To, jak tam vletěl ten blbeček, to už byla jasná provokace! Někdo se tu vyjadřoval a zapochyboval nad oblíkáním do black blocku. Já v něm včera částečně byl a mělo to výhody i nevýhody. Sice mě nechtěli pustit zpět na Národní třídu, nadruhou stranu při honičce s policisty jsem prošel přes zátarasy v pohodě, jen jsem sundal kšiltovku a nechali mě v klidu přes ně projít, agroše a zakuklence brali. Škoda, že nebyla včera jedná velká a pořádná akce, takhle to byl akorát den ve znamení zmatku a nulové organizace. Ten parník mohl být dobrý v jiný den, tak bylo všem jasné, že účastníky nenechají vylézt jen tak. Bylo to akorát oslabení už tak malých sil. Nejhorší bylo, jak jsem spatřil kluka na zemi a nad ním postavu v černém. Zprva jsem myslel, že jsou oba naši, posléze mi došlo, že jde o fízla v převleku, který kluka zpacifikoval. Na dotaz, co se mu stalo nám odvětil, že jde o nácka, co napadal údajně lidi... Trošku jsem posléze nezachápal mentalitu účastníků vzpomínkového pochodu z Albertova, kdy vzpomínali na policejní zásah před 20-ti lety a včera, jakmile jsme se k nim přidali, tak začali houfně pískat a schvalovali policejní zásah proti nám po 20-ti letech. Tím ze sebe udělali totální pokrytce!

Sepsal jsem zde jen svůj pohled, je mi jasné, že se všem určitě líbit nebude...
vzkazů: 106 | odkud: Nesselsdorf | registrován od: 22. October 2009 23:59 | poslední návštěva: 29. March 2016 11:58
posláno: 18. November 2009 23:47
Mickey: tak s timto nazorem souhlasím!! yes yes yes akorat škoda že vůči špatné organizaci mnoho lidi nevěděla do poslední chvíle co se bude dít tak se po akci DS odebrala směr domov!!
1919% ANTI Slovácko
vzkazů: 494 | odkud: Zlín - Stánkaři | registrován od: 9. November 2009 23:56 | poslední návštěva: 27. March 2020 23:57
posláno: 19. November 2009 00:05
Mě naprosto vytočila věta v dnešním vydání MF Dnes o tom, že policie musela držet 40 neonacistů než projde průvod, protože v jeho přední části šli anarchisté a tak hrozilo, že dojde ke střetu.. Tak sakra bandu tam nepustí, ale anarchisty, levotu ( proč si nepřizpůsobit jejich oblíbené slovo-neokomunisty ) tam nechají promenádovat.. no no

Novináři opravdu splnili svůj účel.. Pěkně posloužili státu ( no spíš systému ) což je docela tragikomické, když vzpomenem, jak se rozčilují u náhubkového zákona atd..

Jinak parník náhodou super, jinde by zřejmě vystoupit nešlo, a i kdyby, tak tam stejně budou fízli za pár okamžiků, když ho sledoval vrtulník..

A co se DS týče: Asi bych neházel úplně všechny příznivce do jednoho pytle, ale je fakt, že to co se promenáduje před TV kamerami je fakt hnůj.. K nám do vlaku vlezl DéeSák, tak 30 let, s litrem rumu a haldou nebetyčně tupých keců, otázek typu: " Jaký je rozdíl mezi NO a náma Dělnickou stranou? A cikán, když pracuje, tak je v poho týpek" atd.. sick sick

Byl brzy "odejit" shy winkgrin
vzkazů: 1049 | odkud: GASTROFA SILESIA / APPLE COMMANDO | registrován od: 8. July 2009 23:04 | poslední návštěva: 7. April 2026 22:05
posláno: 19. November 2009 09:39
Poté, co policie uzavřela pro nás Národní třídu, tak se hodně lidí vydalo domů nebo na vlak, což byla největší chyba. My se chtěli dostat na 16h zpět k Národnímu divadlu, ale nepodařilo se nám to. Kroužili jsme tam přes hodinu do doby, než nám jeden fízl řekl, že parník připluje u Palačáku, poté jsme se vydali tam. Jen škoda, že o tom skoro nikdo nevěděl a přesunovali se tam všichni na poslední chvíli. Asi 20 lidí se dostalo zpět k Národnímu divadlu, kde podle mých informací dostali masáž od policie. Prostě ten den byl ve znamení zmatků a špatné komunikace. Kdyby nám neřekla jedna skupinka, že sraz je o půl 5 na Palačáku, tak jsme byli ve 4 už ve vlaku, protože jsme mysleli, že už nic nebude, jelikož u Národního divadla byli fízlové a parník stále plul...
vzkazů: 106 | odkud: Nesselsdorf | registrován od: 22. October 2009 23:59 | poslední návštěva: 29. March 2016 11:58
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.