posláno:
9. December 2013 09:39
jenže se 14ti exekucema se na vlastní nikdy nepostavíš ...
holt sem půjčil jméno tátovy a to mi chtěj ješte hodit na krk i jeho miliony (mám s ním totožné jméno i přijmení) kterých se ale všichni jeho děti vzdali..
když jsem po jeho smri nastoupil do firmy sesekal jsem náklady o 50K ale k čemu to když máš exekuci v bance a prachy od zákazniků nemůžeš použit na chod ...
maucta bhoys
Apleeeee jen to néééé kura jeho... jako posilovně jsem se nebránil ale castingům se braním tak naštestí jen zítra do ČT...
holt sem půjčil jméno tátovy a to mi chtěj ješte hodit na krk i jeho miliony (mám s ním totožné jméno i přijmení) kterých se ale všichni jeho děti vzdali..
když jsem po jeho smri nastoupil do firmy sesekal jsem náklady o 50K ale k čemu to když máš exekuci v bance a prachy od zákazniků nemůžeš použit na chod ...
maucta bhoys
Apleeeee jen to néééé kura jeho... jako posilovně jsem se nebránil ale castingům se braním tak naštestí jen zítra do ČT...
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů:
5385
| odkud:
Strašnice
| registrován od:
25. June 2003 22:56
| poslední návštěva:
18. January 2017 15:50
Ty vole takovej reditel jako ty ze nechodil na bazen kvuli vstupnymu?
Jsem myslel, ze jsi vzdycky ohl mrize a prosel plotem.
aked este nato aj nemaju je to cista cesta do pekla
oi pocit byt cool ti aj tak nenahradi to ze sa nemas pchat tam kam nepatris na silu
a ty posraný OlynthyHA co jsou na to tak báječný reklamy vůbec nepomáhaj...a krávy blbý se tomu ještě smějou že rýmička je mužská smrtelná nemoc na čtyři