nejsi přihlášen

AC Sparta Praha

posláno: 29. October 2014 22:46
sused87+1 : Majitel kamery měl v onen moment přeci jen jiné starosti než vše točit jak CNN...to snad chápeš.Sestříhaného není nic.Ostatně,ani v reportu od VP nenajdeš nic,co by nějak snižovalo a ponižovalo vaši skupinu.

Tím spíše jsou příspěvky o "ožratých sockách" - jedno,kde to bylo napsáno - úplně mimo.
Es gibt ein Reich,wo alles rein ist.Es hat auch eine Namen : Totenreich.
vzkazů: 13439 | odkud: Hatred City | registrován od: 5. October 2003 17:21 | poslední návštěva: 25. December 2016 14:27
posláno: 29. October 2014 22:53
v poho,ja len spekulujem. nenavist aj respekt je...

spekulacie su moje hobby.

este jedna vec,ked nasi utiekly a ruch zostal,tak preco ste ich potom nahanali...

a potom,kde bol ruch,? vase verziia mi nesedi...

a kde je mela.na sidlisku?
ked o tom niekdo ziska kompletny obraz,je tragicka absurdita nasej beznadejnej situacie takmer neuveritelna,ale tak to je.
vzkazů: 541 | odkud: pressburg | registrován od: 1. July 2006 15:04 | poslední návštěva: 18. February 2017 10:26
posláno: 29. October 2014 22:59
BW, okresni prebor, jsem mel na mysli ten polsky,nikoliv cesky, ale je mi to fuk, suma sumarum videl jsem fotky z zgrupowania widzewu, tam snad az na par jedincu byl vekovy prumer 18 roku, a kazdy tak 60 kilo, ne zeby to bylo o postave, ale s tohule sestavou na to nemaji, dojebala je policejni represe, bohuzel.
Lowcy Smierdzieli na Zawsze.
vzkazů: 2664 | odkud: Katowice | registrován od: 2. June 2003 13:42 | poslední návštěva: 4. October 2017 15:49
posláno: 30. October 2014 09:13
Vilo: To by nejprv muselo nějaké RTS triko FUCK SPARTA existovat 1 tak tady nezkoušej sračkama dělat zajímavost. Vím moc dobře kdo tam byl, proto taky vím jakou ostudu jste si udWělali v celém polsku a že vás ty trička FUCK SPARTA pěkně potápěj. Pak tady Messi musí brečet ako Sparťania vypisujů po polských forách že Slovan utekl. Bohužel Messi, máme jiný zájmy než mlít hovna u kterého jsme ani nebyli 1

BW: Ty bys rád něco ode mne něco uslyšel? Za tyhle mrdky co tady píšeš bych ti rozkopal možná tak držku, ty pseudochytráku, co to tady píšeš za sračky chytrý a pak základní věci nevíš nebo se dokonce na ně ptáš? Ty musíš vypadat jako extrakousek..

Ty tady vypisuješ jak RTS nemůžeš ani cítit a jak se bavíš s ŁKS. Ale v zápětí najednou víš jake jsou vztahy. Kdo co štěbetá? Já řešil chuligánskou scénu. Ne vztahy klubů. Je jasný když někdo půjde v ACS triku na WIDZEW tak ho tam každej bude objímat kupovat mu vše možný i nemožný. To samé když někdo v RTS triku půjde na Spartu tak se mu taky nic nestane. Jen s rozdílem že 99% fans Sparty neví o nějakém Widzewu vůbec nic. Natož každý fans RTS ví, že (RUCH-CSKA-STAL-KARPATY-SPARTA-MARIBOR) jsou friendi. V jejich - Sklep kibica "FANATYK" (Widzew Łódź) jsou k vidění vlaječky ACS včetně šál atd. Proto jsem psal, že jsem nechápal že pár jedinců. spočítáně na jedné ruce se nechalo přemluvit družbou Ruchem aby jeli na zápas snima. Ale unich to byl vždy problém. Viz Když my jsme byli v roce 2010 na letním mezinárodnim turnaji v Lodzi a o pár měsícu byli RTS(fc.belchatow) nesmyslně na turnaji v Brně. Jenom proto, že je přemluvil spřátelenej fc ruchu (teď si nevzpomenu na jméno, ale byl to jedinej fc kterej se slovanem pekl) aby jel snima (Tedy úplně stejnej příklad jako teď v Bratislavě). To samé jako když tu dříve byli s Widzewem Ruchovci a bylo to taky úplně na stejným principu)

Bohové rozhodně nejsme 1 ale tak mi tedy pověz kam by nás posunulo něco víc než přátelské vztahy s RTS? Nikam. Co myslíš družba RUCH-WIDZEW ?? Viděl jsi někdy za posledních x let nějakou společnou chuligánskou akci? Poslední tak v roce 2009 když čekali na Lechii u kolejí. Ale to je asi tak všechno. I tahle družba je trochu zvláštní. Funguje jen díky tomu, že lidi co mají do čeho mluvit jsou z 95% ve Velký Británii kde jsou i starši Ruchovci. Jen s rozdílem že Ruch u sebe v Polsku, funguje o 1000% lépe než RTS. Co myslíš družba s CSKA? Vždyť to udržují jen WIDZEW s RUCHEM co jsou ve Velký Británii. Maj nějakej cash a můžou snima občas zaletět na nějakej UEFA výjezd. Ale stejně je to jen celý na oko, aby RTS se zviditelnil. Bohužel všechno tohle je z 90% minimálně jen fans HKS/RTS co jsou v Anglii.

Pak tady píšeš chytrý hovna o nějakých přebírání fc. Ty sis jednou přečetl TMK s dvojstránkou o RTS/LKS a už tady vypisuješ hovna? Když už teda děláš chytráka. Tak Pabianice dřív byly jenom ŁKS +malej fc Legie tam byl !! nic Víc. Až teď nová generace okolo 20-25 let to celé změnila. Taky jsou jako jedinej FC Widzewu téměř jenom mladí. A z 99.9% tam dominují. Proč myslíš že x let nevysela vlajka ŁKS PABIANICE? Protože tam zůstal jenom jeden člověk kterej na ŁKS může co mluvit (když jsi ŁKSař tak velkej, tak bys ho měl znát) Možná ses o něm mohl dočíst v rozhovoru i v TMK. Dále Piotrkow nikdy nebyl jenom Widzewu jak tady píšeš za hovno, ale opak, jedinej fc mimo město kde převládá ŁKS, kde fanouškům RTS dělali/dělají značné problémy. Pak tady chytře chceš napsat jak naopak dominují RTS v Konstantynowie a Aleksandrowie. Tyhle ty fc jsou fc asi tak jako frenštát pod radhoštěm pro Baník. Takže nula podpory, že tam nějakej fetoš říká widzew a na škole má nápis Łks chuj. RTS PANY. Může být maximálně tak rád, že tam žádnej fanoušek Łks není. Kolik jich jako jezdí na výjezdy z těhle fc? 3?4? Ty vole. byl jsi tam někdy vůbec ty Łoodzari?

JEDINEJ CHULIGÁNSKEJ FC je -> WIDZEW FC GRUDZIĄDZ WFCG'97 ..... ale ten skoro 250km od Loodze. Vždyť i známej videoklip https://www.youtube.com/watch?v=gE2eJjABTvw je z 90% WFCG. Poslední fight RTS s ARKOU v mladých bylo to samé 95% WFCG. To samé předchozí s Bielskou Bialou, nebo kým to bylo 20x20 myslím (2010/2011 rok)

Pak se tady rozepisuješ konflikt s majitelem klubu. Kde to žiješ? Myslíš že 90% fetošům maj nějaký trable s nějakým vedením? O tom to vůbec není. Že dělaj bojkot, že na domácích zápasech nefanděj a nedělaj chorea? Co to má společný s chuligánstvím? Ty vole, prej na dlouhý povídání.

Fankluby RTS které můžeš brát jako aktivní (PABIANICE,LASK,BELCHATOW,ZELOW,TOMASZOW M.(Možná ten Piotrkow, tam alespoň jako jediní z celého RTS válčej s ŁKS, a to tam nemaj chuligánskou základnu).... Ale i tak tyhle fc můžou být rádi že jsou za městem a téměr nikdo je neotravuje. Když se tam náhodou objeví auta Łks co jedou z Loodze je hledat, tak jsou zalezlí.

Myslím, že jsem tam byl dostatečně krát a vím jak se věci mají. Aby se po domácím zápase. Jednotliví fc jezdili 40km objíždkama mimo město, místo toho aby jelo přímou cestou (15km) skrz město. jen s obavou aby jim ve města nepadla červená a Łks bandičky je nenapadli. To my chuligánsky nepříjde 1 ... Ani nikdy naše prosby o udělání akce na nějakém sídlišti na Łksu nebyly vyslyšeny.

Pak tady napíšeš hovno typu: mládí mají tady bohužel jiné zájmy a možnosti než je fotbal a chuliganství. ............. Co to tady meleš? tam právě každej mladej kluk ať je to 90% fetošů nebo 10% normálních tak každej fandí. Ale na tom nic nemění, že není organizace žádná, trénování a silka je na bodu nula. Chuligánský akce to samé. To že tam má přednost lenivost/alkohol/fetování. To je ten problém. Když se podívám na fotky Gieksy/Gorniku/Lechu/Legie. Tak to je úplně jinej level. Ty se nemůžou s nějakým RTS vůbec rovnat. Možná tak v počtu lidí na výjezdu a ve fandění a ultras produkci 1

A tvoje věta: Závěrem - přestaň mlít kokotiny, já mám hlašení přímo od zdroje, že je to mezi váma docela v pohodě ..... za tuhle větu bych tě snad nepřestal kopat ty kryple zkurvenej. Pseudochytrák ty vole....... Takhle mě už dlouho nikdo nerozhodil .. ! Každopádně jestli máš dál problém, tak můžem dát za 2týdny srazík v téé tvé Łódži ty chytráku zkurvenej.

Nic na to nemění, že mám WIDZEW rád včetně lidí tam. Zažil jsem tam všemožný. Jen jsem tady napsal jak se věci maj. Chuligánsky je to prostě pasé. A bohužel nějaká Gieksa by si snima utřela zadek asi tak za 10sekund. Možná ani to ne, protože by k žádnému domluvenému střetu ani nedošlo 1
vzkazů: 2193 | odkud: Prague Boys (2007-2014) | registrován od: 16. October 2007 23:22 | poslední návštěva: 27. April 2026 04:01
posláno: 30. October 2014 09:30
heh. Díky moc, přesně tak jsem to myslel, že budeš reagovat. Věděl jsem, že je tě fakt jednoduché rozhodit a šlo to saint asi jsem měl po pár panacích takovou vtipnou náladu, že tě vyzkouším "rozjet". Pak si ten tvůj příspěvek pořádně přečtu když jsou tam opravdu zajímavé věci. Tvoji kolegové v PL opravdu neuváději věci na takovou rovinu 2 Třeba ještě něco napíšu, ale... své informace opravdu netahám z netu nebo TMK laugh laugh
v důchodu
vzkazů: 59 | odkud: Hlavní města Slezska | registrován od: 3. June 2003 13:43 | poslední návštěva: 1. April 2021 18:09
posláno: 30. October 2014 10:12
rolleyes Tak bud som este ospaly a zle vidim ale Zunny vlastne pise,ze RTS su banda kokotov a fetakov 4 par mesiacov dozadu ste si tu na nich este honili. laugh Tak to si teda zabil.Frajeris sick
Co krok to prd
vzkazů: 2203 | odkud: Engerau | registrován od: 15. July 2003 15:39 | poslední návštěva: 25. August 2020 12:41
posláno: 30. October 2014 10:18
tlustý člověk ale bez svalů: Jojo, my to máme za potřebí 1

nauč se hlavně mluvit nebo psát, jaký frajeris? buran číslo 1
vzkazů: 2193 | odkud: Prague Boys (2007-2014) | registrován od: 16. October 2007 23:22 | poslední návštěva: 27. April 2026 04:01
posláno: 30. October 2014 10:47
buznny: ty vobec citas co pises v prispevkoch pred tým alebo ja uz nechapem odkial to z teba ide.Najprv pises ze s widzewom nejste v kontakte uz rok.Necakane po akcii v BA kde boli aj oni stali proti vam sa zrazu kontakty obnovili a presne vies kto tam bol.Tak ked vies presne kto tam bol musis vediet aj o tych trickach co mali na sebe.Teraz zase pises ze za 2 tyzdne budes zase v lodzi.Ako je mi to jedno kludne ich nakladaj do analu ako aj iných len potom radsej nic nepis sick
to je co chcem čihuri ven
vzkazů: 218 | odkud: BA-pge | registrován od: 5. February 2006 12:55 | poslední návštěva: 8. January 2017 20:14
posláno: 30. October 2014 10:56
hlavně že ty umíš číst, běž radši "domlouvat" důvod ukončení družby(zřejmě to bude peklo když vám to trvá týden)

napsal "Každopádně jestli máš dál problém, tak můžem dát za 2týdny srazík v téé tvé Łódži ty chytráku zkurvenej"
Veterán věkem, nikoli duší
vzkazů: 19 | odkud: Sparta | registrován od: 29. April 2014 08:05 | poslední návštěva: 21. April 2016 07:51
posláno: 30. October 2014 11:10
tak jak vam trva tyzden popisat akciu ktora prebehla v sidlisku na ktoru sa vas ludia uz tyzden pýtaju a zahadne mlcite.A to nepisal zunny mne ty debile ty asi tiez nevies citat.
vzkazů: 218 | odkud: BA-pge | registrován od: 5. February 2006 12:55 | poslední návštěva: 8. January 2017 20:14
posláno: 30. October 2014 17:16
Trochu to tady zapadlo, ale přijde mi docela zajímavé jak se Spartě svým naprosto "chaotickým" a "nekoordinovaným" poměrně brzkým příjezdem (auta, vlaky, autobusy v různé časy) povedlo aspoň částečně ze hry vyšachovat policii v plné síle. Ani si to pak nepokazila nějakým srazem a pochodem z někde náměstí. 1
vzkazů: 282 | odkud: tvarůžkové údolí | registrován od: 18. February 2005 15:44 | poslední návštěva: 28. December 2015 19:48
posláno: 30. October 2014 17:43
Ani moc ne. Už při odjezdu z Prahy jsme měli za sebou antony a po chvilce i kriminalku, po příjezdu ke stadionu se snažíme trhnout směr centrum, ale po cca 200m jsme zastaveni policii s tim že dál nepujdem, po strkanici kde bezduvodne sebrali asi 10 lidí jsme to tedy otočili a za masivní asistence policie jsme šli do hospody u sektoru, za ostatníma ACS. Od hospody jsme mohli jen ke stadionu nebo do blýzké pizzerie.. Jenom pár jedincum se podařilo to obejít..

Při odjezdu s námi jeli antony až do Prahy.

Takže zas tak bez policie to nebylo.. sick
Mladá firma, staré zvyky.
vzkazů: 152 | odkud: Youth Firm | registrován od: 10. August 2012 16:38 | poslední návštěva: 19. November 2019 23:44
posláno: 30. October 2014 18:17
"Slovan "jen" 50 000 eur pokuty, zato Sparta 80 000 eur (x 27,7 = 2,2 mega v Kč) + jeden zápas na hřišti soupeře bez diváků podmíněně, na zkušební dobu dvou let..."

http://www.uefa.org/disciplinary/index.html#
Kdo nefandí Boby, ať si kope hroby!
vzkazů: 282 | odkud: štatl | registrován od: 25. July 2012 08:14 | poslední návštěva: 29. August 2018 08:57
posláno: 30. October 2014 18:28
ChekACS: tak úplně bez policie pro všechny asi takovej zápas nepůjde nikdy. Vycházel jsem z toho co bylo zveřejněno, viz např. Veteranos plus jeden report na SF, kde část fans jela dřívějším vlakem. V podstatě ta poznámka byla mířena k tzv. hromadným srazům (tedy cca 30+), kteréžto jsou velice snadno podchytitelné a k nevčasnému příjezdu na zápas ...
vzkazů: 282 | odkud: tvarůžkové údolí | registrován od: 18. February 2005 15:44 | poslední návštěva: 28. December 2015 19:48
posláno: 30. October 2014 20:46
tbb: Ten tvůj dojem je způsobenej spíš tím, že slovenský policajti jsou hrozný blbci (bez ohledu na složku a hodnost). Naši policajti měli minimálně na našem území vše dost podchycené. A na Slovensku se asi dobře bavili někde za rohem.

Ohledně té decentralizace přesunů fans...Je to dost zajímavá věc. Před desítkami let právě ty společné přesuny (z důvodu lepší obrany na území soupeře) stály u zrodu fans skupin, potažmo celýho fans hnutí. Jak se ty časy mění...
Dobrá krev se nekazí
vzkazů: 4487 | registrován od: 2. June 2003 20:27 | poslední návštěva: 31. July 2017 18:41
posláno: 30. October 2014 22:15
Mno jo ale řekli si to lidi mezi sebou a ne to sešlo týden na internetu rolleyes
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů: 5385 | odkud: Strašnice | registrován od: 25. June 2003 22:56 | poslední návštěva: 18. January 2017 15:50
posláno: 31. October 2014 22:44
Zuníčko, takže se trošku vrátím ke tvému vzkázu:

Jak jsem říkal, chtěl jsem tě trošku vytočit, abych aspoň jednou slyšel od Sparťána, jak to vypadá s jejich družbou/nedružbou. Úplně se pičo vykašlu na ty všechny kryple, chytráky atd., co jsi použil. Není to podstata a urazit mě nemůžeš. Tak k věci:

1. Co mě sere, a to tady v PL? To, že vím, jakou krizi má RTS, to, že vím, jak se věci mají, ale... nebrání to pořád říkat RTSu jak jsou velci a jak vladnou městem (tak to chodí na všech forech a v TMK). Tak jsem teda rád, že jsi řekl na rovinu, jak to vypadá podle tebe - 90 procent feťáků, 60 kilovi mladí typci, fc, kteří jezdí obchvaty místo nejkratší cestou...

Jenže, to jen potvrzují, to, co jsem říkal, že v Lodži, co se týče chuliganství, krize vladne všeobecně. To, že je LKS lepší, neznamená to, že i oni nemají krizi. Ovlivňují to hlavně výsledky, fetování, jiné zájmy mládeže a především (nulová aktivita od starých chulošů) - policie. Šak musíš vědět, že jsou na tom obě strany fakt hrozně. Zatím ale hlavní úder vychytal RTS. Do píče, však všechno, co píšeš jen potvrzuje, to co jsem řekl já, jen si to pořádně přečti.

2. "Ale i tak tyhle fc můžou být rádi že jsou za městem a téměr nikdo je neotravuje. Když se tam náhodou objeví auta Łks co jedou z Loodze je hledat, tak jsou zalezlí."; "Ani nikdy naše prosby o udělání akce na nějakém sídlišti na Łksu nebyly vyslyšeny." - kurva, zase s tebou souhlasím. Přesně tak se věci mají, aktivitu ve městě tahne LKS, jenže co? To jsem musel slyšet na českém foru od tebe? Víš, co se objevuje na netu v PL? Určitě jo, přece seš ten pravý chytrák cool Tam se teda píše, že jsou lidé vždycky po zapasech připravení, že jen čekají na LKS atd apod. Realita je krutá. Kvůli policii, pořádné větší střety nejsou.

3. Odkud beru své informace a jestli jsem aspoň jednou byl v mé Looodži? laugh laugh laugh Lodž, jako město nesnaším, Zydzew jako tým nesnaším. V LKS mám pár osobních známostí, toť vše. Od několika (snad osmi) let bydlím přímo v Lodži, nebo do šesti kiláků od města. Snad mohu mít informace z první ruky, chytráku kriplovaty jeden devil Jo, a Piotrkow, to byl můj první zapas venku, na který jsem jel yes

4. Proč jsem se ozval a co jsem chtěl vědět. Chtěl jsem tě ze srandy vytočit laugh ty matko měst cool

A vážně, chtěl jsem vědět:

- máte tu družbu s RTS nebo ne?

- byli opravdu lidé z RTS v Blavě nebo ne? Jestli ano, tak měli trička FUCK SPARTA?

- proč teda opravdu chcipla družba Slovan-Ruch

- jake jsou vztahy ACS-HKS?

Já jsem tady opravdu slyšel opáčné věci než ty píšeš. Slyšel jsem o lidech z RTS, kteří mají hrozně rádi Slovan a nesnašej SPARTU. Slyšel jsem od nich, že jste čuračci zakoukání do RTS, a pak slyším od tebe, že je vám RTS k ničemu. No prostě pochop, že jsem slyšel úplně jiné věci než píšeš ty, a rád to vysvětlím. TOŤ VŠE. Jo, a ta vlepka, ta už na nádru není, někdo ji strhnul, ale nechal vlepky od zydzewu, které byly hned vedle. Tím pádem snad nebyl to lks cool Takže se trošku vrátím ke tvému vzkázu mr. Z.

Jak jsem říkal, chtěl jsem tě trošku vytočit, abych aspoň jednou slyšel od Sparťána, jak to vypadá s jejich družbou/nedružbou. Úplně se pičo vykašlu na ty všechny kryple, chytráky atd., co jsi použil. Není to podstata a urazit mě nemůžeš. Tak k věci:

1. Co mě sere, a to tady v PL? To, že vím, jakou krizi má RTS, to, že vím, jak se věci mají, ale... nebrání to pořád říkat RTSu jak jsou velci a jak vladnou městem (tak to chodí na všech forech a v TMK). Tak jsem teda rád, že jsi řekl na rovinu, jak to vypadá podle tebe - 90 procent feťáků, 60 kilovi mladí typci, fc, kteří jezdí obchvaty místo nejkratší cestou...

Jenže, to jen potvrzují, to, co jsem říkal, že v Lodži, co se týče chuliganství, krize vladne všeobecně. To, že je LKS lepší, neznamená to, že i oni nemají krizi. Ovlivňují to hlavně výsledky, fetování, jiné zájmy mládeže a především (nulová aktivita od starých chulošů) - policie. Šak musíš vědět, že jsou na tom obě strany fakt hrozně. Zatím ale hlavní úder vychytal RTS. Do píče, však všechno, co píšeš jen potvrzuje, to co jsem řekl já, jen si to pořádně přečti.

2. "Ale i tak tyhle fc můžou být rádi že jsou za městem a téměr nikdo je neotravuje. Když se tam náhodou objeví auta Łks co jedou z Loodze je hledat, tak jsou zalezlí."; "Ani nikdy naše prosby o udělání akce na nějakém sídlišti na Łksu nebyly vyslyšeny." - kurva, zase s tebou souhlasím. Přesně tak se věci mají, aktivitu ve městě tahne LKS, jenže co? To jsem musel slyšet na českém foru od tebe? Víš, co se objevuje na netu v PL? Určitě jo, přece seš ten pravý chytrák cool Tam se teda píše, že jsou lidé vždycky po zapasech připravení, že jen čekají na LKS atd apod. Realita je krutá. Kvůli policii, pořádné větší střety nejsou.

3. Odkud beru své informace a jestli jsem aspoň jednou byl v mé Looodži? laugh laugh laugh Lodý, jako město nesnaším, Zydzew jako tým nesnaším. V LKS mám pár osobních známostí, toť vše. Od několika (snad osmi) let bydlím přímo v Lodži, nebo do šesti kiláků od města. Snad mohu mít informace z prvcní ruky, chytráku kriplovaty jeden devil

4. Proč jsem se ozval a co jsem chtěl vědět. Chtěl jsem tě ze srandy vytočit laugh ty matko měst cool

- byli opravdu lidé z RTS v Blavě nebo ne? Jestli ano, tak měli trička FUCK SPARTA?

Já jsem tady opravdu slyšel opáčné věci než ty píšeš. Slyšel jsem o lidech z RTS, kteří mají hrozně rádi Slovan a nesnašej SPARTU. Slyšel jsem od nich, že jste čuračci zakoukání do RTS, a pak slyším od tebe, že je vám RTS k ničemu. No prostě pochop, že jsem slyšel úplně jiné věci než píšeš ty, a rád to vysvětlím. TOŤ VŠE saint Takže se trošku vrátím ke tvému vzkázu mr. Z.

3. Odkud beru své informace a jestli jsem aspoň jednou byl v mé Looodži? laugh laugh laugh Lodý, jako město nesnaším, Zydzew jako tým nesnaším. V LKS mám pár osobních známostí, toť vše. Od několika (snad osmi) let bydlím přímo v Lodži, nebo do šesti kiláků od města. Snad mohu mít informace z prvcní ruky, chytráku kriplovaty jeden devil

Já jsem tady opravdu slyšel opáčné věci než ty píšeš. Slyšel jsem o lidech z RTS, kteří mají hrozně rádi Slovan a nesnašej SPARTU. Slyšel jsem od nich, že jste čuračci zakoukání do RTS, a pak slyším od tebe, že je vám RTS k ničemu. No prostě pochop, že jsem slyšel úplně jiné věci než píšeš ty, a rád to vysvětlím. TOŤ VŠE Takže se trošku vrátím ke tvému vzkázu mr. Z.

Já jsem tady opravdu slyšel věci přesně opačné než ty píšeš. Slyšel jsem o lidech z RTS, kteří mají hrozně rádi Slovan a nesnašej SPARTU. Slyšel jsem od nich, že jste čuračci zakoukání do RTS, a pak slyším od tebe, že je vám RTS k ničemu. No prostě pochop, že jsem slyšel úplně jiné věci než píšeš ty, a rád to vysvětlím. TOŤ VŠE saint Jo, a vaše vlepka na nádru, ta už tam není. Někdo ji strhnul,ale nechal samolepky od zydzewa, které byly hned vedle. Tím pádem snad to nebyl nikdo z lks, ale asi někdo z rts, kdo vás nemá rád yes

Pokud seš schopen mi bez ¨nadavek odpovědět na konkretní otázky, tak dupej, jinak mi psát vůbec nemusíš 1
v důchodu
vzkazů: 59 | odkud: Hlavní města Slezska | registrován od: 3. June 2003 13:43 | poslední návštěva: 1. April 2021 18:09
posláno: 31. October 2014 23:12
Tedy co do délky textu je to vzkaz desetiletí...
vzkazů: 1463 | odkud: ACS | registrován od: 31. December 2003 12:36 | poslední návštěva: 26. August 2020 13:10
posláno: 31. October 2014 23:15
bohuzel, nevim jak mam to editovat. Nejak se mi "znekolikanasobnilo" confused
v důchodu
posláno: 1. November 2014 00:04
kurva tady je ale krve!!! mask
když jsme hodný nikdo si nás nepamatuje, když jsme zlý nikdy na nás nezapomenou!!!
vzkazů: 34 | odkud: A.C.S.!!! | registrován od: 24. August 2008 20:20 | poslední návštěva: 19. April 2023 08:23
posláno: 1. November 2014 11:34
Hmm, zajímavé. A řekne tedy někdo na rovinu, proč se zrušila družba Ruch Slovan? A žádný takovýty schovávačky Alíb agil, ale pěkně na ostro. yes
vzkazů: 1596 | odkud: Z kraje Petra Bezruče | registrován od: 2. May 2005 16:49 | poslední návštěva: 28. October 2017 07:53
posláno: 1. November 2014 12:58
Neblázni laugh
Mladá firma, staré zvyky.
vzkazů: 152 | odkud: Youth Firm | registrován od: 10. August 2012 16:38 | poslední návštěva: 19. November 2019 23:44
posláno: 1. November 2014 17:43
mohol by sa uz konecne niekto z ACS vyjadrit na rovinu vyjadrit jak to bolo na tom sidlisku v BA? saint
posláno: 1. November 2014 23:01
no,vaše tiskové oddělení taky nic - a ono je to možná lepší, než psát romány pro pány s taserama cool
aka Žokej
vzkazů: 447 | odkud: Praha, Sparta | registrován od: 17. September 2003 10:54 | poslední návštěva: 10. July 2015 21:16
posláno: 25. November 2014 23:26
Budes ohledne toho dlouho fnukat?
AN (sk/s) TI
vzkazů: 1630 | odkud: PéBéčkař z fotbalu | registrován od: 3. January 2008 14:46 | poslední návštěva: 7. September 2018 14:54
posláno: 26. November 2014 12:19
Tak se chtěl kouknout na spil a nemohl ty to považuješ za fnukani ale já když nemůžu vidět zápas skrz policejní demenci tak to bych je dycky rozstrilel na hadry ( proto kdyz už jedu nejedu s davem) jako z jakého prava té nepustej na zápas kdyz na něj mas lístek ....

(Ale jinak fotbal je jen záminka 4 )
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů: 5385 | odkud: Strašnice | registrován od: 25. June 2003 22:56 | poslední návštěva: 18. January 2017 15:50
posláno: 31. December 2014 22:50
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.