posláno:
20. May 2015 23:36
Synci já vám to neberu, ale pro mě je Baník úplně moc srdeční záležitost a nevzdám se ji ani ve Vítkovicích. Nebojte, že mě to nesere, ale vzdát se doživotně klubu, se kterým žiju od 6-7 let??? To jako přestanete fandit FCB a dáte se na jiný klub, nebo změníte život, nebo co uděláte?
A k tomu dalakohledu: jebejte do nového stadionu z jakéhokoliv důvodu (hypermodernost, Vítkovice, odchod ze Slezska atd.), klidně vám to podepíšu. Ale že by to tam bylo z ochozů o moc dál na hřiště než na Bazalech, to bych neřekl, asi to půjdu odkrokovat
No a jasně, že nevěřím, že Šafy odejde dobrovolně. Třeba ho donutí okolnosti, třeba spadne z nebe srdcař s miliardama, třeba, třeba, třeba...já nevím, ale sednout k PC a napsat jebu na to, FCB pro mě končí??? Sorry, ale to přenechám jiným...
A k tomu dalakohledu: jebejte do nového stadionu z jakéhokoliv důvodu (hypermodernost, Vítkovice, odchod ze Slezska atd.), klidně vám to podepíšu. Ale že by to tam bylo z ochozů o moc dál na hřiště než na Bazalech, to bych neřekl, asi to půjdu odkrokovat

No a jasně, že nevěřím, že Šafy odejde dobrovolně. Třeba ho donutí okolnosti, třeba spadne z nebe srdcař s miliardama, třeba, třeba, třeba...já nevím, ale sednout k PC a napsat jebu na to, FCB pro mě končí??? Sorry, ale to přenechám jiným...
HOWGH!
vzkazů:
481
| odkud:
Banik
| registrován od:
4. June 2003 15:51
| poslední návštěva:
20. November 2019 05:26

Teda hlavně aby dodrželi slovo a nehráli za žádný jiný klub v ČR než za Baník ...