posláno:
14. May 2007 10:42
PT: Já sem zase přemýšlel, kdybych podnikl nějakou přímou akci na osvobození nějakých zvířat, kam bych je dal a čím bych je krmil (pokud by se třeba jednalo o laboratorní psy). Tím se zase trápim já.
Můj názor zůstává ten, že lidi jsou přemnožený a je třeba ty počty snížit a zmenšit zástavbu a rozšířit přírodní plochy. Tam si budou zvířátka spokojeně žít.
Nevím jak se nějací hardcore ochranáři staví ke vztahu člověka a zvířete, jestli vůbec tolerují jejich chov, ale já si myslim, že některý zvířata jsou na člověka zvyklý (takový ty bojácný, co se neumí bránit - ovce, krávy, prasata) a že na nějakých prostorných farmách by s lidmi žít mohli. ALe na druhou stranu bych respektoval názor, že zvířata se mají rozhodnout sami, jestli budou žít volně v přírodě, nebo u člověka.
Můj názor zůstává ten, že lidi jsou přemnožený a je třeba ty počty snížit a zmenšit zástavbu a rozšířit přírodní plochy. Tam si budou zvířátka spokojeně žít.
Nevím jak se nějací hardcore ochranáři staví ke vztahu člověka a zvířete, jestli vůbec tolerují jejich chov, ale já si myslim, že některý zvířata jsou na člověka zvyklý (takový ty bojácný, co se neumí bránit - ovce, krávy, prasata) a že na nějakých prostorných farmách by s lidmi žít mohli. ALe na druhou stranu bych respektoval názor, že zvířata se mají rozhodnout sami, jestli budou žít volně v přírodě, nebo u člověka.
White race must win this war. Therefore, I will work, I will save, I will sacrifice, I will endure, I will fight cheerfully and do my utmost, as if the issue of the whole struggle depended on me alone.
vzkazů:
5945
| odkud:
Love planet
| registrován od:
29. July 2004 11:34
| poslední návštěva:
27. July 2009 12:31
Ja se netajim rozlisovanim mezi lidmi a zviraty.
Ale nepovidej.......