posláno:
4. August 2009 12:46
Udalosti posledni doby:
1.
Kamosi nedavno sli domu trosku pripity. Vylitli na ne neaky frajeri ktery nasledne dostali pres hubu. Kamose chytli benga a jelikoz je jeden ve statni zamestnanec tak musel volat sefovi. Sef se ho zeptal jen jestli tam byli neaky zbrane, kamos rekl ze ne a pak se ho sef ptal jestli to byli cikani tak rekl taky ze ne a sef mu odpovedel ze to je stesti jinak by ho vyhodili.
2.
Prislo zdrazeni najemnoho kvuli uklidum. Do pici dva roky jsem tu nevidel nekoho uklizet. Na bytovce rekli ze tam nikoho poslou. To bylo dva mesice zpet a stejne hovno. Lidi tu uklizeji samy.
3.
Nedavno mi znamej rikal ze mluvil s kamosem fizlem a ptal se ho proc vubec nestavi cikany. Odpovedel ze je to kvuli tomu, ze nemaji v poradku papiry od aut a vetsinou nemaj ani ridicaky. Reknou jim at to auto odstavi a benga ho potom musi hlidat protoze by si ho cikorky ukradli a nahlasili to.
4.
Sousedka dostala pokutu 200, za to ze nemela na voditku 3 kiloveho yorkshira. To ze tu cikani delaj hlasity mejdany do tri do rana, je tu od nich bordel jako krava,vetsina lidi kvuli nim nevylejza po setmeni ven nikoho nezajima.
5.
To co si tu posledni dobou cikani dovolujou. Napadani deti, okradani a mlaceni lidi, zabiti duchodce, uplne v klidu se neaky Rumunsky filcky muzou utaborit kde chtej a policie "postupuje opatrne aby se nahodou neakym zpusobem neposkodili jejich prava".
Takze cikani muzou uplne vsechno. Ale dve bandy lidi ktery se nekde cilene poperou bez toho aby neco poskodili a nebo ublizili nekomu kdo o to sam nestoji dostavaji tresty. Nedej boze kdyz reknes nahlas svuj nazor to te rovnou zavrou.
6.
To me uplne nejvic vytocilo. Dnes rano prinesla postacka navrh na exekuci platu. Duvod nezaplaceni pokuty 2000kc.
Pokuta byla za to, ze jsem se poprve v zivote nedostavil k vyslechu. Vymrdanec z protiextremistickehö jsi me predvolal a ja to neak spletl a proste jsem tam neprisel. Nevahal a poslal to.
Asi o mesic pozdeji mi volal abych prisel. Vyslech byl kvuli bitce na diskotece kde vietnamec prisel o oko. On mi rekl ze vi ze jsem tam byl cca do 22:00 a pak jsem odesel. Bitka se strhla asi v jednu. Me se jen zeptal jestli jsem u nikoho videl neaky zbrane. Tak debilovi u kteryho jsem nebyl na vyslechu poprve,podruhe ani potreti snad musi bejt uplne jasny co reknu.
Kvuli takovi kokotine me tam taha. No nic. Vyslech byl pred dvema lety. Asi po pul roce jsem se ho ptal co jako s tou pokutou ze nic neprislo. On ze to urcite prijde treba po neaky delsi dobe. Tak to prislo po dvou letech. Hned jsem to zaplatil. Ted po peti mesisich prijde tahle sracka. Tak jdu na soud i s dokladem o zaplaceni a volam tam neaky trubce ze mi proste prisla exekuce na plat za neco co jsem uz pred peti mesici platil. Otazka od ty debilky: A JAK VITE ZE JSTE TO ZAPLATIL?
Tak jsem trosku zvysil hlas a rikam: No asi tak ze jsem to platil? Jak jinak bych to asi vedel? Hm tak bezte za pani blablabla. Tam di okopirovala ten doklad a dala mi podepsat to odvolani. Nejlepsi na tom je ze to odvolani nejspis nema odkladnej ucinek. Takze mi ted z vyplaty stejne dvojku seberou a ja to pak budu nekde 2 roky vymahat.
Neakejm vymrdanejm cikanum co nic neplati a sebere jim exekutor prachy, protoze maj dluhy to ted vse vrati. Ale cloveku kterej plati dane i vymrdany pokuty za naprosty picoviny to budou posilat dvakrat protoze nejsou schopny si za pet mesicu zjistit ze jim prisli penize.
Vyborna zeme tohle. Ty dane si zaslouzi snad jen hasici. Jinak by ten ostatni povl meli vystrilet
The goverment is afraid of the guns people have because they have control of the people at all times.Once you take away the guns, you can do anything to the people.
Iam the master of my fate. Iam the captain of my soul
vzkazů:
1572
| odkud:
Nice Boys Brux.
| registrován od:
31. July 2005 13:06
| poslední návštěva:
22. September 2009 18:02