posláno:
3. April 2015 20:56
Wojta 1)nejsou to děti ale věkově od "dětí" dostali v pierdol...2) i kdyby byli tak to jsou konfidentsky kundy...nějak nechápu jak se jich můžeš zastávat.. chcani co praskaj když už ne jinde tak tady by určitě neměli mít oporu
Měníme rok, měníme sny,měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupne. Měníme partnery, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně. Ale nikdy neměníme svoje přátele, kteří stojí vždycky při nás!!!!
vzkazů:
3108
| odkud:
PFG
| registrován od:
11. July 2005 18:59
| poslední návštěva:
20. May 2019 06:21
...Hele Wojto,kde se te da potkat,krom virtualni site?
myslim že každá skupina má možnost dát vyjádření, ještě když přijde o flagu a jedná se o politický střet..
Jejich pidi ega, které si tady a jinde zvětšujou mě nezajímají, respektive pokud jim to udělá dobře, tak ať mě klidně špiní, píšou, nadávají mi...mám je u prdele a všechny takové hromady kouřicího, lidského hnoje patřící, aby shořeli v pekle i s "uprchlíkama"! Víc sem se bál černého kafe, než těhle vocasů, co jsou proti všemu "bílému" a zastávají se nebohých černoušků, kteří se stali oběti našeho rasismu sotva nastoupili DOBROVOLNĚ na rozkodrcanou bárku. Tečka. P.S A dřív, než mě někdo nařkne z nějakého nácka, rasisty a xenofoba tak chci říct, že mi až tak nevadí barva kůže jako jejich mozek a myšlení, které nejsou absolutně slučitelné z naši kulturou a to je ten zásadní problém. Jenže tohle se těm neomarxistickým, levicovým úchylům vysvětlit nedá a pak se diví, že se to řeší násilím, nebo mluví o kulkách a bití!Pokud se někdo odvolává na Ježíše a při tom vraždí, pak i ateista ví, že takový člověk je nejspíše psychicky nemocný... Pokud se křesťané dopouštěli násilí, bylo to PROTI učení Ježíše, Pokud se násilí dopouštějí muslimové, je to V SOULADU s učením Mohameda. V tom je ten podstatný rozdíl. Opravte mě jestli se pletu, XENOFOBIE je strach z neznámého...ale my je známe, známe jejich nenávist k naší kultuře za ty staletí známe islám velice dobře tedy nemůže být vůbec řeč o xenofobii. Jak říkal J.Foglar: "Toto je moje místo, toto je můj kraj. A kdo sem přijde vetřelcem se stává, byť úmysly jeho sebelepší byly."