nejsi přihlášen

Co Vás v poslední době dostalo?

posláno: 19. July 2007 00:22
MW: jako prostě já řeším směřování hnutí a záchranu bílé rasy a ona nějakou píču. To je prostě ten nechutnej život, co jsem nikdy nechtěl.
vzkazů: 566 | odkud: SnS | registrován od: 16. December 2003 20:50 | poslední návštěva: 10. February 2016 22:13
posláno: 19. July 2007 08:32
http://www.henryklahola.nazory.cz/

laugh laugh laugh laugh laugh

kam se hrabe Angel Scooter na tohoto internetového jedince ... Henryk Lahola - odteď můj vzor yes none sick
vzkazů: 270 | odkud: Ostrava | registrován od: 10. March 2005 15:33 | poslední návštěva: 20. February 2014 17:59
posláno: 19. July 2007 09:58
Rozhovor na chatu...

Záznam chatu mezi 17-letou amreričankou a normálním člověkem.

Takze preklad to je narychlo, bez korektury, ale vezte ze 99% preklepu nejsou preklepy

A: americanka

C: normalni clovek Muffin man

A: Frank zAppa?

C: Promin?

A: Pisen od Franka zAppa.

C: Jaka to je pisen?

A: muffin man, mas ji rad?

C: Nejsem si jisty o cem mluvis

A: Kde jsi ziskal sve jmeno?

C: Mel jsem obchod s "muffin" (nevim co to je), tak se nazyvam MuffinMan. Kdo je Frank Zappa?

A: Ty nevis kdo to je? Je jeden z nejlepsich zpevaku na svete, napsal mnoho dobrych pisni.

C: Je American? Neznam mnoho Americkych zpevaku. Ale znam Franka Sinatru.

A: Proc neznas Americke zpevaky?

A: Kdo je Frank Sinatra?

A: Jsi tu porad?

C: Promin, psal jsem e-mail. Frank Sinatra je jeden z nejvetsich Americkych "crooners&quot3neznam) vubec. Prodal miliony nahravek po celem svete. Jeho nejznamejsi pisne jsou My Way a New York, New York.

A: Je rockovy zpevak? Ve ktere je skupine?

C: Uz je mrtvy.

A: Ok, ve ktere je skupine? Je to rockova skupina jako "arosmith"? Mam rada "arosmith", co ty?

A: Jsi tu?

C: Byl ve rockove skupine "*** Americane". Mozna najdes jejich desky v mistnim obchode. Delali super pisnicky o americanech. Jejich nejlepsi pisen je "Proc je me IQ tak male", dalsi dobra pisen se jmenovala "Muj spelling je shitozni ". Ano jsem stale zde, jen jsem psal delsi zpravu

A: Nemyslim, ze bych mela rada tuto skupinu, je to stupidni jmeno pro skupinu. ............ Par kecu o prezdivce Americanky ........

C: ........Kde bydlis?

A: Ok, ziji OK

C: Co, co je OK?

A: Ok, Oklahoma, Tys to nevedel, Jsi *** (to me dostalo amici, pupek sveta)

C: Prosim nenazyvej me ***. Nejsem ***, jen jsem nevedel, ze OK je zkratka pro Oklahomu. Ve kterem meste bydlis?

A: Tulsa, to je nuda!!!! Kde bydlis?

C: V Ceske Republice

A: To neznam, v jakem to je state?

C: Neni ve state, je to zeme v Evrope

A: jako Londyn?

C: Neco na ten zpusob, ale je to dale od zeme Londyn.

A: Kde to teda je?

C: Nekde mezi Nemeckem a Ruskem

A: Strycek me vypravel o rusku. Jednou proti nim bojoval. Rikal ze tam jsou komouci nebo tak neco.

C: Tvuj strycek bojoval proti RUsku? Wow! Musi byt velmi statecny. Ktera to byla valka? WWII?

A: Ve vietnamske valce proti rusum. Rikal ze (tento patvar fakt neprelozim)

C: Nevedel jsem ze Rusko bylo ve Vietnamske valce. Urcite musis znat vasi historii! Wow!

A: Ano tak to bylo a lid vietnamu taktez. Dejepis je jeden z mych oblibenychpredmetu. Jaktoze nevis? Jsi Rus?

C: Nejsem Rus, jsem Cech, ale jsme blizko Rusku. Vedel jsem ze, Rusko pomahalo Vietnamcum s penezi a zbranemi, ale nevedel jsem, ze tam take bojovali. Jsem ohromem tvymi znalostmi.

A: Diky!!! Dejepis je muj nejlepsi predmet. Ucitel rika ze si urcite povedu dobre na me maturite. Jsi komous?

C: Spravne to je komunista. Ano jsem.

A: Muj strycek rika ze, ze komunisti jsou bastardi a meli by byt vybombeniatomovkama

C: Tak pak bych mel byt mrtvy. Myslim ze to by me udelalo velmi smutnym, protoze jsem pekna osoba. Myslis, ze jsem pekna osoba?

A: Moc te neznam. Ale byla bych pravdepodobne smutna, kdyby jsi byl mrtvy odnarozeni. Zabijeni lidi neni pekne, ale komousi zabijeji lidi porad a jsou dabelsti.

C: Ne to neni pravda. Jsme pekni lide. Jako Americane. Je ti opravdu 17?

A: ANO! JE! Kolik ti je?

C: Nevim

A: PROC NEVIS?

C: Protoze v komunistickych statech nemame narozeniny. Nikdo nevi jak je stary, myslim ze mam okolo 30 americkeho veku

A: nemate narozeniny? To je moc smutne, ja mam rada moje narozeniny, rekni mi prosim tve realne jmeno

C: Mam mnoho jmen, ale me soucasne jmeno je Lenin. Pristi rok si musim jmenozmenit, ale jeste nevim na jake

A: Proc si menis jmeno?

C: Promin, nemuzu ti rict, to je tajemstvi.

A: Meni si kazdy v Rusku jmeno?

C: Ne jen lide jako ja. Ale neni to tak spatne. To znamena ze moje ex-manzelky po me nepatraji, protoze neznaji me prave jmeno. Libi se me to.

A: Kolik mas manzelek?

C: Doted jsem se zenil 7x. Mam v planu se ozenit znova, ale prvni se musimzbavit Olgy, me nynejsi manzelky.

A: Proc? Nemas ji rad?

C: Mam ji velmi rad, ale v teto zemi kdyz zena starne, tak hodne tloustne. Nemam rad tluste zeny. Tak si poridim novou, ktera neni tlusta, Jsi tlusta?

A: NE NEJSEM!!!!!!!!! NEJSEM TLUSTA!!!!!!!! BUDU MODELKOU!!!!!!!!

C: To je pekne, mam rad divky, ktere vypadaji jako modelky, mozna muzes bytmoje nova zena

A: NE!

C: Jen jsem si delal srandu. Opravdu. Vis, nemuzes byt moje dalsi zena, protoze by se ti tady nelibilo.

A: Ok. Proc se me nelibilo v Rusku? Rekni me o Rusku

C: Ok ale bude to dlouha veta. Musis pockat dokud to nedopisu Ok?

A: Pockam

C: Dobre, protoze znas historii, muzes toto rict tvemu uciteli ve skole

A: Ok

C: Za prve, nemyslim, ze by se ti tu libilo, protoze nemame televize. Predmnoha lety tu byl muz jmenem Stalin a stal se prezidentem Ruska a demokratickych zemi jako ma. Rekl ze TV je velmi spatna vec a udelal protizakonne divat se na TV nebo ji prodavat,

A: Nemate televize? Delas si srandu?

A: Slysela jsem o Stalinovy;

A: Jsi tam?

C: A take nemame auta. To je protoze Americane nam nechteji prodat naftu zmist jako je Texas. A nejsou tu zadne jine zeme na svete, ktere produkujinaftu. V mnoha smerech je to dobre, protoze tak neztloustneme, protoze chodime vsude pesky. Proto to tu asi nebudes mit rada.

A: Amerika neni jedina zeme, ktera produkuje naftu, muj strycek byl ve valce v Perskem zalivu, ktera byla o naftu!!!!!!!!!! Amerika vyhrala valku!!!

C: Jsem velmi okouzlen. Vazne znas svou historii. Ale vedela jsi, ze Kuwait (zeme ktera produkuje ropu) je ted Americkym statem? To znamena, ze Americane vlastni tuto ropu a neprodaji ji komunistum.

A: Samozrejme ze vim!!!! diky, znam historii

A: Mate pocitace?

C: Ne nemame pocitace krome vlady.

A: Kdyz nemate pocitace, jakto ze me pises?

C: Pracuji pro vladu

A: Jako spion? JSI SPION?

C: To ti nemuzu rict, pokud ti to reknu a ty nekomu jinemu, budu ve velkych problemech.

A: Nikomu to nereknu, rekni me to prosim!!!

C: Musis me to slibit. Pokud ti to reknu a nekdo to zjisti, budu strelen do hlavy. Uz jsem byl strelen do hlavy drive a nemam to rad. Boli to!!!

A: Ty jsi nebyl STRELEN DO HLAVY!!! POKUD BY JSI BYL STRELEN DO HLAVY, BYLBY JSI MRTVY!!!! NEBALAMUT ME!!!!

C: Byl jsem opravdu strelen do hlavy, fakt. Ale minulo to muj mozek a tedmam kovovou desku v hlave

A: COOL!!! Jsi spion?

C: Ano, pracuji pro KGB, PROSIM nikomu to nerikej

A: Slibuji, nereknu stryckovi, byl by asi nastavany, ze jsem mluvila s komunistou. Je to vzrusujici byt spionem?? Zabil jsi mnoho lidi?

C: Je to velice pekne byt spionem. Znamena to, ze muzu jist nekdy maso. Vetsina lidi v komunistickych zemich nemuze jist maso, pouze chleba.

A: cool? Zabil jsi nekoho?

C: Zabil jsem jen dva lidi. Ale neni to pekne. Musel jsem zabit meho otce, protoze predaval tajne veci Americanum.

A: To je strasne!!!!! JA MILUJI MEHO OTCE!!!!!

C: O muj boze, nekdo prisel do mistnosti.

A: Kdo dosel do mistnosti?

A: Jsi tam porad??

A: Musim jit, ahoj

C: KDO JE TO?

A: Jsi zpatky, kde jsi byl?

C: KDO JSI? KDO JE TO?

A: Kdo jsi? Kde je ta osoba z drivejska?

C: ODESEL. VYZPOVIDAME HO. CO TI RIKAL

A: Musim JIT!!!!!!!!

C: CO TI RIKAL? ODKUD JSI? JSI TAKE SPION?

A: NE!!!! JA NEJSEM SPION!!!!! Musim jit!!!!!

C: MY SI TE NAJDEME! TAK MLUV!

A: NENAJDETE ME! Odchazim!

C: JSI AMERICANKA ZE STATU OKLAHOMA.

A: Jak to vite? NE NEJSEM!!!!

C: MAME NEJLEPSI TECHNOLOGIE A VIME ZE JSI Z TULSY. MUSIME S TEBOU MLUVIT.

A: BEZ PRYC!!!!!!!! NIC JSEM NEUDELALA!!!!!!!!!! VYPINAM MUJ POCITAC!!!!!!!!!
White race must win this war. Therefore, I will work, I will save, I will sacrifice, I will endure, I will fight cheerfully and do my utmost, as if the issue of the whole struggle depended on me alone.
vzkazů: 5945 | odkud: Love planet | registrován od: 29. July 2004 11:34 | poslední návštěva: 27. July 2009 12:31
posláno: 19. July 2007 11:04
laugh laugh
dřív jsem býval namyšlenej...ale ted jsem bez chyby. Europe Awake !!!!! Hardcore is not for antifa!!
vzkazů: 1107 | odkud: z hor , Bukkake gang ! | registrován od: 3. May 2007 09:56 | poslední návštěva: 5. January 2016 01:32
posláno: 19. July 2007 11:52
kamarat v sobotu na fernet stock citrus party..isiel sutazit na podium a zenska sa ho pyta kolko mate promile a jednoznacna kamaratova odpoved 88 laugh
vzkazů: 1792 | odkud: ♥banska bystrica♥ | registrován od: 30. May 2005 14:49 | poslední návštěva: 28. October 2012 17:58
posláno: 19. July 2007 14:06
beatbeat:.. laugh ..myslim, že ta rodina už se stěhuje do Brazílie a zametá za sebou stopy... jak vzdělaný národ, ty AMERIČANÉ... laugh
..ooo bratře, naše rodiče Tě z nebe vidí! ..nevidí, je zataženo...
vzkazů: 136 | odkud: ...The DEN... | registrován od: 15. October 2005 19:45 | poslední návštěva: 19. September 2012 21:57
posláno: 19. July 2007 20:24
beatbeat: laugh laugh
co si bosi geňo?
vzkazů: 270 | odkud: RK 94 | registrován od: 23. June 2006 17:30 | poslední návštěva: 18. September 2015 04:51
posláno: 19. July 2007 20:48
No kurva laugh Ten rozhovor je fakt nářez laugh Ti Amíci přece musí jednou vyhynout na blbost yes
pozn. - kolonku "za co se považuješ" nemám vyplněnou, protože jsem něco mezi kolemjdoucím fanouškem a nezávislým notorikem
vzkazů: 1019 | odkud: Opava | registrován od: 3. November 2005 15:51 | poslední návštěva: 5. October 2007 15:01
posláno: 19. July 2007 23:06
ten rozhovor je velmi povedenej laugh laugh laugh sem myslel ze se poseru smichy laugh laugh btw: strycek byl snad ve vsech valkach co probehly 4
VRŠOVICE = SLAVIA PRAHA !!!
vzkazů: 359 | odkud: SKS | registrován od: 3. October 2005 08:15 | poslední návštěva: 14. February 2010 23:48
posláno: 20. July 2007 00:26
beatbeat: Neskutečný laugh laugh Asi pujdu do ameriky...tam mezi těmahle idotama musí vyniknout každej průměrnej čech a mít se jak prase v žitě1
A co jako?
vzkazů: 2560 | odkud: Most | registrován od: 28. October 2005 02:33 | poslední návštěva: 23. February 2014 17:48
posláno: 20. July 2007 00:56
Kdyz sme u inteligenci amiku, doporucuju tohle video laugh laugh

http://youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Uterni pleskacka, stredecni bouchacka a ve ctvrtek jebacka.. no znas to ne...
vzkazů: 320 | odkud: ACS | registrován od: 10. September 2005 19:37 | poslední návštěva: 14. September 2012 15:21
posláno: 20. July 2007 01:08
dostalo ma jaky je sspss rozbijac vztahov a mlatic nevinnych ludi.. no ale co kazdemu co si zasluzi, dobre sspss!!!! mam z teba radost, berem ce do humenneho na tvojim motoru laugh
Ai, zde leží zem ta, před okem mým selzy ronícím,někdy kolébka, nyní národu mého rakev....
vzkazů: 2373 | registrován od: 22. October 2005 06:18 | poslední návštěva: 8. March 2018 17:57
posláno: 20. July 2007 01:11
tak toto neee tomu neverim laugh laugh laugh laugh
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 20. July 2007 01:12
to patrilo an wydeseneho prispevok
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 20. July 2007 09:50
http://www.fcvion.sk/index.php?menutype=mainmenu&typeurl=klub&id=207

Vyberám z textu : Kto má záujem pridať sa k RED SKULLS(min. 14 rokov) má tak možnosť urobiť po napísaní na e-mail:

pittbull-ns@azet.sk

Som zvedavý, kedy naše bulvárne denníky obvinia Zlaté Moravce, že ma fanklub ktorý oficiálne podporuje a sú to pravičáci laugh
Silnejšieho nezbiješ, ale skusiť to musíš!
vzkazů: 717 | odkud: South Pressburg | registrován od: 3. November 2004 10:45 | poslední návštěva: 12. May 2017 11:31
posláno: 20. July 2007 12:55
Průměrné hovno zdravého člověka váží přibližně patnáct deka a měří cca 8 až 15 cm.Z 65 % je tvořeno vodou, z 5 až 10% dusíkem, z 10 až 20% pevnými substancemi a z 10 až 20% popelem.
vzkazů: 702 | odkud: Hlavní město | registrován od: 18. July 2006 21:49 | poslední návštěva: 28. April 2014 19:22
posláno: 20. July 2007 15:00
tiez reagujem na wydeseneho prispevok... eek laugh

Pytaju sa asi 60-70 rocneho pana... Ze cim su zname mesta Hirosima a Nagasaki... confused

ten dedko, odpoveda ze Judo a wrestling ....

Myslim, ze takychto ludi je na celom svete, ktory nemaju o niektorych veciach vobec prehlad dead
vzkazů: 418 | odkud: Pressburg | registrován od: 7. December 2003 17:58 | poslední návštěva: 19. May 2014 08:14
posláno: 20. July 2007 20:10
No Ty kraaavo eek eek eek
vzkazů: 1924 | odkud: Slavia Praha | registrován od: 24. May 2005 11:41 | poslední návštěva: 20. March 2013 11:43
posláno: 20. July 2007 23:57
Spartakiáda hadr. eek
vzkazů: 1714 | odkud: FK 97 | registrován od: 23. February 2004 08:51 | poslední návštěva: 14. January 2014 21:45
posláno: 21. July 2007 20:05
di do vole prdele...
vzkazů: 155 | odkud: Hradec Králové | registrován od: 2. December 2004 13:10 | poslední návštěva: 23. March 2010 00:08
posláno: 22. July 2007 10:28
Rebeka a Šéééf yes laugh laugh
S vlídným slovem a pistolí v ruce se dostanete mnohem dál, než se samotným vlídným slovem. Al Capone
vzkazů: 192 | odkud: Athletic club Sparta Praha | registrován od: 31. July 2006 13:09 | poslední návštěva: 16. May 2013 14:07
posláno: 22. July 2007 11:41
belmondo- mask
vzkazů: 522 | odkud: AC SPARTA PRAHA | registrován od: 14. April 2005 16:21 | poslední návštěva: 14. March 2013 22:47
posláno: 22. July 2007 16:50
Po nedělním obídku a pivečko jsem ulehl a spal a najednou houkačky jako svině během chvilky 3policejní auta záhchranka a 2 hasiči nějakej debil od nás z panelku chtěl skočit z 12 patra kvůli problémům s přítelkyní tak jsem šel pod barák mu fandit .. nakonec neskočil a odvezli ho nejspíš na psýchu rolleyes
vzkazů: 755 | odkud: Mechov | registrován od: 8. June 2006 15:26 | poslední návštěva: 2. January 2017 14:12
posláno: 22. July 2007 16:50
Takové klidné romantické nedělní odpolko laugh
vzkazů: 755 | odkud: Mechov | registrován od: 8. June 2006 15:26 | poslední návštěva: 2. January 2017 14:12
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.