nejsi přihlášen

vtipy

posláno: 6. May 2010 11:19
Chlap v krcme pije pivo,príde za nim dievca a pýta sa:

-Preco to piješ?

chlap na to-lebo som z toho nesmrtelný ved pozri

chlap sa rozbehne vyskocí z 8 poschodia oprasi sa vráti sa do baru a povie

-vidíš nic sa mi nestalo teraz ty.

dievca sa napije piva, vyskocí a zabije sa

Barman na to:

-superman ty si iná svina ked sa ožereš.
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 9. May 2010 16:59
Žena má doma troch milencov a vtom príde manžel. Prvý beží do kúpeľne, druhý do kuchyne a tretí sa schová do brnenia na chodbe. Prvý kričí z kúpeľne: - Pani, tu vodovodnú batériu máte opravenú. A odíde. Druhý kričí z kuchyne: - Pani, ten vypínač máte opravený. A odíde. Tretí stojí v brnení pred manželom a pýta sa: - Dobre idem na Sitno?
Ai, zde leží zem ta, před okem mým selzy ronícím,někdy kolébka, nyní národu mého rakev....
vzkazů: 2373 | registrován od: 22. October 2005 06:18 | poslední návštěva: 8. March 2018 17:57
posláno: 9. May 2010 19:03
Pepíček: "Mami, kup mi kolo." Maminka: "Nekouupím, ale splním ti jedno přání, vyber si." Pepíček: "Budeme dělat ty maminku a já tatínka." Mamika se svlékne vezme si košilku a lehne si do postele, přijde k ní pepíček v tatínkově obleku a říká: "Stará, pojď, jdeme koupit klukovi kolo."

Rusku propouštějí do civilu staré vojáky a výšku odstupného jim vypočítají tak, jak si každý zvolí dvě části na těle, oni změří délku mezi nimi a podle toho vyplatí odtupné.

Přijdou k prvnímu a ten řekne: ,, Od dlaně po druhou dlaň."

Přeměří mu délku a dostane pěkné odstupné.

Druhý voják řekne: ,, Od hlavy k patám."

Přeměří ho a odstupné je neuvěřitelně vysoké.

Přijdou k poslednímu dědkovi a ten řekne: ,, Od hlavy po koule."

,, Ale no tak dědo, vyberte si taky po paty, budete mít víc peněz."

,, Ne, od hlavy po koule!!!" opakuje děda.

Stahnou tedy dědovi trenky, koukají a koule nikde.

,, Dědo, a kde jste je nechal?"

,, V Afganistánu ..... a teĎ měř synku!"

Franta se přihlásí na konkurz do stolařské firmy.

Ředitel mu říká: "My máme ale tvrdé podmínky pro přijetí.

Musíte rozeznat dřevo se zavázanýma očima podle vůně!"

On na to: "To pro mě nic není. Já mám 30tiletou praxi."

Zavážou mu oči a dají mu očichat buk.

Franta přičichne a říká "To je jasný: buk."

Jako druhý vzorek mu dají očichat mahagon.

Franta opět s přehledem: "To je zcela určitě mahagon."

A tak to suveréně určoval i u dalších vzorků.

Ředitel pak kývl na sekretářku, ta si lehla na stůl a stáhla kalhotky.

Franta čichal, čichal, ale nebyl si jistý a tak povídá:

"Můžete mi tu desku otočit?"

Sekretářka se otočí a Franta opět čichá,čichá a nakonec říká:

"Už jste si mysleli, že jste mě doběhli, co? To se vám ale nepodařilo.

Tohle jsou totiž na 100% dveře od hajzlu ze starý rybářský lodi."

Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře:

"Tak kolik jste dnes udělal obchodů?"

"Jeden, šéfe."

"Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?"

"Třísta osmdesát tisíc dolarů."

Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"

"No, první jsem prodal malinký háček na ryby..."

"Háček na ryby? Za třísta osmdesát tisíc?"

"... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs..."

"A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?"

"Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..."
Každý to křičí, český fotbal je v piči
vzkazů: 1303 | odkud: eFCeBe | registrován od: 24. May 2009 20:43 | poslední návštěva: 14. May 2018 04:43
posláno: 20. May 2010 15:56
Desátník Baker poslouchá výčitky velitele Jonese: "Mám tu hlášení, že dnes v noci jste se vrátil do kasáren autem opilý a ještě k tomu jste naboural dvě auta! Máte něco na svou obhajobu?" - "Ano, pane, v tom autě jsem nebyl sám..." - "A s kým jste byl?" - "S vámi, pane!"
BOJKOT LIGY
vzkazů: 3992 | registrován od: 5. August 2003 21:04 | poslední návštěva: 9. March 2025 22:37
posláno: 22. May 2010 19:27
Jede autobus plný Židů na exkurzi do Osvětimi.

Na vrátnici se řidič, který je velmi nastydlý a nemůže skoro mluvit, vykloní z okýnka a řekne vrátnému šeptem: "Vezu plnej autobus Židů."

Vrátný (taky šeptem):" Já bych vám moc rád pomohl, ale tady už to skončilo."
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů: 5385 | odkud: Strašnice | registrován od: 25. June 2003 22:56 | poslední návštěva: 18. January 2017 15:50
posláno: 23. May 2010 12:42
Čo poviete žene s modrinami pod obidvoma očami? Nič. Už jej bolo povedané dva krát
Kosovo je Srbsko Kolárik je KOKOT!!!! Jesteś Kincl? Jesteś Kamendal?
vzkazů: 516 | odkud: Z KOPCA | registrován od: 8. June 2009 11:12 | poslední návštěva: 14. January 2017 10:35
posláno: 27. May 2010 12:45
vzkazů: 945 | odkud: Bukkake gang | registrován od: 11. April 2004 15:32 | poslední návštěva: 16. December 2017 18:14
posláno: 30. May 2010 03:31
!!! VÁŽNÉ VAROVÁNÍ!!!

Lada napsal Kocoura Mikeše někdy v roce 1938 a ''Romové'' ho dočetli až v roce 2010!

Až se naučí číst česky Vietnamci, máme i po Rákosníčkovi!! no
vzkazů: 99 | odkud: Brünn & Pressburg | registrován od: 29. June 2009 11:29 | poslední návštěva: 30. April 2016 17:03
posláno: 2. June 2010 12:54
Prijde chlap k doktorovi a povida, ze ma tri varlata.

Doktor povida, aby si z toho nic nedelal a nevsimal si toho.

Tak ten clovek jde do hospody a povida:

"Vsadte se o deset tisic, ze tady s Frantou mame dohromady pet kouli!"

Franta k nemu prijde a septa:

"Ty vole, jestli nemas ctyri, tak si to zaplatis!"
BOJKOT LIGY
vzkazů: 3992 | registrován od: 5. August 2003 21:04 | poslední návštěva: 9. March 2025 22:37
posláno: 6. June 2010 11:46
Pýta sa malý cigán svojho otca:

> Syn: Tato čo je to demokracia ???

> Otec: Demokracia je to keď gadžovia robia a my dostávame peniaze len tak.

> Syn: Aha. A to im nevadí ???

> Otec: Vadí, ale to už je rasizmus
vzkazů: 1792 | odkud: ♥banska bystrica♥ | registrován od: 30. May 2005 14:49 | poslední návštěva: 28. October 2012 17:58
posláno: 11. June 2010 12:16
O půlnoci zvoní zvonek u Vonášků.

„Kdo je?”

„Soused.”

„A co chcete, člověče, takhle pozdě v noci?”

„Máte česnek?”

...„Nemáme!”

Asi za půl hodiny zvoní zvonek znovu.

„Kdo je?!”

„Soused.”

„A co pořád chcete?!”

„Nic, nesu vám česnek.”
vzkazů: 3110 | odkud: USP | registrován od: 6. April 2004 09:30 | poslední návštěva: 29. December 2011 02:38
posláno: 14. June 2010 01:29
V hotelu běží úzkou chodbou chlap a vrazí do ženský. Zastaví se a povídá: ¨Slečno, jestli je Vaše srdce tak měkké, jako vaše ňadro, tak mi odpustí¨. A ona mu odpoví: ¨Jestli je Váš čůrák tak tvrdý, jako Váš loket, tak mám pokoj 306¨.
Wer kämpft, kann verlieren. Wer nicht kämpft, hat schon verloren!!!
vzkazů: 136 | odkud: Sever | registrován od: 27. May 2009 21:51 | poslední návštěva: 29. August 2011 18:52
posláno: 14. June 2010 09:25
Katechétka na náboženstve sa pýta žiakov:

- Deti, je to malé, chlpaté, hnedé, behá to po stromoch a ľúbi to oriešky. Čo je to?

Nikto sa neprihlási, tak sa katechétka sa opýta Janka. Janko vraví:

- Pani katechétka, normálne by som odpovedal, že je to veverička, ale ako vás poznám, je to určite Ježiš!

Vnucka sa pyta babicky:

"Babi, kurva to je nieco strasne?"

"Strasne, vnucka moja."

"Strasnejsie ako drak?"

"Strasnejsie."

..."Strasnejsie ako jezibaba?"

"Strasnejsie!"

Vnucka zdvihne rucky a strasi babicku:

"Bu-bu-bu babi, ja som kurvaaa!!!"
posláno: 22. June 2010 16:30
Taliani, vidiac silu Slovenského mužstva sa rozhodli, že im v zápase postačí iba brankár. Ostatní išli na pivo.V 20. minúte dostali správu, že vedú 1:0, ich brankár dal gól.Potom dlho nechodili žiadne správy. V 88. minúte však prišla sprcha, Slováci vyrovnali na 1:1---Taliani to šprintom zobrali na štadión, zrazu počujú veľké oslavy a hlásenie miestneho komentátora, Slovensko v predĺžení v 92. minúte dalo druhý gól a vyhralo 2:1.Taliani vtrhli do kabíny, vidia tam sedieť zroneného svojho brankára a ten iba smutne prehodí:...chalani, prepáčte, v 25. minúte ma vylúčili...

laugh
SLOVAN JE BRNO A BRNO JE SLOVAN !
vzkazů: 636 | odkud: USP | registrován od: 2. May 2005 09:06 | poslední návštěva: 25. August 2018 11:34
posláno: 27. June 2010 22:20
Hlásí se Alenka:

"Prosím, já jsem si hrála na písku."

"Výborně, Alenko.A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče."

Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče.

Pak se hlásí Pepíček:

"Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!"

"No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby,dostaneš také koláč. "

Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou

do lavice se zakusuje do koláče.

"A copak jsi dělal ty,Demeterku?", ptá se pan učitel.

"Prosím, chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem,

ale oni po mně házeli kamení!"

"No to se tedy opravdu zachovali nepěkně! Ale když napíšeš bez

chyby BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ PŘÍPAD RASOVÉ DISKRIMINACE

ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláč i ty."
vzkazů: 1049 | odkud: GASTROFA SILESIA / APPLE COMMANDO | registrován od: 8. July 2009 23:04 | poslední návštěva: 7. April 2026 22:05
posláno: 28. June 2010 19:10
laugh laugh laugh laugh laugh

to se asi demeterek moc nenažral.. leda že by si dal topinku.. mask
...ještě dnes mě srdce bolí, když vidím fotku rudé vlajky nad Berlínem vlát... // "Národ se stotisíci práskači bude nutné mravně převychovávat aspoň po tři generace, než se z toho vzpamatuje.."
vzkazů: 930 | odkud: Ostrau | registrován od: 20. August 2007 10:39 | poslední návštěva: 21. January 2017 12:12
posláno: 3. July 2010 23:17
On by se nenažral ani kdyby měl za úkol napsat stejně jednoduchý slovo jako Alenka a Pepíček. winkgrin
Průměrné hovno zdravého člověka váží přibližně patnáct deka a měří cca 8 až 15 cm.Z 65 % je tvořeno vodou, z 5 až 10% dusíkem, z 10 až 20% pevnými substancemi a z 10 až 20% popelem.
vzkazů: 702 | odkud: Hlavní město | registrován od: 18. July 2006 21:49 | poslední návštěva: 28. April 2014 19:22
posláno: 5. July 2010 12:18
Fotbalisté anglie navštívili sirotčinec v Johanesburgu.

"Když jsem viděl ten zdrcený výraz v jejich očích bylo mi jich opravdu líto"

(Jamal - 7 let)
my attitude? asocial forewer!
vzkazů: 149 | odkud: **mother of all towns** | registrován od: 26. August 2005 13:29 | poslední návštěva: 25. September 2015 17:02
posláno: 5. July 2010 12:19
Vidíte tu velkou kamenou ohradu? tak tu jsem postavil sám svýma holýma rukama. Kámen po kameni. A nikdo mi tu neřekne O´Brien, který postavil ohradu.

A vidíte tamto molo? tak to jsem taky postavil sám svýma holýma rukama. KAždé prkno jsem nanosil a vlatnoručně přibil. A nikdo mi tady neříká O´Brien který postavil molo.

Ale stačí, že člověk jednou ošukal kozu....

laugh
my attitude? asocial forewer!
vzkazů: 149 | odkud: **mother of all towns** | registrován od: 26. August 2005 13:29 | poslední návštěva: 25. September 2015 17:02
posláno: 6. July 2010 22:54
laugh laugh laugh laugh
Ai, zde leží zem ta, před okem mým selzy ronícím,někdy kolébka, nyní národu mého rakev....
vzkazů: 2373 | registrován od: 22. October 2005 06:18 | poslední návštěva: 8. March 2018 17:57
posláno: 7. July 2010 17:48
Děda jde o půlnoci na hajzlík. Vrátí se a říká babce: "Babko mi opravdu máme na hajzlu duchy! Když jsem přišel samo se rozsvítilo a když jsem odcházel samo se zhaslo." Babka se otočí, skoro dostane infarkt a říká dědkovi: "Dědo ty debile, ty jsi se zase vysral do ledničky!"

Potkali se tři manželé, jejichž polovičky právě dělají autoškolu. První: "To je děs, moje mě večer mačká na žalud a já musím troubit". Druhý: "To nic není. Ta moje mě chytne za penis, jako když řadí rychlosti a já podle toho musím vrčet." Třetí: "Běžte se vycpat. Moje mě každý večer popadne za ptáka, vrazí si ho mezi nohy a řekne - Dvacet litrů prosím! a kde já chudák to mám pořád brát?"

Chlap je na rybách, ale vůbec nejdou. Kolem skáče žába a on jí chce ze vzteku zabít. Žába, najednou promluví, že když jí nezabije, tak mu ho pěkně vykouří. A tak se taky stalo. Jenže mu to nedalo a nechal si ho přeblafnout ještě jednou. Pak se zamyslel, nechal prut u vody a spěchal i s žábou domů. Přišel do kuchyně, položil žábu na stůl a říká svý starý: "Nauč jí svíčkovou a vypadni."

4
www.fczlin.estranky.cz
vzkazů: 688 | odkud: Zlín/ G.L.B.'04 | registrován od: 7. June 2004 16:32 | poslední návštěva: 27. August 2020 19:35
posláno: 19. July 2010 13:40
Jak dlouho chodí cikánka s bordelem?

9 měsíců 4
sXe je pro slaboduché jedince, kteří se nedovedou pod vlivem alkoholu ovládat!
vzkazů: 3412 | odkud: West fans FCB - Alkogang Buldok | registrován od: 27. April 2004 08:59 | poslední návštěva: 18. April 2026 19:23
posláno: 20. July 2010 17:25
Dvaja policajti idú po lese a zbadajú strašnú sexicu, mini, v

obtiahnutom tričku ... motá sa okolo bicykla ... Dobrý deň chlapci,

neviete náhodou opraviť bicykel ?

Jeden hovorí - ja to skúsim.

Druhý - tak skús, ja idem pomaly tamto a tam Ťa počkám ... Čaká pol

hodiny, hodinu, 1,5 hodiny a potom vidí ako kolega prichádza na bicykli

...

Ty si jej čmajzol bicykel ?

Nie, opravil som, vyskúšala a celá šťastná stiahla nohavičky, že

vraj - zoberte si čo chcete. No tak som si vzal bicykel.

To si urobil dobre. V tých nohavičkách by si vyzeral ako debil ...
posláno: 22. July 2010 00:53
Synek: "Tati, jak vypadá vagína?" Otec: "Synu,

před stykem vypadá vagína jako růžová růže s jemnýma krásnýma

okvětníma lístkama a voní jako drahá voňavka". Synek: "A po

souloži?" Otec: "Viděls někdy buldoka žrát majonézu?
vzkazů: 99 | odkud: Brünn & Pressburg | registrován od: 29. June 2009 11:29 | poslední návštěva: 30. April 2016 17:03
posláno: 25. July 2010 17:27
Byl jsem velmi šťastný člověk. Má báječná přítelkyně a já jsme byli spolu více než rok, a tak jsme se rozhodli se vzít. Jen jedna malá věc mi vadila - byla to její překrásná a výrazně mladší sestra. Mé budoucí švagrové bylo dvaadvacet, měla na sobě velmi těsnou minisukni, a určitě byla bez podprsenky. Často se ke mě skláněla, když byla u mě, a tak jsem měl více než příjemný pohled na její intimní části těla. To muselo být úmyslné. Nikdy to nedělala, když byla u někoho jiného. Jeden den tato sestřička volala a požádala mě, abych jí pomohl zkontrolovat svatební pozvánky. Byla sama, když jsem přijel. Zašeptala mi že po mě touží a tyto pocity že nedokázala překonat. Navrhla mi, abych se s ní miloval, jen jednou předtím, než se ožením a zaváži svůj život s její sestrou.No, byl jsem celkem v šoku, a nemohl říct ani slovo. Řekla: Jdu nahoru do mého pokoje, a chceš-li poslední divoký úlet, přijď a vem si mě. Byl jsem ohromen, zmrazen a v šoku jsem sledoval, jak odchází po schodech. Když se dostala nahoru, stáhla si kalhotky a hodila je po schodech dolů na mě.

Stál jsem tam na okamžik, pak jsem se otočil a šel přímo k hlavnímu vchodu. Otevřel jsem dveře a šel rovnou ke svému autu. A hle, celé mé budoucí příbuzenstvo stálo venku a všichni tleskali! Se slzami v očích, mě můj tchán objal a řekl:Jsme velmi rádi, že jste prošel naším malým testem. . . Nemohli jsme si přát lepšího člověka pro naši dceru. Vítejte do rodiny!

A poučení z tohoto příběhu je: Vždy si nechávejte kondomy v autě! 4 4
pivo, ženský a kalbičky
vzkazů: 24 | odkud: Prostějov | registrován od: 26. October 2003 18:10 | poslední návštěva: 8. April 2016 19:45
posláno: 27. July 2010 13:51
víš jak se prcá "na medvěda"?

obtáhneš 14ku a deš bručet.
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod.
vzkazů: 5385 | odkud: Strašnice | registrován od: 25. June 2003 22:56 | poslední návštěva: 18. January 2017 15:50
posláno: 30. July 2010 12:26
Otec, povolaním mäsiar, zaúča svojho nasprostastého syna do remesla. Po chvíli sa pristavia pri jednom stroji a otec hovorí synovi:

– „Synak, tak toto je bohovská mašina, tu hodíš celého vola, a vyjdú z nej samé klobásky.“

Syn tak na to nasprostasto pozerá a po chvíli sa pýta:

– „A, oco, je aj taká mašina, čo do nej strčíš klobásu a vyjde vôl?“

– „Synu, taká mašina bola na svete len jedna, tvoja mama!“ laugh laugh
vzkazů: 1792 | odkud: ♥banska bystrica♥ | registrován od: 30. May 2005 14:49 | poslední návštěva: 28. October 2012 17:58
posláno: 31. July 2010 14:43
Víte jaký je rozdíl mezi židem a pionýrem? Pionýr se z táboru vrací.
vzkazů: 660 | odkud: jen jeden klub já znám | registrován od: 25. July 2006 07:33 | poslední návštěva: 27. February 2017 19:21
Přidat odpověď
Pro přidání odpovědi se musíš přihlásit.