nejsi přihlášen

FC Brno 1913

posláno: 20. November 2004 17:57
Bernd Siegerd: yes

ACS & Brno: Hlavně to nenechte přerůst do rozměrů typu Sparta vs. Most nebo Slavia vs. Olomouc, což byly debaty o naprostém hovnu. Zůčastnění si to mohou doříkat v klidu třeba přes privat a ostatní ať drží klapačku a neserou se do toho. Nebo se mýlím?
vzkazů: 4289 | registrován od: 10. June 2003 21:18 | poslední návštěva: 21. September 2007 17:03
posláno: 20. November 2004 18:09
dosty: jediný co mě udivuje je to, že ty vždy polemizuješ nad střety, kterých se ty sám nikdy neúčastníš. Tudíž bych na tvým místě si řekl, co mi není rovno, po tom je mi hovno.. Všimni si, že já zase nepíšu do fora Bohse Onkelz, na ty koncerty nechodím a určitě bys byl moc rád, kdybych tam přišel, a začal tam žvanit, že ty koncerty stojí za piču třeba.. Pak bys mě asi právem položil otázku, proč o tom žvaním a hodnotím něco, čeho se sám neučástním a tudíž vím piču proč jsou některý věci tak jak jsou..

Jinak to není jen můj názor o tom co by kdyby, má ho shodných dalších 120 lidí z Brna a Bratislavy co tam byli, my udělali maximum pro střet aby byl, nemůžu za to, že sparťani mají když někde operujeme smůlu (náhlý bojkot utkání + kolona na dálnici v níž uvázli zejména chuligáni; vykládáním fízlům když je zastaví že jedou na domluvenou bitku s Brnem a tak jak mě včera osobně potvrdil jeden acab, páč jsem to chtěl slyšet na vlastní uši).. Já to nechtěl nějak extra rozmzávat, stačí mě to podhoubí co se díky tomu co říkali známí svým kamošům v Brně vytvořilo, a příště nás zase bude na Spartu víc na nějakou akcičku..Tím to můžeme uzavřít, já si myslím, že by staří sparťani raději prohráli než by vykládali fízlům takový věci, ale o těch mladých si to nemyslím.. Tohle je jedinej tlak kladením nepříjemných otázek jak sparťany donutit k nějaké konfrontaci, kterou hodláme počítat jako aspoň trochu směrodatnou a trochu zaktualizovat sílu různých táborů..
..Homo Homini Lupus..
vzkazů: 774 | odkud: Brno | registrován od: 2. June 2003 10:27 | poslední návštěva: 20. June 2020 14:03
posláno: 20. November 2004 18:19
ljm: myslím že nikdo z Brna nečeká, že by to sparťani přiznali, a já si myslím, že si jsou jistí, že nic takovýho neproběhlo navíc. Ale bohužel proběhlo, já říkám, že tvrdý jádro dle mě za to nemůže, ale byli bychom radši, kdyby tomu příště zamezili, protože tohle vše stojí lidi úsilí, peníze, energii a hlavně opět moc velkou nasranost, která ve finále může hodně věcem až se jednou snad setkáme neprospět..A kdybys slyšels asi 20 různých svědectví co jsme tak poskládali cestu od Velké Bíteše po Knínice, tak bys zjistil, že to co tu píšu já či Fajne jsou ty naprosto nejmírnější a nejpřijatelnější názory. Nemá cenu se v tom vážně babrat, protože se už nezmění nic v tom, co se nestalo..Opakuju naposledy svůj názor, že si myslím, že za to z těch 105 lidí co se jeli za Spartu rvát 104 lidí nemohlo..Ale tento můj názor už moc nekoresponduje s názory jiných z Brna..
..Homo Homini Lupus..
vzkazů: 774 | odkud: Brno | registrován od: 2. June 2003 10:27 | poslední návštěva: 20. June 2020 14:03
posláno: 20. November 2004 20:37
WW-JKG:trubka je sice ze Siskova, ale pouze z mestske casti maticky Prahy, jinak srdce ma tam kde ho mit ma yes
Mažu si Vás!
vzkazů: 2870 | odkud: AC SPARTA PRAHA | registrován od: 12. June 2003 15:17 | poslední návštěva: 12. August 2017 18:19
posláno: 20. November 2004 20:43
Zigáči nalevo že? 4
Domů! Zpět Za Lužánky !!!
vzkazů: 662 | odkud: jedině a stále Brno !!! | registrován od: 2. June 2003 13:06 | poslední návštěva: 11. February 2011 01:47
posláno: 20. November 2004 20:46
Medvěd:cloveku by se chtelo rict napravo 4
Mažu si Vás!
vzkazů: 2870 | odkud: AC SPARTA PRAHA | registrován od: 12. June 2003 15:17 | poslední návštěva: 12. August 2017 18:19
posláno: 20. November 2004 21:02
Ale no tak. Všichni víme, jak to vždycky s rudou chátrou bylo. 2
vzkazů: 662 | odkud: jedině a stále Brno !!! | registrován od: 2. June 2003 13:06 | poslední návštěva: 11. February 2011 01:47
posláno: 20. November 2004 21:04
Medvěd:tak myslim ze to radsi hned v zarodku utneme v teto mistnosti 2

BTW bylo to pod pas no
Mažu si Vás!
posláno: 20. November 2004 21:09
Tak se hned nečerti a ber to s nadhledem. 2
posláno: 21. November 2004 09:51
WW-JKG:Tvá síla argumentu je daleko slabší než tvé tlamocviky. Přečetl sis, že jsem ze ŽIŽKOVA a házíš mě do Viktorky. Co jiného čekat od selské boule? Jsem rád, že jsem tě vytočil, když mi nadáváš do píč. Budeš určitě silný jako býk a taky tak chytrý. Tak ti poradím i když to bude možná trochu makačka na bednu. Chceš kvalitní střet, tak si naskoč na toho vymaštěnce, kterej líže krev soupeřů, když na něj vystříkne, jak jsi nám tu barvitě líčil! To bylo hustý a myslím si, že si tady spoustu košťat a pseudochuligánů kurvácky vylekal!!! PS:Seru na Viktorku a doufám, že ti to mozek bere 4
vzkazů: 244 | odkud: RUDEJ ŽIŽKOV | registrován od: 8. June 2003 12:15 | poslední návštěva: 9. March 2013 21:01
posláno: 21. November 2004 10:18
WW-JKG: Mas sice pravdu, ze ja se zadnych stretu nezucastnuji, protoze mam jine zajmy, ale to ze sem napsal ze nad tim polemizujes, tak to nechapu, proc te to tak rozciluje a proc meles takovy veci ze nechodis na koncerty tam a tam a ze nepises tam a tam. Pis si kam chces me je to zasrane jedno. Ja respektuji kazdej nazor. A jestli se te dotklo ze jsem neco napsal do vaseho fora tak se omlouvam a uz se to nebude opakovat. Nevedel jsem ze se musim nejdriv dovolit a potom navstivit vase forum.
vzkazů: 588 | registrován od: 2. June 2003 18:43 | poslední návštěva: 19. June 2008 14:58
posláno: 21. November 2004 11:09
ale no tak chlapci...tolik zloby winkgrin laugh
GieKSaBaník
vzkazů: 2141 | odkud: Ostrava City Loc:49°50'40.33"N, 18°17'55.86"E | registrován od: 8. June 2003 16:02 | poslední návštěva: 17. March 2013 15:55
posláno: 21. November 2004 11:12
toto forum smeruje do riadnej pice rolleyes
Arka Gdynia, klub wspanialy, 9 chujow, 2 pedaly !
vzkazů: 3054 | odkud: Hometown of Terror and Violence - Pressburg | registrován od: 14. July 2003 21:07 | poslední návštěva: 23. November 2007 09:33
posláno: 21. November 2004 12:15
trubka: tak přestaneme dělat ramena na netu a dáme fight v reálu, nebo se dokážeš jen schovávat za klávesnici?Až pojedu do Prahy napíšu privát a můžeme si to vyříkat do očí.. Pak tu podám zprávu, jakej seš hrdina a jestlis měl odvahu aspoň přijít.. (případně napiš privát kdybys jel do Brna, doufám, že už ti bylo aspoň 16 let uhoh )

Dál už se nemá cenu bavit s někým, kdo zná chuligánství jen z fóra a z novin..

PS: v každým příspěvku meleš něco o slabých argumentech, ale ty žádný nikde nepíšeš a ani nepíšeš kde a jaký a v čem jsou slabý, celý je to jen ubohej útok kdy se pleteš do věcí, po kterých ti je hovno a o kterých to hovno taky víš..
..Homo Homini Lupus..
posláno: 21. November 2004 13:17
16 mu bylo uz tak aspon nejmin 3krat winkgrin
Mažu si Vás!
posláno: 21. November 2004 13:27
WW-JKG:VŠECHNO ŠPATNĚ! Už zase meleš podle hesla "Kde nestačí rozum, nastupuje hrubá síla". Můžeš být mdlého rozumu, ale číst asi umíš. A když je u mého nicku vysvětlivka "kolemjdoucí", tak jistě alespoň odtušíš, že by bylo pod tvoji úroveň jít do střetu s nechuligánem. Nota bene když mi těch 16 jak píšeš bylo už 3x 4. Ty hlášky o schovávání za NET nebo znalost poměru z tisku nebo odtud jsou na hovno. Mohl bych argumentovat vašimi bezpečnými výjezdy, kdy obklopeni cajty bezpečně pochlastáváte v určené hospě, následně jste převezeni na stadec, kde to soupeři verbálně nandáte a pak jste za asistence vyvezeni bezpečně na dálnici, zatímco "normálové" schovávají šály a čapky, kličkuji v postranních uličkách se strachem, aby jim někdo nepropích gumy anebo se nestali těmi o kterých vy pak tady píšete ve smyslu..."na cestě jsme dobrali nějaké trofeje"... A o těch argumentech??? Dobrá, alespoň jeden. Přitáhlo mě sem vaše fňukání o nevydařených akcích. Po celé zemi se konají akcičky různých sekt a sdružení, psích a kohoutích zápasů atd., na kterých cajty nepotkáš. Když si na zítra dohodneš střet třeba v Krčským lese nebo na nějakém statku u vás, tak si tě taky nikdo nevšimne. Vy se ale naháníte dvě hoďky před zápasem na dálnici. Takže to je asi o organizaci. Stejně bych ti totiž mohl odpovědět na tvoji výzvu k fightu, že bys tam přišel s fízlem o kterém jsi tady mluvil a pravděpodobně ti tedy dělá práskače. Už tě nechám být! Jen si prosím nechte ty tlamocviky o tom, kdo do toho má co kecat a kdo ne. Pravých chuligánů je tu hrstka a můžete si to tu klidně zamknout. Jinak vám sem budou šplouchat náplavy jako jsem já laugh
vzkazů: 244 | odkud: RUDEJ ŽIŽKOV | registrován od: 8. June 2003 12:15 | poslední návštěva: 9. March 2013 21:01
posláno: 21. November 2004 13:40
Zigáč:Prosím neprozrazuj na mě na nepřátelských stránkách podrobnosti, teď to vypadá, jako bych těch 3x16 od tebe opsal 4
posláno: 21. November 2004 14:33
Klap
toto jsem četl v jedné diskuzi"JEDINÝM SPOLEHLIVÝM ŘEŠENÍM CIKÁNSKÉHO PROBLÉMU JE STERILIZACE A NÁSLEDNÁ SEPARACE..."
vzkazů: 2185 | odkud: Sparta Praha | registrován od: 3. June 2003 10:26 | poslední návštěva: 5. August 2010 12:54
posláno: 21. November 2004 15:02
trubka: tak teď nevím jestli umíš číst ty. Žádný nahánění na dálnici, ale měl to být střet v lese na hřišti (a my tam byli a čekali), kdo tam byl ví, že to bylo dost dobrý místo. Mě a pár dalším problém nedělá porvat se třeba 1.1.2005 na Ještědu se sparťanama, ale některým našim hools už to nevoní, že to s hools nemá už nic společnýho a mají svým způsobem i pravdu. Už i tahle domluvená bitka v lese 20km za městem je řekl bych hranice, kam až chuligánství zašlo, a většina s tím souhlasí jen proto, že je to alespoň v den zápasu a trochu "smysl" to ještě má. Podotýkám též, že jsme (resp. hools Slovanu(+Brno)) kdysi vyzvali Spartu mimo den jejich zápasu a ohradili se, že to nesouvisí s jejich zápasem a že by se nesešli a že ani nevidí důvod se scházet mimo dny kdy nehraje Sparta, to jen že to není jen v nás a myslí si to víc táborů. Rozhodně by to ten fiktivní den na Ještědu vyšlo, pokud by to někdo nezkurvil úmyslně, ale tohle se už pro většinu chuligánů jeví jako už mimo chuligánskou subkulturu, to už můžeme zřezat třeba sharpy a bude to mít asi stejně společnýho s chuligánstvím. Není to o organizaci, Brno občas mělo problémy, ale hlavní viník byl jak jsme se přesvědčili s velkou určitostí policejní odposlech, teď se mi sešli bez acabů, protože jsme téměř vůbec nepoužili techniku. Chyba v organizaci není ve sparťanech, když chtějí, tak dokážou přijet bez policajtů, jak svědčí dost jejich akcí na nejrůznější soupeře i bitky mimo město třeba s Baníkem. Chyba byla jinde, my víme kde, chtěli jsme to opět řádně rozšířit, protože nás nebaví se se sparťany rvát jen když je nás polovina a oni mají své obvyklé podzimní sestavy, a chceme tomu zamezit, kór když víme, že když chtějí, tak se dostanou nepozorovaně na každou bitku stejně jak Baník. Nikam tohle nevede a nedá se to už napravit. Místo aby sparťani normálně přiznali, že je to klidně možný že se tohle stalo a stát se to nemělo a že o tom neví kdo to byl ale rádi to věděli, tak raději vykládají tady různý nesmysly jestli věřit nebo nevěřit policajtům a tak. Nemusím věřit fízlovi, kterej to říká v TV, nemusím věřit dalším dvoum, kdy jeden to řekl v soukromí mýmu kamošovi z řad hools co tam byl, druhej byl neznámej fízl, kdy se jeden od nás na místě s ním bavil a říkal mu, ať nás nechají pět minut se porvát a mají klid (a on mu říkal, že jemu je to u prdele, že musí plnit rozkazy a od toho je placenej, ale že jim to sparťani sami dali echo tak ať si na nestěžujem na fízli), nemusím věřit ani tomu, kterýho trochu znám a co mě to říkal do očí, protože speciálně tohle jsem si chtěl poslechnout a vyptat se na podrobnosti a on neměl nejmenší důvod proč by si to vymyslel, protože je mu celý chuligánství u prdele a nějak zvlášť se v tom neorientuje. Ale musím brát v potaz to, že všechno tohle sedí se svědectvím auta Torcidy, která ještě viděla bus Sparty a nějaký auta jak přesedají a byli bez fízlů, a za 10min přijeli na místo a už všude byli fízli a ještě vykládali to co vykládali. Taky už vím, že ten někdo kdo měl dát fízlům echo byl z auta a ne z busu. Taky se v Brně vyskytly pochybnosti jestli vůbec druhej bus Sparty existoval, a mám potvrzený ze stejného zdroje se kterým jsem osobně mluvil, že existoval, stejně jak to potvrdil ten fízl co byl na místě a bavil se s ním kamoš, že tam vypadají sparťani podstatně líp. Je o ničem to řešit pro nás, ale je o nečem to řešit pro Spartu, my bychom nechtěli mít ve svých řadách někoho, kdo zkurví 200 lidem poledne kvůli vlastnímu strachu nebo z jiných zvláštních příčin..

Tudíž ve zkratce asi chápeš můj argument, že není problém pro pár lidí na obou stranách se porvat v nesmyslnej termín, ale pro dost lidí na obou stranách to bude blbost co s hools nesouvisí a jde vesměs v hools o to, kolik je kterej tým postavit chuligánů a jak kvalitních, od toho se dá počítat síla tábora či družby - ale podle těch pár magorů na obou stranách nezjistíš, jak moc silná je chuligánská subkultura v daným klubu v den zápasu..a budeme u toho tam kde jsme stále.. Bohužel chuligánství není ani tak o rvačkách, ale je to jen o vítězstvích. Prostě v Anglii by se taky mohli rvát na ruce, ale nikdo nechce prohrát, a tak se nerospakují použít zbraně. Každej chce být vítěz, a někdy i za každou cenu. Brno ještě před 3 rokama razilo to co teď Slávie (ale taky ne vždycky), že se chtějí v první řadě porvat a pak až přemýšlí o výsledku, teď už bychom některá naše dřívější rozhodnutí rozhodně lépe rozvážili..
..Homo Homini Lupus..
posláno: 21. November 2004 15:18
ale chodte už s tým do piče...nejaky picus (policajt) povie v TV že info bolo od spartanov a odrazu každy veri mediam a policii...a rieši sa to tu ako tretia svetova vojna rolleyes
vzkazů: 2469 | odkud: cassovia | registrován od: 3. June 2003 08:14 | poslední návštěva: 31. December 2014 14:38
posláno: 21. November 2004 15:31
dosty: k těm polemikám - když to nevyšlo, tak každej ze zúčastněných polemizoval jak by to dopadlo, kdo tam tedy byl a mohl to posoudit jako přímý účastník - polemizovali o tom i fízli co tam byli, a těch se to ani netýkalo. Víme co si o tom mysleli některé sparťanské špičky, které to sami sdělili na místě a kterých si tu jako chuligánů vážíme. Tím jsem ti chtěl naznačit, že když na bitky nechodíš, že nejspíš netušíš, že se prostě polemizuje, protože nic už jinýho nezbývá, když to nevyšlo. Tyhle polemiky jsou de facto k hovnu, a jak říkáš, nikdy nemůžeš vědět, jak to dopadne. Ale když potká tygr antilopu, můžu polemizovat, že to bude remíza, můžu polemizovat, že by vyhrála antilopa. Ale ten kdo má buď zkušenosti jak to chodí nebo viděl na vlastní oči dispozice tygra a antilopy, bude nejspíš polemizovat, že buď vyhraje tygr, nebo antilopa uteče, což je v přírodě vítězství antilopy, ale na hools scéně potupná prohra. Tím nechci říkat, že Brno byl tygr a Sparta antilopa nebo obráceně-tam ty síly byli vyrovnanější, jen ti hodlám naznačit, že i když není předem nic jasný, dá se z některých dispozic a dalších věcí určit, jak by třeba skončil boj mravence se slonem. Ale pokud někdo by neměl přehled co je mravenec a co slon, mohl by si myslet, že ten souboj by mohl vyhrát klidně i mravenec, protože mravence neviděl, a může se myslet, že ten mravenec je 3x větší než slon.

Vývoj fightu se předvídat nedá, ale uvažovat jak by to skončilo si troufám říct že ano, byť je to nejisté vždy, kdyby to bylo jisté, můžou jen dva tábory nastoupit, říct jak by to určitě dopadlo a odjet.. A jako perličku podotýkám, že se tohle už na hools scéně stalo slávistům se sparťany, kdy přišli na bitku na počty a slávisté pochopili, že nemají nejmenší šanci, ale sparťané se zachovali dobře a nechali je jít, aniž by se porvali, alespoň tolik info z privátního guestbooku od nejmenovaného slávisty.. Asi by sparťané byli smutní, kdyby slávisté polemizovali, že by to třeba vyhráli. V dané situaci nejspíš mohli polemizovat, jen jak dlouho by to ustáli, ale nebyl jsem tam a tudíž o tom nepolemizuju a nesoudím to..
..Homo Homini Lupus..
posláno: 21. November 2004 15:48
WW-JKG: ty chceš jen slyšet, že jsme těm fízlum fakt dali echo, protože jsme na vás něměli. Nevim co pořád o tom polemizuješ, děláš rozbory a podobný píčoviny. Myslim že to klidně mohlo být opačně hlavně když mají jak píšeš někteří z vás známé u policie. Ale tady je vidět jak se toho držíte a slovo fízla je vám víc svatý než naše.
vzkazů: 385 | odkud: Praha | registrován od: 13. June 2003 15:19 | poslední návštěva: 24. August 2012 22:32
posláno: 21. November 2004 16:04
acs: to slyšet nechci, ani bych to už nerozmazával. Já nevěřím tomu, že byste to udělali promyšleně, když už jste pozvali i lidi z Nitry a tak.Jen říkám, co jsem slyšel ze 4 různých policejních zdrojů, kdy jeden byl v TV, druhej říkal jednomu našemu tohle přímo na místě aniž se znali a dali se do řeči, a dva byli známí známých z okruhu hools. Toho jednoho znám a neberu to jako slovo fízla a ani ho jako fízla nikdo nebere kdo ho zná a kterej nemá s hools nic společnýho. Nemá cenu to pitvat, kdyby to řekli o nás a vy to vybalili, taky bych tomu nechtěl věřit. Prostě se to někde zkurvilo, tentokrát na naší straně, my toho zkurvili už hafo, kdy jsme nebyli schopni přijet nepozorovaně..
..Homo Homini Lupus..
posláno: 21. November 2004 16:11
Především pan WW a zbytek : Myslím si, že tohleto je právě to co fízlové chtějí. Zamezí bitce, rozhlásí fámu o tom, že někdo práskal a vy jim to žerete jak malý děti. Začnete se napadat slovně mezi sebou, měsíce vést dialogy na hovno, nedůvěřovat jedni druhým a tak.
časy se mění, muži ne...
vzkazů: 2454 | odkud: Neretein Grassels | registrován od: 2. June 2003 14:39 | poslední návštěva: 28. April 2014 06:52
posláno: 21. November 2004 16:15
Pokud se pan WW-JKG tolik spoléhá na informace z policejních řad, dovolil bych si k tomu podotknout jen tolik, že chlupatý řeknou vždy jen to, co chtějí, aby druhá strana slyšela. Myslel jsem, že je natolik zkušenej a mazanej, že to ví.
vzkazů: 4966 | odkud: Praha | registrován od: 2. June 2003 09:33 | poslední návštěva: 16. June 2015 18:49
posláno: 21. November 2004 16:16
Kurva, pan Ticháček mě předběhl...
vzkazů: 4966 | odkud: Praha | registrován od: 2. June 2003 09:33 | poslední návštěva: 16. June 2015 18:49
posláno: 21. November 2004 16:17
karliner : Jsi už starší pán a neutíkáš už tak rychle jako mladej klučina jako jsem já. Nediv se že jsem Tě předběhl laugh
časy se mění, muži ne...
vzkazů: 2454 | odkud: Neretein Grassels | registrován od: 2. June 2003 14:39 | poslední návštěva: 28. April 2014 06:52
posláno: 21. November 2004 16:22
WW-JKG:Je mi ctí, žes kvůli mé sesmolil takový román. Zato jsem ti namaloval do tvého budníčku 5 hvězdiček, abys neřekl, že jsem sparťanská kurva, která ti překazila kvalitní střet. A taky zato, že se necháš na první nakopnutí nastartovat a to mě baví 1 Už toho nechám, jen malý dovětek k tvému obsáhlému obhajování. Každý ví, že v současné době je patová situace, kdy chuligáni nadávají na buzeraci cajtů a naopak média vytáčejí cajty, že za tu škváru hovno dělají. A tak na výjezdech jako čuráci procházíme uličkami, kde nás fotí, perlustrují a osahávají. Proto vidim jediné východisko u totálního oddělení zábavy chuligánů od "normálů". Stejně jako každý jiný si i chuligán umí udělat dobře, aniž by to někde vytruboval do médií, tak jak je tomu v současné době a pokud se to bude bezprostředně týkat pouze jich, tak se do toho nikdo asi srát nebude. Ale to, co se v současné době u nás děje je o hovnu a ví to dobře chuligáni, normálové i cajti 3
posláno: 21. November 2004 16:23
ticháček: tak pak jsou opravdu mazaní, protože to má spíš přesně opačnej efekt, o to je větší chuť se sparťany znovu vidět.

Naposledy, většina si bohužel myslí, to co naznačoval ACS, menšina kde jsem já, že to prostě byla chyba jedno z ACS. Nikdo nepřemýšlí o dezinformaci, protože odkud to je nejsou nějací naši práskači z řad policie, ale normální borci co ví hovno o hools, nemají zájem na ničem spolupracovat, a někteří je prostě znají už dlouho, ale prostě se někteří někde potkávají, tak hodí řeč typu: jéé, ty ses byl taky porvat v těch Knínicích, já tě tam viděl, a druhej řekne že je na piču že dojeli, že to mohl být gut fight, a on řekne, že za to nemůžou, že sparťani sami dali echo." Je to vážně na piču to řešit, protože to očerňuje celou Spartu a já věřím, že 104 lidí naprosto nevinně z těch 105. U nás by určitě taky našli někoho, ze kterýho by něco vytáhli při krátkým hovoru, neděláme si o některých iluze co se intelektu týká..Možná jsem to neměl říkat veřejně a mělo to zůstat za zdmi hospody, nevím co je pro vás lepší, nic moc na tom nedokážu změnit a vy určitě taky ne.. Ve finále to bude mít jeden efekt, a to že bude chuť vás zase někdy vidět o dost větší...
..Homo Homini Lupus..
posláno: 21. November 2004 16:42
ale v konečnom dosledku sa aj tak brnaci zhodli, že to bolo prezradene ACS...tak to dalej neries WW-JKG lebo aj tak mas svoju pravdu ....
vzkazů: 2469 | odkud: cassovia | registrován od: 3. June 2003 08:14 | poslední návštěva: 31. December 2014 14:38
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.