nejsi přihlášen

Reprezentace ČR

posláno: 14. June 2012 11:30
Hrádek, Krysot: yes

Taky se mi delší dobu nepozdává Baroš, nemám rád Bílka a Plašila, ale to neznamená, že když skončila jedna výjimečná generace, tak budu okamžitě repre přát, aby prohrávala, jak to polovina národa dělá... to je totiž typicky český... fandit, jen když se daří, protože v tom případě to je "in" a můžu o tom vykládat v práci, ve škole, v hospodě... ale jakmile nejsou úspěchy, najednou mě to nezajímá... pak to na českejch stadionech vypadá tak, jak to vypadá...
vzkazů: 1955 | odkud: PLZEŇ | registrován od: 6. June 2003 16:18 | poslední návštěva: 1. July 2017 22:31
posláno: 14. June 2012 12:27
Prcek :Taky se k tomuto názoru připojuji.Bohužel hodně lidí u nás v republice to cítí jinak,a stojí ne jen za repre mančaftem stát jen když daří"ta naše povaha česká" sick sick sick
Vydrž správným fanatikem co nejdéle!A to i kdyby se tvému týmu či tvojí chuligánské skupině nedařilo.
vzkazů: 2197 | odkud: Plzeň | registrován od: 26. March 2005 13:48 | poslední návštěva: 27. November 2018 16:39
posláno: 14. June 2012 12:52
Nemůžu než ve všem souhlasit se Southernerem.

Kdo tady mluví o úspěchu a výsledcích? O výsledky přece VŮBEC nejde! Jde o jejich přístup k reprezetování tohoto národa. Protože oni nehrají, resp. neměli by hrát, za sebe, ale za každého, kdo se cítí být Čechem (Moravákem atd.), ať už jim fandí nebo ne. A pro mě za mě, ať třeba nepostoupí z kvalifikace, když na hřišti nechají duši. Nikdo je nebude krtitizovat, když uvidí, že pro úspěch udělali maximum. Hokejovou repre přece taky nikdo takhle nekritizuje, když se jim něco nepovede, protože vidí, že při zápase vynaložili všechny síly, i když to k úspěchu nevedlo.

Trochu sebereflexe by jim neškodilo. Nemají pokoru a hlavně proto to nejsou a nikdy nebudou takové osobnosti, jako generace z 90. let. To byli panečku jiní frajeři už od dob, kdy hráli za U21. Měli respekt a opakuju, nejen kvůli výsledkům. Tihle hrají jen za sebe. Kdyby za reprezentační start nic nedostávali, většina by jich tam vůbec nebyla. Než tihle, to už tam raději uvidím hrát Řepku. Jo, a proti Barošovi nic nemám, ba naopak. Pro mě je jeden s mála normálních. A na nějaké aféry kašlu, takový Cantona a Gascoine jsou pro mě borci 1

Jo, a dost mě překvapuje, jak tu kritiku nemůže unést Rosický a občas i Čech. V Anglii jim přece každou blbost otříská bulvár o hlavu tak, že by normální člověk ani nevylezl z baráku. Tak jak to, že to nezvládají teď, když naši jsou proti The Sun ten nejslabší odvar?
Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám.
vzkazů: 2169 | odkud: FCB | registrován od: 23. July 2008 14:51 | poslední návštěva: 25. August 2018 11:59
posláno: 14. June 2012 13:03
*oprava: jeden z mála
Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám.
vzkazů: 2169 | odkud: FCB | registrován od: 23. July 2008 14:51 | poslední návštěva: 25. August 2018 11:59
posláno: 14. June 2012 13:09
Servírovat v mém věku jako zákusek rakvičky, je prostě ohavné
vzkazů: 1543 | odkud: Kumpáni Strýčka Stewarta - staří ultras proti novým pořádkům | registrován od: 3. September 2004 10:17 | poslední návštěva: 10. April 2026 10:46
posláno: 14. June 2012 14:07
LZO: proč by měli hrát za někoho, kdo se chvástá, že chce aby rupli a jeli nejbližším vlakem domů... ? 1
vzkazů: 1955 | odkud: PLZEŇ | registrován od: 6. June 2003 16:18 | poslední návštěva: 1. July 2017 22:31
posláno: 14. June 2012 14:09
ad FANOUSCI - celkove si nemyslim, ze nasi fanousci jsou buranstejsi nez ostatni.pokud se podivate na jakykoliv fotky, tak vysada co nejvetsi pioviny se netyka jen nasich. a ohledne pokriku a choralu atd to je uplne to samy, vsichni tocej +/- 3 nebo 4...a kdyz je zabira televize, opet kasparky delaj vsichni,bez rozdilu narodnosti...jinak na tomhle euru fandeni slabota,na to, kolik tam je lidi.to ve vratislavi parkrat prervali s prehledem domaci pšonci.to, ze bohuzel moc nejezdi akcnejsi lidi netreba zminovat

ad BILEK - pokud bude hrat porad na jednoho hrota,dlouhodobe nemuzeme uspet,a se potom nedivim, ze jsou lidi nasrany,kdyz timhle gestem rika ze nechceme dat ani gola...tim me neskutecne sere

ad BAROS - v tomhle systemu michala bilka se ztraci,dostane vepredu balon,kolem nej 4 protihraci a co ma udelat,vymichat je a zavesit???to mozna tak pred 8 lety,ted je svym vlastnim stinem.nehlede na to,ze se mi zda,ze ani nebojuje a treba se ani nenabizi atd...to ze nevystreli,neprejde pres hrace 1 na 1,gola neda,to uz by sme asi chteli od nej moc...a jeste to podtrhne tim,ze se nebavi s novinarema,idiot angry ...na co tam teda je? hrat na jednoho utocnika,at je to ten nebo ten je pitomost

ad CECH - od zapasu s madarskem bohuzel nic tri zapasy nechyt

jinak celkove - my s timhle kadrem muzem byt radi,ze na euru vubec jsme a postup ze skupiny bude po tech vykonech zazrak!!!

a dalsi - srovnavame trochu nesrovnatelny, treba ivanu je 25x tolik a zakladna je tak mnohem vetsi,tim padem maji vetsi vyber...my tohle musime nahradit bojovnosti,kdyz nestacime fotbalove, a to me tam zatim dost chybi...a jeste primadony nebudou hrat pro lidi a jeste nesoudne se stavi ke kritice...

ne,ze bych to nejak extra prozival-jednou jsi dole,jednou nahore cool
there is no black under union jack...
vzkazů: 1793 | odkud: sparta praga | registrován od: 12. August 2003 19:28 | poslední návštěva: 17. January 2025 10:43
posláno: 14. June 2012 14:10
"tak vysada co nejvetsi picoviny na hlave..."
vzkazů: 1793 | odkud: sparta praga | registrován od: 12. August 2003 19:28 | poslední návštěva: 17. January 2025 10:43
posláno: 14. June 2012 14:21
„Irové v prvním zápase prohráli a lidé jim zpívali hymnu. My jsme holt takový divný národ,“ posteskl si obránce Tomáš Sivok.

ANO PROHRÁLI, ALE KURVA PO JAKYM VYKONU??? JESTE V 90.MINUTE TAM JEZDILI PO PRDELI A DRELI...

PROHRAT MUZE KAZDEJ, ALE KDYZ HRAJEM 15 MINUT A ZBYTEK VYPUSTIME,TAK CO CEKATE,ZE VAM LIDI BUDOU ZPIVAT HYMNU, SIVOKU??? angry angry angry
posláno: 14. June 2012 14:37
Prcek: Protože hrají za repre. Je to jejich volba, nikdo je k tomu nenutí. To není klubová soutěž, aby hráli jen za ty, co jim fandí. Hrají za nás za všechny i za ty, co se fotbal sledují jen když je nějaký velký turnaj.

Jinak mě napadá, že podstata té nevraživosti vůči téhle sestavě může být v samotném Bílkovi, který to kaučuje jak moje babička. Hráči se tam pak motají, nikdo pořádně neví, co má hrát (viz Kadlec, když ho strčil nalevo a nic mu k tomu neřekl) a pak ten výkon má nějak vypadat. A v dnešní době hrát na jednoho útočníka, k tomu už nemám co dodat. Barošovi dohromady nikdo nepošle slušný balón, chodí si pro ně sám snad až na vlastní půlku a samotný si s kupu šancí asi nepřipraví.
posláno: 14. June 2012 15:09
„Četli jsme názory rádoby odborníků. Samozřejmě jsme je chtěli umlčet. Tyhle Šípy a další lidi... Pro ně fotbal nehrajeme. Hrajeme pro ty, kteří nám fandí. Proto jsme rádi, že jsme vyhráli," říká David Limberský na rovinu. ty vole a to jsem ho obhajoval, to prase co by mohlo být rádo že má na sobě dres, si bude rozhodovat pro koho hraje a pro koho ne, hovado jedno , to jde vidět že oni hrají jenom pro sebe a to je Šíp borec z davu a jenom je zkritizoval a to chlapečci dostali čtyřku a porazí řeky NEREGULÉRNĚ(neuznal jim regulerní gól) a už se naparuje, ty vole tom borcovi přeju ať se ukopne v poslední minutě a dá si vlastního a vypadnem 1 oni od začátku ME bečí jak na ně někdo pískal a není divu za to co dělají ale jim nemůže nikdo nic říct, vy pískat nemožete to přece není normální ale já na lidi seru a hraju jenom pro toho kdo mně fandí a nesmí vyjádřit nespokojenost a to už normální je. Nechci samozřejmě aby vypadli ale teď by to chtělo za ty jejich keci(to fak není normální od začátku do konce nadávat na fanoušky, to bych chtěl vidět jestli by si to dovolili jiné mužstva) teleport a každého posadit na gauč před TV aby si vážili kde jsou ale bojím se že oni ztratili veškerou soudnost. A ty jejich kxichty otrávené v TV "super že jsme vyhráli ale všechnu radost nám zkazilo pískání jenom na některé". OK pískal bych na všechny 1 a pak když se zeptají na polské fanoušky to se můžou posrat jak valí úsměvy a podpisy. Hlavně jak pojedet zpátky přes Ostravu tak se pořádně zamčete aby Vám někdo z těch děcek co tam jak kokoti stojí tři hodiny neublížil sick
vzkazů: 577 | odkud: z nejlepšího | registrován od: 18. December 2007 20:33 | poslední návštěva: 22. April 2021 19:26
posláno: 14. June 2012 15:16
Jen krátce k příspěvkům, ohledně naší hry na jednoho útočníka. To není ani tak o tom, kolik je na hřišti čistokrevných forvardů, jako spíš o stylu, jakým se mužstvo prezentuje... Takže jestli tam Bílek dá jen Baroše, musí ho zbytek týmu podporovat aktivní hrou.

Polko - jediný klasický útočník Lewandowski

Nizozemí - jediný klasický Van Persie

Dánsko - jediný klasický Bendtner

Španělsko - bez klasického útočníka!

Francie - jediný klasický Benzema

Anglie - jediný klasický Welbeck

Německo - jediný klasický Gomez
vzkazů: 710 | odkud: Havířov | registrován od: 18. May 2006 14:46 | poslední návštěva: 23. August 2018 20:38
posláno: 14. June 2012 15:17
TroskyčFCB: Mě se líbí, jak se tady oháníš neregulérním gólem. Jestli ses tak oháněl při daleko víc neregulérním gólu v Příbrami. Tohle už je vážně demence hraničící se zapšklostí... rolleyes
vzkazů: 710 | odkud: Havířov | registrován od: 18. May 2006 14:46 | poslední návštěva: 23. August 2018 20:38
posláno: 14. June 2012 16:00
Neřekl bych že ČR porazili řecko nezaslouženě díky neuznanému golu. Taky je třeba vzít v potaz, jaký gol pustil Petr the best Čech. na takové úrovni a zase ( viz. turecko na jiném euru), to už snad ani není náhoda. Takže sice řekum neuznali asi regulrni gol, ale zase češi jim darovali gol na zlatým podnose.

Nic to neměni na tom, že je řecko nejhorší tým na turnaji. je to banda nekopů a tragédu, ještě vetších než český tým.
vzkazů: 2531 | registrován od: 17. August 2003 17:27 | poslední návštěva: 18. August 2019 21:21
posláno: 14. June 2012 16:05
J.R. from B.K.: za prvé mně bylo stydno když jsem ten gól viděl v Příbramy, nevim ale z regurelního gólu mám větší radost 1 Klidně bych jezdil na druhou ligu ale že by to mohl být baníku konec(sponzoři atd.) to je už na jinou debatu. Mně šlo o to že nejsou soudní. Ano vyhráli ale nebylo to tak že jsme je přejeli a dali jim bůra, kdyby to bylo podle pravidel tak je remíza a jedem možná dom. To nenzapšklost ale nasranost na hráče kteří nejsou schopni vidět špatné ale jenom to dobré. Já taky nemám rád lidi co vidí všechno jenom černobíle ale mně prostě uráží borci co se mají jak prase v žitě, repre jim dopomože k lepšímu životu a oni na to serou a dělají z lidí blbce a že toho nebylo málo: Drulák nemá čuráka, tanga, kurvy , chlastačky. Ano jsou to jenom lidi ale jsou to taky reprezentanti! Buď mají dělat tak aby to lidi nevěděli nebo sekat dobrotu 1 A když jim to někdo vyčte tak sou staršně ublížení. A to jak bečí kvůli pískání fanoušků a to si mimochodem zasloužili a nebral bych ně´jaký pískot moc vážně jsou to emoce ale ti machýrci s čistou hlavou po zápase na druhý den plivou na fans jak jsme špatní oproti jiným, jak poláci jsou nejlepší a jak radši ani nevystpoupili v Ostarvě kvůli bezpečnosti(šmicer)kde je čekají děcka a druhým dechem ale dodají že po příjezdu do wroclavi to bylo super a mohli jsme se upodpisovat tak je mně nablití. A tohle jejich chování mně vytáčí k nepříčetnosti. Nevim asi je to jejich blbost ale to jde ruku v ruce s vedením. Já být Šmicr tak jim udělám takovou přednášku že by si někdo zkusil říct cokoliv negativního jak směrem k fans tak směrem k mužstvu tak jedou dom a to bez prdele. Když se u nás vyhazovalo tak se udělal teambuilding a negáči šli první 1Takové tlachy si tady můžu psát já na netu a pan šíp coby plebs ale ne profíci ale to ten náš amatérismus. V práci se taky nepostavíš před majitele(fanoušky) co tě živí a neřekneš ikdyby jsi měl destkrát pravdu že jsou všichni kokoti a že neděláš na ně ale budš dělat jenom na Frantu co je na tebe hodný ikdyž tě Lojza zjebal správně bo jsi zjebal celou zakázku. Žádná zapšklost ale realita každodenního života ale ti lidi evidentně ztrácí s realitou kontakt asi tak jak náš "pan" prezident. A co se pana Šípa týče tak to byla konstruktivní kritika 4 ono totiž nemusí být každý odborník aby viděl když Plašil se nepohne k balonu který "jde kolem něho" 2
vzkazů: 577 | odkud: z nejlepšího | registrován od: 18. December 2007 20:33 | poslední návštěva: 22. April 2021 19:26
posláno: 14. June 2012 16:09
J.R: Španělsko má Torrese, akorát nehrál v prvním zápase v základu...
Až na internetu jsem si uvědomil to neuvěřitelné množství idiotů, co běhá po světě.
vzkazů: 609 | registrován od: 2. July 2003 14:31 | poslední návštěva: 3. February 2015 21:32
posláno: 14. June 2012 16:13
1. Co se týká jednoho útočníka, je pravda, co psal J.R. - všichni musí makat pro něj.

2. Nechápu ty, co se jich tady zastávají. Být to hráči vašeho klubu, nikdy jim takovou hru a chování neodpustíte.

3. Chovat se takhle reprezentanti Polski, už v kvalifikaci jim hoří autobus.
posláno: 14. June 2012 16:14
A.: Vím, že mají Torrese. Ale mluvím o tom, s kolika útočníky nastoupily jednotlivé týmy do zápasu 2 .
posláno: 14. June 2012 17:08
vy ten fotbal nejak moc prezivate, to tu vyzera jak na diskusii fanstranky fc barcelona 4
vzkazů: 61 | odkud: http://ultrasslovan.sk/ | registrován od: 3. April 2012 20:26 | poslední návštěva: 8. December 2013 18:05
posláno: 14. June 2012 18:14
LZO: Z finále v Kyjevě ti pošlu pohled, dlužím ti jej 16 let 1

Ale jinak to tu balím, každý bude stejně mlet svoje...
HOWGH!
vzkazů: 481 | odkud: Banik | registrován od: 4. June 2003 15:51 | poslední návštěva: 20. November 2019 05:26
posláno: 14. June 2012 20:35
1
posláno: 14. June 2012 22:16
to je vrchol,mistrovství Evropy spolukomentuje bejvalej hokejovej utočník laugh laugh laugh
"KKK"-Kolumbie Kostarika Kamerun
vzkazů: 4533 | registrován od: 1. February 2007 16:27 | poslední návštěva: 17. January 2022 14:22
posláno: 14. June 2012 23:01
ad FANOUŠKY:Když jsem sledoval od 80. minuty po konec zápasu Irsko-Španělsko musím uznat,že za stavu 4:0 zpívat 10.minut a být hrdý za svůj národ zaslouží pro fanoušky Irska velký uznání,jiná mentalita.,nehledět na výsledek..(Zavřít oči a poslouchat)
vzkazů: 19 | odkud: Československo | registrován od: 30. April 2012 20:45 | poslední návštěva: 6. July 2012 21:47
posláno: 15. June 2012 08:45
Se musím smát, jak tu chachaři obhajují Baroše, který co se týče fotbalového umění je svým stínem už řadu let, ale co se týče arogance a pohrdání vlastními fanoušky, na špičce se drží pořád a proto ho drtivá většina fotbalových fans nenávidí. A ještě ve své prostotě se přiznají ústy jedné ze svých nejrespektovanějších osob, že to je proto, že si je léta kupuje a i teď jim poslal nemalou částku.

Dost směšné jsou i nářky ze stejných úst, že se do Polska vypravili jen piknici, co fandí jen do prvního gólu v naší síti a chuloši buď zůstali doma u piva nebo inkognito očumují a fotí dění... Kdo se před x lety urazil kvůli naprosté malichernosti a vyhlásil na repre "kosu na všechny" a tím spoustu lidí otrávil?

A komentovat názory maníka, který před šampionátem v honbě za lístky spoluzaložil nějakou ultras skupinu české repre a když mu to nevyšlo, tak z něj vypadne, že před šampionátem doufal ve tři porážky se skore 0:9 už snad cenu nemá vůbec..
vzkazů: 4966 | odkud: Praha | registrován od: 2. June 2003 09:33 | poslední návštěva: 16. June 2015 18:49
posláno: 15. June 2012 09:27
Karliner: Samozřejmě šlo jen a jen o lístky na repre a kdybych je dostal, tak bych chtěl 3x vítězství a skóre 15:0.

Všichni znali můj osobní názor na repre. A hlavním důvodem tohoto názoru je pan Bílek, proto ty prohry. Páč jsem doufal, že potom je nahradí někdo jiný a snad i né tolik podléhající vlivům.

Ale co je to jedno. Vypustil jsi svou tradiční porci jedu a život jde dál. Gratuluju.
Alcoholicus semper mendex-alkoholik vždy lže./Některé lži zastupují pravdu tak dokonale,že by člověk musel být hluchý a slepý,aby se nenechal zmást./Svoboda je víc než demokracie/Neúspěch čeká na lidi,kteří by chtěli uspět,ale nechtějí nic obětovat.
vzkazů: 864 | odkud: Oficiální otroci ohnivé vody Neretein | registrován od: 25. May 2005 21:07 | poslední návštěva: 9. November 2017 10:20
posláno: 15. June 2012 10:06
KARLINER: Jasně, za prachy budu chválit i Řepku 1

Nikdy jsem nebyl zastáncem zrušení repre smíru (budeš se divit, ale i u nás mají lidé rozdílné názory na některé věci), ale je pravda, že nikdy nejezdilo na repre tolik radikálů, jako poté, co se smír zrušil a aspoň někde se mohli Chacharům postavit...(pro rýpaly: ACS tím tentokrát nemyslím)
HOWGH!
vzkazů: 481 | odkud: Banik | registrován od: 4. June 2003 15:51 | poslední návštěva: 20. November 2019 05:26
posláno: 15. June 2012 11:35
Metla to má náhodou promyšlený. Zpěvem chorálu "Jaroškovský pivovar" chtěl hráče natolik dezorientovat, aby Bílek rezignoval ještě před Eurem. winkgrin
Dobrá krev se nekazí
vzkazů: 4487 | registrován od: 2. June 2003 20:27 | poslední návštěva: 31. July 2017 18:41
posláno: 15. June 2012 13:32
Karlinere, že ty seš nasranej, protože Baroš nehraje pro fanoušky tvého typu winkgrin
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.