posláno:
4. December 2006 08:08
Tahle diskuse se mi snad jenom zdá. Upřímně řeknu, že poprvé za ty roky, co chodím na fotbal jsem celkově téměř spokojen s úrovní naší ultras produkce. Podařilo se stáhnout část lidí z horního kotle do dolního, fandí se s megafonem a na každý zápas je nějaké to větší choreo.
To že používáme hodně igelity je dáno také charakterem našeho stadionu, který k podobným kouskům přímo vybízí. Je prostě škoda nevyužít horní ochoz, když už ho máme k dispozici. I jinak narážky na igelity nechápu - to je jako bych si já stěžoval, že ostatní fankluby dělají choreografie pořád jenom z papíru a že je to nuda
.
A že se nějaké kartony vyberou zpátky a zase se použijí při dalším zápase? Mě na tom nepřijde nic špatného, nemyslím si, že je ultras scéna u nás na tom zase tak dobře, abychom mohli každý týden v neděli vyhodit věci, které bychom pak museli jít v pondělí zase koupit na příští víkend
Navíc je to, jak už tu někdo podotkl, ekologické
. No abych to zkrátil jsme prostě Židi
To že používáme hodně igelity je dáno také charakterem našeho stadionu, který k podobným kouskům přímo vybízí. Je prostě škoda nevyužít horní ochoz, když už ho máme k dispozici. I jinak narážky na igelity nechápu - to je jako bych si já stěžoval, že ostatní fankluby dělají choreografie pořád jenom z papíru a že je to nuda
.A že se nějaké kartony vyberou zpátky a zase se použijí při dalším zápase? Mě na tom nepřijde nic špatného, nemyslím si, že je ultras scéna u nás na tom zase tak dobře, abychom mohli každý týden v neděli vyhodit věci, které bychom pak museli jít v pondělí zase koupit na příští víkend
Navíc je to, jak už tu někdo podotkl, ekologické
. No abych to zkrátil jsme prostě Židi
Hvězdičky nedávám, na priváty neodpovídám.
vzkazů:
947
| registrován od:
5. June 2003 21:43
| poslední návštěva:
12. December 2012 22:16
a rychle mu leťte zaplatit autorsky práva.