posláno:
17. August 2007 19:57
Balu: tu zuzanu dvorskou vemte s sebou....
S vlídným slovem a pistolí v ruce se dostanete mnohem dál, než se samotným vlídným slovem. Al Capone
vzkazů:
192
| odkud:
Athletic club Sparta Praha
| registrován od:
31. July 2006 13:09
| poslední návštěva:
16. May 2013 14:07
takže vacsina sa nas vybrala po vlastnej osi. kvoli chaosu s listkami sme použili jirka lálu. kontroly štb s nasadeným sbs z bonulu samozrejme nechybali. cez polčas sa kontaktujeme s domacimi, ktory treti polčas odmietaju, kedže maju vela ludi v polsku a je ich malo.
ak pre nich nie je atraktivny super nitra v domacich podmienkach, ked su majstri a hra sa o prve miesto v tabulke, tak neni čo dodať.
cestou spať sa bavíme v miestnom salasi, kde sa nam podaril vyboxovať novy rekord
nejake tie suveniry a samozrejme jirko lála na opat mieste. narazame na diskoteku, kde je to cule, ale lubne stali za to. dostavame echo od prvej posadky, že v dalsej dedine maju hodovu, tak sme sa jej zucastnili.
začalo to autodromom, ktory samozrejme patril cely nam, čo sa miestenmu kolotočarovi nelubilo a zavolal pandle. vozíme sa, hojdame na lodi, proste show jak ma byt
naraz sa tam ocita partia miestnych tmavych, z ktorych niektori fasuju, nasledne sa hadzalo všetko, čo dokazalo doletiet 20m, domaci sa marovali medzi sebou.
v tom miestni radšej celu hodovu rozpustaju. za "dedinou" nam cestu blokuju pandle, zatacame ku krajnici, kontroly, zapisovačky a pičoviny s tym spojene. eskortou sme odvadzany na hranice kraja a neskor sa rozliezame po nitroanskych podnikoch.
ty si bol kopať a ja som to nevidel