posláno:
9. September 2010 12:06
nemáte prosím někdo nějaké aktuální info o osobě Maxima Marcinkeviče tzv. Tesáka? poslední co jsem o něm věděl, že se ve vězení zrovna neztratil , ale když jsem dnes při hledání něčeho aktuálnějšího zabrouzdal i na youtube, přes tohle video:
http://www.youtube.com/watch?v=MJ3tOJw9fmA&feature=related
jsem našel další s názvem "СМЕРТЬ ТЕСАКА 1984 - 2010 Tesak die 1984 - 2010". nadpis je jasný, ale na náhledu k videu (je tam vidět skupinka nějakých skinheadů) nejsem schopný rozeznat jestli se jedná o jeho osobu a to video mi vyhodilo chybu, že z důvodu porušení smluvních podmínek nelze video ve vaší zemi přehrát, nebo tak něco. pak jsem našel ještě jedno video se stejným názvem ale příponou .flv ale na tom zas byly jen fotky různých jiných ruských nacionalistů. z toho plyne, že kdyby mi mohl někdo objasnit jestli žije nebo ne, byl bych velice povděčen, pač s naprostou neznalostí ruštiny nejsem schopný se v těchhle indiciích zorientovat a dost by mě to zajímalo. klidně sem, nebo i privát, díky.
http://www.youtube.com/watch?v=MJ3tOJw9fmA&feature=related
jsem našel další s názvem "СМЕРТЬ ТЕСАКА 1984 - 2010 Tesak die 1984 - 2010". nadpis je jasný, ale na náhledu k videu (je tam vidět skupinka nějakých skinheadů) nejsem schopný rozeznat jestli se jedná o jeho osobu a to video mi vyhodilo chybu, že z důvodu porušení smluvních podmínek nelze video ve vaší zemi přehrát, nebo tak něco. pak jsem našel ještě jedno video se stejným názvem ale příponou .flv ale na tom zas byly jen fotky různých jiných ruských nacionalistů. z toho plyne, že kdyby mi mohl někdo objasnit jestli žije nebo ne, byl bych velice povděčen, pač s naprostou neznalostí ruštiny nejsem schopný se v těchhle indiciích zorientovat a dost by mě to zajímalo. klidně sem, nebo i privát, díky.
čím hůř, tím líp.
vzkazů:
1261
| odkud:
Apple Commando
| registrován od:
8. October 2003 11:36
| poslední návštěva:
10. April 2026 19:45
slota je tak akurat extremny chuj
o extremismu vypracovávalo a kolik na tom strávili času. Protože todle jde sepsat po 30 minutách svižnějšího pročítání místního fora.
v dost věcech se i trefili tentokrát, nemáte někdo celou tu zprávu?