posláno:
24. January 2004 10:01
Medvěd:chtěl bych se zeptat na článek na tvým webu http://www.fcbrno1913.cz/index_508.htm zdá se mi,že to patří klukovi silně retardovanýmu(Bastr) co chodí na každej zápas Sparty(opravdu to je hodně zaostalej kluk a absolutně bezbranej) a nechce se mě veřit,že jste mu to ukradli.Možná to je jinak v to taky doufám,protože tohle by byla prasárna asi jako okrást slepce nebo vozejčkáře a pak hrát hrdinu...
Nechci si tu hrát na nějakýho obhájce retardovanejch lidí nebo důchodců(o tom jsme si psali po zápase Sparta-Brno,tady ve fóru),ale všechno by mělo mít svoje meze....Opravdu doufám,že se rozčiluju úplně zbytečně.
Nechci si tu hrát na nějakýho obhájce retardovanejch lidí nebo důchodců(o tom jsme si psali po zápase Sparta-Brno,tady ve fóru),ale všechno by mělo mít svoje meze....Opravdu doufám,že se rozčiluju úplně zbytečně.
vzkazů:
427
| odkud:
Praha
| registrován od:
2. June 2003 12:45
| poslední návštěva:
3. November 2014 13:26
Holt silvestrovské derby občas navštěvují divní lidé
No co stalo se...
Podle mě jde o výbornou recesi mladíků z Brna a jak sám autor napsal,má parodovat Spartakuse!Je mi to sice u prdele,ale když to nenapsal nikdo jinej,i když se o to snažil(zdravím Méďo),tak aspoň takhel.Takže klid.A doufám,že ani sami nevěříte,že by někdo z hool´s a ultras v ČR byl něčeho takového schopen.Jo a jestli máte někdo na videu ten dokument z ČT(snad klekánice) tak se na to podívejte a pak porovnávejte!