nejsi přihlášen

vtipy

posláno: 13. June 2009 09:32
leti jedna vrana okolo druhej..a druha o pol tretej
mam rad 15ky..16 je uz moc
vzkazů: 711 | odkud: pravý breh Dunaja | registrován od: 12. June 2006 12:28 | poslední návštěva: 6. January 2017 22:36
posláno: 13. June 2009 23:08
Američan a Rus si telefonují ...

A: Ivane, teď říkali v televizi, že tam u vás jsou děsný mrazy, přes -60 stupňů.

R: To je blbina, nejvejš tak -20.

A: No ne, teď to říkali na CNN, prej přes -60.

R: Ale no tak možná někde třeba -25, ale to spíš výjimečně.

A: No ale ty záběry byly děsný, ty omrzlý silnice, baráky ...

R: Jo ty myslíš venku ?!! No tak to jo.

laugh laugh
Smrt vsem..
vzkazů: 727 | registrován od: 4. February 2006 11:29 | poslední návštěva: 27. February 2014 01:07
posláno: 15. June 2009 22:16
I had a German plumber round the other day to fix my shower.

He accidentally connected the gas supply to the water supply.

I guess old habits die hard...
vzkazů: 4966 | odkud: Praha | registrován od: 2. June 2003 09:33 | poslední návštěva: 16. June 2015 18:49
posláno: 15. June 2009 22:23
laugh laugh vole , tě taky zavřou asi shy
http://s7.gladiatus.cz/game/c.php?uid=57449
vzkazů: 1068 | odkud: Sparta di Praga | registrován od: 15. June 2003 20:48 | poslední návštěva: 2. December 2016 09:08
posláno: 16. June 2009 10:16
dobrej! laugh
* kibic to nie bandyta *
vzkazů: 641 | odkud: my čo nemáme žiadne výhody, len pár naivných veľkých očí... | registrován od: 29. July 2003 08:58 | poslední návštěva: 16. July 2010 10:11
posláno: 17. June 2009 10:39
"cikáne,od čeho tak smrdíš?"

"od práce"

"a co děláš?"

"hovno"

4
Miluji tuto zemi, nesnáším tento stát. Žiješ v demokratické zemi a máš zaručenu svobodu projevu...ale nikdo ti již nezaručí, že budeš svobodný po projevu.
vzkazů: 1377 | registrován od: 23. July 2005 14:21 | poslední návštěva: 2. January 2017 18:36
posláno: 19. June 2009 08:59
Druhá třída po prázdninách:

Paní učitelka vítá děti ve škole a ptá se, co dělali o prázdninách. Hlásí se Alenka: "Prosím, já jsem si hrála na písku."

"Výborně, Alenko.

A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče."

Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče.

Pak se hlásí Pepíček:

"Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!"

"No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby, dostaneš také koláč."

Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou do lavice se zakusuje do koláče.

"A copak jsi dělal ty, Dežíku?", ptá se paní učitelka.

"Prosím, chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!"

"No to se tedy opravdu zachovali nepěkně!

Ale když napíšeš bez chyby BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláč i ty.

4 4 4
Liberta Per Gli ULTRAS!!!
vzkazů: 493 | odkud: Trnafsky stat | registrován od: 8. August 2007 21:20 | poslední návštěva: 30. September 2021 02:56
posláno: 21. June 2009 10:28
laugh laugh laugh
I need more euro for painting train !
vzkazů: 82 | odkud: SKS:NSA crew | registrován od: 1. May 2006 20:01 | poslední návštěva: 16. December 2013 00:15
posláno: 23. June 2009 16:00
Muž potrebuje pomoc v obchode a pýta sa asistentky, kde nájde

tampóny. Vysvetlí mu, kde sú a muž ide po ne.

Potom príde k pokladni s košíkom plným vaty a balíkom šnúrok.

Predavačka sa naňho prekvapene pozrie a pýta sa, či nenašiel

tampóny.

Muž jej odpovedá: "Poslal som ženu kúpiť balíček cigariet a ona

mi kúpila tabak a papieriky so slovami, že je to OMNOHO LACNEJŠIE.

Tak som si povedal, ak si musím ušúľať ja, nech si šúľa aj

ona..." laugh
vzkazů: 1792 | odkud: ♥banska bystrica♥ | registrován od: 30. May 2005 14:49 | poslední návštěva: 28. October 2012 17:58
posláno: 26. June 2009 09:31
Lietadlo počas medzikontinentálneho letu začne strácať výšku...

kapitán prehovorí k cestujúcim..." Potrebujeme spomedzi vás jedného hrdinu, ktorý by vyskočil a pomohol tak ostatným..."

po chvíli sa prihlási obyvateľ USA..." doneste mi fľašu whiskey"....vypije ju na EX, otvorí dvere, zakričí" za AMERIKU !!!!" a vyskočí...

Lietadlo však naďalej klesá a tak kapitán svoju výzvu zopakuje....

na to sa prihlási statný Rus...

" prineste mi tri fľaše samohonky" Tie samozrejme na EX vydrbe, postaví sa do dverí, zakričí, "Za RUSKO!!!!!" a vyskočí.

Nepomohlo.

Kapitán teda v beznádeji skúsi výzvu zopakovať ešte raz.

Prihlási sa Slovák.....

"doneste mi pol litra slivovice"....

-tak málo, to nás vyjde lacno-...pomyslia si v kokpite....

Slovák to do seba naleje, poobzerá sa okolo seba, zbadá černocha, chytí ho za pačesy, vyjebe von z lietadla, nahne sa za ním a zakričí " ZA NIGÉRIU !!!!! "
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 27. June 2009 10:48
Tonda vypráví kamarádům v hospodě: "Žena četla knihu O dvou sestrách a narodila se nám dvojčata." "To nic není," povídá druhý: "Ta moje zase četla Tři mušketýry a teď máme tři kluky." "Já musím hned domů," říká na to třetí: "Moje žena právě čte Alibaba a čtyřicet loupežníků."
ONE SHOT, ONE KILL!
vzkazů: 1077 | odkud: severní Morava | registrován od: 2. June 2003 13:31 | poslední návštěva: 28. June 2019 02:41
posláno: 27. June 2009 10:57
Mladík se chystá večer na první pořádnou pařbu, ale otec ho varuje:

"Ne,abys tam moc chlastal. Ráno tě pak bude bolet celý tělo..."

Inu, mladej se ráno probere, celej pomlácenej, bolavej vstane a jde se nasnídat.

V kuchyni potká otce, a ptá se, co se dělo, že si nic nepamatuje, ale že ho bolí celý tělo.

Táta se na něj podívá, a povídá: "To, žes přišel ve tři ráno ožralej jak prase, to bych pochopil.

Žes nadával matce do starejch kurev, to bych ti taky odpustil. Že se před tebou ségra musela

zamknout abys ji neznásilnil, to bych taky ještě překous. Ale když ses vysral na koberec před televizi,

napíchal do toho párátka a prohlásil, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak to už jsem tě ztřískal..."
http://s7.gladiatus.cz/game/c.php?uid=57449
vzkazů: 1068 | odkud: Sparta di Praga | registrován od: 15. June 2003 20:48 | poslední návštěva: 2. December 2016 09:08
posláno: 28. June 2009 20:39
Autobus cikánů jede do Osvětimi na exkurzi a pokazí se autobus... Řidičovi to nejde spravit, tak se vydá pro pomoc do vesnice, tam zaťuká na pekárnu a říká pekaři - "Vezu cikány do Osvětimi, ale porouchal se mi autobus, můžete mi nějak pomoct?" Pekař se zamyslí - "No jako můžu, ale mám jen malou pec"
vzkazů: 2734 | registrován od: 8. November 2004 12:43 | poslední návštěva: 21. August 2019 21:30
posláno: 29. June 2009 11:39
Prijde mala holcicka rano do obyvaku, vidi nahatyho chlapa a rika:"vy jste muj novej babysitter?" a on:"ne,ja jsem tvuj novej motherfucker"..

-----

Vizova kontrola v USA:

urednik: Whats your name?

cestujici: Dzafar Abdul

urednik: Sex?

cestujici: four times a week

urednik: no,no, male or female?

cestujici: male,female,sometimes camels....
vzkazů: 212 | odkud: Slavia Praha | registrován od: 26. May 2008 10:12 | poslední návštěva: 3. June 2013 13:19
posláno: 29. June 2009 11:58
co to je?

Pondělí-Pátek

Úterý - Pátek

Středa - Pátek

Čtvrtek - Pátek

Pátek - Pátek

Sobota - Pátek

Neděle - Pátek

odpověď:

Sexuální týden Robinsona Crisoa eek
Když to srovnám s tím výletem na Kokořín...
vzkazů: 206 | odkud: VANDRACI Z P1 - Chacharovské Království | registrován od: 17. May 2006 12:01 | poslední návštěva: 12. April 2021 06:35
posláno: 29. June 2009 18:26
Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí do pšeničního lánu,

ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku,

zastaví

Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu.

Několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pár miliónů.

Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo: "Proč jste vykolejil"?

"Na kolejích stál cikán".

"Ohrozil jste tolik životů, materiální škody... Člověče, to jste ho nemohl

raději srazit"?

"Já chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice..."
AMORES PEROS!!! Vendetta per tutti!! Svět se dělí na ovečky a vlky!!!
vzkazů: 1511 | odkud: BRNO | registrován od: 16. June 2004 05:48 | poslední návštěva: 25. January 2013 04:57
posláno: 29. June 2009 19:23
Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den, a jejich milenci se baví,co udělají s jejich popelem.

První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.

Druhý řekne: "Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře.

A třetí řekne, můj Jakub byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě

jednou pořádně protáhnul prdel.
vzkazů: 404 | odkud: Ostrava | registrován od: 24. January 2005 13:48 | poslední návštěva: 19. March 2017 09:55
posláno: 29. June 2009 19:26
staré rolleyes sleep
ONE SHOT, ONE KILL!
vzkazů: 1077 | odkud: severní Morava | registrován od: 2. June 2003 13:31 | poslední návštěva: 28. June 2019 02:41
posláno: 29. June 2009 19:31
jekej je rozdíl mezi ženou a koulí na bowling?

žádnej , obojí má 3 díry .
dřív jsem býval namyšlenej...ale ted jsem bez chyby. Europe Awake !!!!! Hardcore is not for antifa!!
vzkazů: 1107 | odkud: z hor , Bukkake gang ! | registrován od: 3. May 2007 09:56 | poslední návštěva: 5. January 2016 01:32
posláno: 29. June 2009 19:41
Nastoupí chlápek do vězení. Staří mazáci mu poradí, aby zabouchal na dozorce a řekl si o dvanáctku Plzeň. Chlápek to udělá. Dozorce přijde, nováček se nakloní, řekne si o dvanáctku a dostane ránu pěstí. Když se za pár minut probere, zabouchá znova. Dozorce přijde, nakloní se k okýnku a dostane ránu se slovy: "Tady vracím flašku."
ONE SHOT, ONE KILL!
posláno: 30. June 2009 08:12
Babka z vesnice potká v Praze černocha. Lekne se a křičí. "Lidi, pomóc, opice!" Přijde k ní kolemjdoucí a povídá. "Ale babi, to není opice, to je člověk, černoch, z Afriky. Babi, měla byste se mu omluvit." "Tak teda panáčku promiň, to víš, u nás na vsi jsme černocha nikdy neviděli." "To nic, babi, já jsem na to zvyklej", povídá černoch. "Ježiši Kriste, ta opice mluví!!"
Najednou je mně i tobě divukrásných devatenáctsetčtyřicetpět
vzkazů: 323 | odkud: dc | registrován od: 10. June 2003 17:00 | poslední návštěva: 27. April 2010 19:44
posláno: 1. July 2009 10:20
tak toto je vtip roka laugh laugh laugh
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 2. July 2009 13:32
Michael Jackson nepojde na kremaciu!!!!!

Kedze pozostava z 86% plastu tak sa obnovi vo forme LEGO aby sa mohol dalej hrat s detmi..
http://udalosti.badatel.sk/272/mena-clenov-vlady-ktori-hlasovali-za-prelety-nato/
vzkazů: 492 | odkud: BA | registrován od: 13. October 2007 20:42 | poslední návštěva: 11. December 2014 14:44
posláno: 3. July 2009 14:37
Serena a Venus Wiliamsove sa rozpravaju v satni pred zapasom... zrazu sa Serena spyta Venus. "Co myslis, dava nam otec do stravy steroidy??? " A Venus odpoveda: " Preco si to myslis?? " Serena: "No lebo zarastam aj na takych miestach kde som predtym nezarastala!!! " Venus: "Ano? napriklad kde?" Serena: "Napriklad na vajciach"
http://udalosti.badatel.sk/272/mena-clenov-vlady-ktori-hlasovali-za-prelety-nato/
vzkazů: 492 | odkud: BA | registrován od: 13. October 2007 20:42 | poslední návštěva: 11. December 2014 14:44
posláno: 3. July 2009 19:00
shy laugh laugh laugh
Oči za oko, zuby za zub.
vzkazů: 716 | odkud: Moravské štatl | registrován od: 9. September 2008 09:20 | poslední návštěva: 6. March 2017 17:33
posláno: 7. July 2009 12:52
1. Víte, proč se Romové sjednotili?

Protože v Jednotě je alkohol,

cigarety i cukrovinky!

2. Přijde Cikán do řeznictví a povídá:

"Kilo masa, ale hodně!"

3. Motto romské olympiády:

"Není důležité zvítězit, ale vrátit sportovní náčiní".

4. Víte, kdo má největší úctu k práci?

Romové. Ani se jí nedotknou!

5. Na Úřad práce přijde muž ve středních letech

: "Hledám nějakou práci. Mám deset dětí!"

"A co ještě umíte?!"

6. Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán.

Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu.

Cikán začne hulákat:

"No co to je, zase rasismus!"

Saniťák se k němu otočí a říká:

"Jakou barvu má ta sanita?"

"Bílou."

"Takže ty si počkej na tu svoji."

7. Víte, jak dlouho zůstane cikánka pannou?

Dokud je silnější než mladší brácha,

rychlejší než starší brácha a dokud fotr

sedí v kriminále.

8. Víte, proč jsou Cikáni menšina?

Protože většina jich sedí ve vězení.

9. Gejza vidí Deža, jak utíká s kufrem

a volá na něj:

"Dežko, čo máš v tom kufri?"

"Eště neviem..."

10. Co to je - jeden Cikán na Měsíci? Nápad.

A všichni Cikáni na Měsící? Řešení...

11. Víte, proč Cikáni nemohou být vegetariáni?

Protože neexistují sójoví psi.

12. Jak se řekne romsky "daleko"? Toronto.

13. Víte, co vznikne, když cikána přejede parní válec?

No přece CD-ROM,

14. Přijdou cikáni do recepce hotelu a recepční na ně:

"Pánové, máte rezervaci?"

Cikáni na to:

"Vypadáme snad jako indiáni, debile?!"

15. Jak se říká cikánovi v obleku?

"Obžalovaný, vstaňte!"

16. Znáte nejkratší vtip?

Cikán pracuje.

17. "Cikáne, kde děláš?"?

"Nikde."

"A ty?"

"Já mu pomáhám."

18. Říká jedna cikánka druhé:

"Eržika, to nekraď, to je naše!"

19. Víte co udělá cikán, když dodělá filozofickou fakultu?

Sundá lešení a jde na právnickou.
posláno: 11. July 2009 18:56
BAJKA O MRAVENCI A CIKÁDĚ

Klasická verze:

Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu.

Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Směje se, tancuje a užívá si.

Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře.

SOUČASNÁ VERZE:

Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu.

Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Cikády se smějí, tancují a užívají si.

Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách.

Cikády, třesoucí se zimou vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci,na

které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatímco jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem.

Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu.

Televizní diváci jsou pobouřeni faktem, že v tak bohaté zemi jsou někteří ponechání utrpení jako chudinky cikády, když si jiní žijí v přepychu.

Interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, musí přece odvádět

spravedlivý díl.

Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň antidiskriminační zákon se zpětnou platností.

Daně jsou zvýšeny, mravenec dostane pokutu za to, že nezaměstnal cikády a je mu finančním úřadem zabaven dům, protože nemá peníze na zaplacení daní ani pokuty.

Mravenec emigruje do Lichtenštejnska.

Televize připraví další reportáž, tentokrát o obtloustlých cikádách,kterým nyní docházejí mravencovy zásoby a to přesto, že jaro je ještě daleko.

Bývalý mravencův dům, nyní sociální ubytovna pro cikády, chátrá za nezájmu cikád i vlády.

Vládě je vytýkána nedostatečná sociální podpora a je vytvořena speciální komise s náklady deset milionů. Mezitím některé cikády zemřou na předávkování a tisk ještě více podtrhuje nutnost starat se o sociální nerovnost a hlavně o cikády.

Slovník cizích slov:

mravenec = normální pracující člověk

cikáda = každý si domyslí
Každý to křičí, český fotbal je v piči
vzkazů: 1303 | odkud: eFCeBe | registrován od: 24. May 2009 20:43 | poslední návštěva: 14. May 2018 04:43
posláno: 14. July 2009 00:55
Chlap jde v noci na pohotovost s bolavým zubem. Zjistí, že je vchod zavřený, ačkoliv by pohotovost měla fungovat. Tak usilovně zvoní a buší. Po dost dlouhé době se přece jenom dveře otevřou a vykoukne doktor. Chlap se na něho osopí, proč tak dlouho neotvíral. Doktor mu povídá:

„Sestřičce se udělalo nevolno, a tak jsem jí musel dávat Hoffmanské kapky.“

Chlap na to:

„No to vidím, ještě vám kouká Hoffman!“
Kdo víc vsadí, ten víc bere
vzkazů: 248 | odkud: Centrum | registrován od: 26. August 2004 21:07 | poslední návštěva: 17. October 2020 15:46
posláno: 15. July 2009 17:04
Přijde blondýnka do prodejny "Ovoce-Zelenina".

Prohlíží si regály a pak se zeptá:

Co je tohle?

Jablka, prosím.

Tak mi dejte kilo.

S radostí.

Blondýnka se usměje a požádá:

A zabalte mi je zvlášť, prosím.

Prodavač překvapeně:

Pro vás vše, madam.

Po chvlice se blondýnka ozve:

A co je toto?

Banány.

Hmm. Tak mi dejte také kilo. A rovněž zabalte zvlášť.

Prodavač lehce nervozně přitaká a balí jak divej.

Po očku pozoruje blondýnku, která kouká po regálech.

Najednou vyletí:

Tak na to se vyser, holčičko.

To je MÁK!!!

laugh laugh laugh laugh laugh laugh
"brutality is my reality"
vzkazů: 740 | odkud: Plzeň | registrován od: 3. December 2007 23:00 | poslední návštěva: 20. October 2020 03:41
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.