posláno:
29. October 2014 22:06
Upřímně řečeno, co se týče sily RTS, tak tě prosím nepřehaněj. Osobně je nesnaším, ale s tím okresním přeborem jsi trošku přehnal. Stejně jako s tím, jestli by "mimolodžaci" (oproti "rozeným lodžakům - LKS

neposunuli jakékoliv české týmy. Na to určitě mají, jejich problém je ale teď v tom, že nejsou vůbec organizování. A s tím okresním přeborem, tak mi prosím, vyjmenuj ty skupiny z ČR, které by jim najebaly.
Stopro jsou na tom hrozně, co se týče frekvence, stopro jsou na tom hrozně co se týče organizace hools, s tím bez výtek souhlasím. Bez výtek zároveň souhlasím, že není už to špíčka, že ty doby minuly a jsopu prýč. Řekl bych, že momentálně je na tom Widzew podobně jako byla Arka Gdyně po střetu v Grabiszyňské, ve Wroclawi. Vážně mi to tak případá, a Arka se už od těchto dob zatím nedokazala zlepšit. Ze spičkové, proslulé firmy, spadla někam do háje. V žádném z těchto případů mi to ale nevádí
Pokud se bavíme o Lodži, tak je zajímavé, že tady vlastně chcipají obě skupiny - jak RTS, tak LKS. Podle mně, o hodně líp je na tom LKS, přebíra terény mimo Lodže, které kdysi patřily RTS (Piotrkow, Pabianice, zase dominace v Konstantynowie a Aleksandrowie atd). Nicméně, jak jsem řekl, fotbalově to tady chcípá. LKS je někde ve 4. lize, RTS je poslední v druhé lize, a mají konflikt s majitelem. No, prostě je to na delší povidání, tak abychom, nekecali blbosti -cmládí mají tady bohužel jiné zájmy a možnosti než je fotbal a chuliganství. Co se týče výhov nových hools, tak je na tom lépe LKS (myslím hlavně na samotné město, situaci na všech vesnicích a v městečkách neznám, ale tuším, že zájmy mládežé jsou všude podobné, a Widzw, ten dominuje hlavně na severní a východní straně vojvodství.V některých městečkách se také lidé začinají distsancovat od RTS podle hesla SUPPORT YOUR LOCAL TEAM).
Uff, doufám, že už jsem nezačal mlít kokotiny a je to ještě srozumitelné. Chtěl jsem jen reagovat a dopadlo to, jako popis situace v celém kráji

Pokud s něčím nesouhlasíš nebo měl bych něco upřesnit, jen se ozvi, klidně se domluvíme. Teď se ale vrátím k záčatku a onému Zunnemu. PLNĚ S TEBOU SOUHLASÍM, ŽE NĚCO NENÍ V POŘÁDKU

PLNĚ SOUHLASÍM, ŽE WIDZEW PŘÍPADÁ TROŠKU UJETÝ. Zunny tady píše, že nemají se sebou kontakty, že už rok mezi nima nic není, ale... v Lodži o tom tady slyším, že je Sparta fajn, že mají společné vztahy, a jak říkám dokonce dneska jsem uviděl čerstvou samolepku (no, nemůže mít více než dva dny - předevčírem tam nebyla). Pak čtu, že se v Blavě RTS šel mlatit se Sparťány a to dokonce v první lájně. Prostě nějak mi to nesedí a rád bych k tomu něco ud Zunnyho uslyšel. Proč teda nemají kontakty, jak to chcílo apod. RTS totiž moc nevěřím - skoro dva roky povídali, že nemají nic společného s Mariborem, a pak je vidím v Lodži, v hospodě (byli na společném turnaji), následně, na zapase Mariboru se objevuje RTS a také hesla na podporu jého fanoušků.
Rád uslyším, jak to mezui RTS a Spartou chcíplo
vzkazů:
59
| odkud:
Hlavní města Slezska
| registrován od:
3. June 2003 13:43
| poslední návštěva:
1. April 2021 18:09